SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: SATYRICON
zawsze wachacie gowno tak dlugo az zacznie pachniec? ; )
- zekke
btw 'age of negro' - jak widac satyr to prorok i przewidzial wygrana obamy. 44 czarny papieszz, 2012, kryzys na gieldzie, satyricon nagrywa hujowe plyty, koniec swiat.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no przeciez umiescilem juz prawidlowa okladke tej plyty, o tutaj: http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 60#p378862
i nie jest to wcale gowno, tylko odgrzany kotlet. 2 lata temu byl calkiem smaczny
i nie jest to wcale gowno, tylko odgrzany kotlet. 2 lata temu byl calkiem smaczny
this is a land of wolves now
- zekke
ha, uprzedziles mnie bo chcialem juz zrobic cos podobnego.
a jako 'niecieply' kotlet mozna traktowac N, D. AoN to juz calkiem cieplutki i parujacy klocek.
a jako 'niecieply' kotlet mozna traktowac N, D. AoN to juz calkiem cieplutki i parujacy klocek.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
LOL! Wertując kulka ostatnich strone nagle się okazało, że wszyscy kochają N,D, a co było wcześniej? Syf i dziecinada, a teraz urasta do rangi płyty mocarnej i kultowej. Ech, nie ma to jak znaleźć punkt zaczepienia dla ataków na nowy cd. Muszę go wreszcie posłuchać.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Przesadzasz, z tego co pamiętam to tylko Marian nie mógł wytrzymać z "N,D" (choć i tak daje jej ocene 7/10jester pisze:LOL! Wertując kulka ostatnich strone nagle się okazało, że wszyscy kochają N,D, a co było wcześniej? Syf i dziecinada, a teraz urasta do rangi płyty mocarnej i kultowej. Ech, nie ma to jak znaleźć punkt zaczepienia dla ataków na nowy cd. Muszę go wreszcie posłuchać.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
wcale, ze nie, zekke, Now Diabolical to doskonale rozwiniecie pomyslu z V (a nie kalka poprzedniczki) i moim zdaniem plyta zdecydowanie lepsza. na Volcano jest pare slabszych utworow, na N,D sa same zajebiste.
-
Stygmat
- zaczyna szaleć
ja uważam, że Volcano pożera dwie ostatnie płyty.
- zekke
wcale, ze nie, Riven.Riven pisze:wcale, ze nie, zekke
a tak serio to w sumie dla mnie jeden huj, rownie dobrze mogtliby wymieszac tracklisty na tych plytach.
na N, D brakuje mi (sic) jeszcze jednego hiciora z mtv w stylu king, V ma dwa wiec wygrywa. wlasnie ze bo tak.
- Riven
- Kontakt:
a wlasnie ze wcale ze w ogole ze nie , zekkee!!!11
The Pentagram Burns, KING, A New Enemy, Now, Diabolical - malo hiciorow? ;d
no kurwa, przeciez That Darkness Shall Be Eternal to juz w ogole mega rockowy wygar. MOC
The Pentagram Burns, KING, A New Enemy, Now, Diabolical - malo hiciorow? ;d
no kurwa, przeciez That Darkness Shall Be Eternal to juz w ogole mega rockowy wygar. MOC
- zekke
niby ta, ale nozka tak nie lata jak przy fuel for hatered. tak czy inaczej dobra plyta, łan tu try, kink!
- Riven
- Kontakt:
WOLFPACK TO WYJEBANY UTWOR.
teraz to zrozumialem.
jakby cala plyta taka byla...
a to 'plumkanie z basem' w tle to po prostu CIARY. jaki hit!!
haha, niezle jaja, cos czuje, ze za tydzien dam jej 8/10 ... no chyba, ze znowu poslucham Now, Diabolical
teraz to zrozumialem.
jakby cala plyta taka byla...
a to 'plumkanie z basem' w tle to po prostu CIARY. jaki hit!!
haha, niezle jaja, cos czuje, ze za tydzien dam jej 8/10 ... no chyba, ze znowu poslucham Now, Diabolical
- zekke
musisz posluchac dluzej az ujrzysz monolityczna calosc tego opusu, prymitywne elementy zespolone piekielna siarka w parujacych, stechlych kotlach szatana, skompane w czarnej smole walce miazdzace trzewia slepcow i inne tego typu.
- Riven
- Kontakt:
ja bym powiedzial, ze wystarczy sie w nia wsluchac i odkryc, ze jednak ma zajebisty klimat. tyle.
a, i brzmienie jest klawe.
a, i brzmienie jest klawe.
- zekke
jestes w stanie ze sluchu zrobic taba do die by my hand? przynajmniej ten 1 riff
- Riven
- Kontakt:
jak tak slucham to wydaje mi sie, ze tak, ale nie moge tego teraz zweryfikowac bo mi poszla struna w elektryku. a ze mam floyda, to teraz nie da sie grac : (
- grot
Wolfpack, My Skin Is Cold etc. jak najbardziej tak, a czemu nikt nie wspomina, że "Die By My Hand" też bardzo przyjemne?
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- zekke
Drone pisze: ta płyta ma aurę czarno-białych grafik, jest jak sztych węglem, pięknie monochromatyczna.
jak nie, kilka osob o tym wspominalo, min ja. a my skin is cold to chyba najgorszy track na tym albumie.grot pisze:Wolfpack, My Skin Is Cold etc. jak najbardziej tak, a czemu nikt nie wspomina, że "Die By My Hand" też bardzo przyjemne?
- 4m
Rob napisał o nowej płycie Darkthrone (której nie słyszałem, co oznacza, że tego nie zweryfikowałem), że to druga liga,strefa spadkowa. Dokładnie to samo pomyślałem sobie wczoraj wieczorem i dziś rano, gdy słuchałem The Age Of Nero. Sytuacja niemal już się wyklarowała - 65-70/100. Jak na Satyricon to porażka. Idę usunąć naszywkę z plecaka, Wy powinniście zrobić to samo.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form