DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: DEATHSPELL OMEGA
I Watain, i Watain naturalnie ;P
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
Co dalej nie zmienia faktu, że dla DsO SoM robi tylko za dystrybutora.
Zresztą robi już od jakiegoś czasu, niejako po półkryjomu. No bo skąd te wszystkie Katarzisy i Fjuneral Misty w Media Markcie?
Zresztą robi już od jakiegoś czasu, niejako po półkryjomu. No bo skąd te wszystkie Katarzisy i Fjuneral Misty w Media Markcie?
Give birth to something dead
- twoja_stara_trotzky
Re:
Skaut pisze:dżizaz jaki Ty czasem jesteś głupitwoja_stara_trotzky pisze:pomijając już FAKT, że SoM nie jest wydawcą, a jedynie licencjobiorcą na określony teren, i to nie na Europę, to wystarczy spojrzeć na to, kto w ostatnich latach i co wydawał w SoM, aby skumać, jak idiotyczne jest to stwierdzenie. przecież ta wytwórnia ma ewidentne ambicje zbierania pod swoimi skrzydłami samych praktycznie artystów niepokornych, i to nie tylko z metalowych rejonów (vide Jarboe albo Christian Death chociażby). pierdolenie, że akurat TA wytwórnia ma wpływać na akurat TEN zespół to już szczyt twoich majaków.Przeca to było zwykłe gdybanie, czaisz? Podałem pzykład Anaal Nathrakh, jako, jak to nazwałeś "niepokornego artystę" z ambicjami, który w tej wytwórni skurwił się niesamowicie i po prostu się zastanowilem co może się stać, jeśli DsO wpadnie pod strzechy SoM przy wydawaniu następnego krążka? Czy to takie trudne do zrozumienia? Nie powiesz mi też, że to co zrobił Christian Death na "American Inquisition" (w końcu Season Of Mist też zebrało pod swoje skrzydła tego niepokornego artystę) jest lepsze od "Catastrophe Ballet" czy debiutu?

a nie przyszło ci do głowy, że to NIE TO Christian Death co na debiucie? kompletnie inny zespół?

co jak co, ale na nich to się nie znasz - mają za dużo płyt, abyś ich w dwa lata rozgryzł

a jak porównasz sobie American Inquisition z gównem, które nagrali bezpośrednio przed nim, to poczujesz różnicę. zresztą co ma JAKOŚĆ płyt do bycia NIEPOKORNYM? co jak co, ale Christian Death Valora grało już praktycznie wszystko i musiałbym na głowę upaść, aby nawet przypuszczać, że jakakolwiek wytwórnia ma wpływ na to, co się roi w głowie Valora.
i przecież wiem, że sobie gdybasz. równie dobrze mógłbyś sobie gdybać, że Slayer nagra płytę w stylu Rhapsody of Fire - i też bym ci wtedy powiedział, że majaczysz.
- Skaut
ja Tobie o tym, co Christian Death (Anaal Nathrakh i wspomniany Watain też) nagrał dla SoM, a Ty mi wyskakujesz, że to zupełnie inny zespół
No szok normalnie, sam bym na to nie wpadł. Pomijam już fakt, że już któryś raz z kolei ubzdurałeś sobie jakieś bezsensowne dwa lata - i to jest właśnie to Twoje PIERDOLENIE.

Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Realista
- weteran forumowych bitew
Wydaje się że DsO przy takiej konkurencji musi wspiąć się na wyżyny swoich możliwościMaleficio pisze:Frontside wydaje, Hate, Abused Majesty chyba... konkurencja będzie bezlitosna

- Triceratops
Hehe opowiem wam dzisiaj jaka smieszna historia mi sie dzisiaj przydarzyla, naprawde niespotykana. Otoz aby wziac w uczonej dyskusji na temat nowej plyty, postanowilem sie nieco douczyc i doksztalcic. Czytam wiec na kiblu biblie i dodatkowo postanowilem sie nauczyc definicji dwoch slow - transgresja i novum. Jakie bylo moje zdziwienie, kiedy kliknawszy na pierwsze z gory wyniki po googlowaniu wszedlem 2 razy na strone zespolu Deatshpell Omega 

woodpecker from space
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bezapelacyjnie!Realista pisze:Wydaje się że DsO przy takiej konkurencji musi wspiąć się na wyżyny swoich możliwościMaleficio pisze:Frontside wydaje, Hate, Abused Majesty chyba... konkurencja będzie bezlitosna

- Triceratops
Podbijam, taki temat nie moze byc ponizej, to ponizej jego godnosci. Gdzie te zachwyty sie pytam?
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
No zachwyty są i jednocześnie ich nie ma. Profesor słusznie to zaplanował, teraz już cisza. 

- Deathless King
- twoja_stara_trotzky
cisza przed burzą i burza przed ciszą 

-
- rasowy masterfulowicz
mi dalej jednak najlepiej robi SMRC. nowy kawałek faktycznie ma wiecej wspolnego z ta plyta niz pozniejsze albumy (pewnie za malo czasu im poswiecilem) wiec sie napalilem. nawet religijne spusty Drona mi nie przeszkadzaja, wrecz przeciwnie, boje sie ze sie nawrocilem.
KVLT lizania CZASZKI
- Realista
Nowy kawałek ma więcej wspólnego z SMRC i nie ma jednocześnie 

-
- rasowy masterfulowicz
ależ ja się nei lękam. Liczę na jakieś cuda, np za wstawiennictwem Aspy może uda mi się rzucić fajki bo skutecznie drenują mi kieszeń.
KVLT lizania CZASZKI
- Deathless King
Kuzyn szwagra sasiada modlil sie do Aspy i mu kurzajka zniknela, o!
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Adrian696
- zahartowany metalizator
słabo się modlił, zięć stryja kuzyna pociotka wymodlił nowego Golfa trójke, 17 letni, niebity, 35 tysi przebiegu, TDI po tuningu, ksenony, wycieraczki, kołowrotek... czujesz??Deathless King pisze:Kuzyn szwagra sasiada modlil sie do Aspy i mu kurzajka zniknela, o!
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Realista
to jeszcze nic, mojemu koledze dali kredyt we frankach, jesteś w stanie to pojąć? Żarliwie modlił się do Aspy i wymodlił ...Adrian696 pisze:słabo się modlił, zięć stryja kuzyna pociotka wymodlił nowego Golfa trójke, 17 letni, niebity, 35 tysi przebiegu, TDI po tuningu, ksenony, wycieraczki, kołowrotek... czujesz??Deathless King pisze:Kuzyn szwagra sasiada modlil sie do Aspy i mu kurzajka zniknela, o!