Ja jednak z bólem i żalem, ale odpuszczę ten koncert. W tym sylwestrowym terminie ceny lotów w okolicach 300 funciaków w jedną mańkę... Żal dupę ściska, ale to nie pożegnalny koncert chyba. Dzień później utopię smutki w kieliszku :)Raagoon pisze:Świetnie. To pókim co, jeden z sześciu koncertów Bölzer do czerwca. I dobrze, niech lepiej skupią się nad długograjem.
Koncert roku :)
BÖLZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BÖLZER
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
- Lykantrop
Teraz to ja nie wiem co będę robić i gdzie będę jutro, a co dopiero jakieś dalekie plany snuć. Przeżywam drugą młodość na dzikim zachodzie, w dodatku połowicznie na utrzymaniu rządu UK, więc żyć nie umierać :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
A jakies autobusy typu Eurolines nie sa tańsze? W koncu podróż nie trwałaby zbyt długo.
Tak w ogole, to jeden z suportow bedzie grał rownież przed listopadowym Urfaust. Nie znaju, ale liczę na srogi kvlt.
Tak w ogole, to jeden z suportow bedzie grał rownież przed listopadowym Urfaust. Nie znaju, ale liczę na srogi kvlt.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Mol
- zahartowany metalizator
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Mol
- Sybir

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Kingu
Kwadrans z Bölzer. Koncert sprzed tygodnia z Essen.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
thxKingu pisze:Kwadrans z Bölzer. Koncert sprzed tygodnia z Essen.
- krz63
Doszła dziś do mnie paczka z Iron Bonehead w tym złote winyle Bolcera.
40 + poczta: sklep@arachnophobia.pl
40 + poczta: sklep@arachnophobia.pl
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
abstract
- postuje jak opętany!
i znow nasuwa sie refleksja w formie pytania - dlaczego sova ma takie pejsate ceny?
- krz63
Sind Sova ein Jude?
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Only_True_Believers
abstract pisze:i znow nasuwa sie refleksja w formie pytania - dlaczego sova ma takie pejsate ceny?
No dlaczego? bo woli pić łiski zamiast mineralnej i zna sie na marketingu. Ja tam u niego juz kupuje tak samo jak w agonii "w ostateczności jak indziej nie ma"
Ostatnio zmieniony 16-12-2013, 19:37 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no kurwa, Panowie. przypomnę, że ceny to rzecz względna. jedne pozycje są tańsze a drugie droższe - w zależności od bardzo wielu czynników, np: czy płyty się kupuje za kesz czy wymienia, czy sprowadza się cedeki w oryginalnych pudełkach czy bez pudełek, czy dowalą cło czy nie, czy cena końcowa uwzględnia również koszty odsyłania uszkodzonych płyty do wydawcy , czy się kupuje przez allegro czy bezpośrednio u źródła, czy ma się zarejestrowana działalność i płaci zus, podatki i wszystkie koszta z tym związane itd.
gdyby jedno distro/label miał same najniższe ceny, największy wybór, szybko wysyłał stuff i dobrze pakował płyty, zwłaszcza winyle, to kilkanascie( dziesiąt ? ) distr/sklepów nie miałoby racji bytu. a jednak są i chyba radzą sobie ok.
wracajac do tematu, jest srebrny winyl Bolzer:

sądzę, że to już ostatnia wersja - czarny, złoty, srebrny. takie kolory wystepują na okładce i następny już byłby słabym posunięciem. no chyba ze pójdą w splattery i pikczery ;)
gdyby jedno distro/label miał same najniższe ceny, największy wybór, szybko wysyłał stuff i dobrze pakował płyty, zwłaszcza winyle, to kilkanascie( dziesiąt ? ) distr/sklepów nie miałoby racji bytu. a jednak są i chyba radzą sobie ok.
wracajac do tematu, jest srebrny winyl Bolzer:

sądzę, że to już ostatnia wersja - czarny, złoty, srebrny. takie kolory wystepują na okładce i następny już byłby słabym posunięciem. no chyba ze pójdą w splattery i pikczery ;)
- Silent_Sea
Nie dawajcie zarabiać pośrednikom ! kupujcie bezpośrednio od wydawcy http://ironbonehead.de/shop/index.php?lang=en - na pewno będzie taniej !Only_True_Believers pisze:abstract pisze:i znow nasuwa sie refleksja w formie pytania - dlaczego sova ma takie pejsate ceny?
No dlaczego? bo woli pić łiski zamiast mineralnej i zna sie na marketingu. Ja tam u niego juz kupuje tak samo jak w agonii "w ostatecznie jak indziej nie ma"
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- zawlekacz
- w mackach Zła
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
wystarczy czytać ze zrozumieniem ;)zawlekacz pisze:srebrny zajebisty!!
bedzie u Sovy?
http://allegro.pl/bolzer-aura-12-mlp-sr ... 42586.html