VOIVOD

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

Re: VOIVOD

26-01-2013, 22:22

Kurt pisze:I właśnie za takie listy/skale Drone powinien otrzymać tytuł najlepszego trolla na forum :D Sami zobaczcie, trzy strony rozmów o niczym.
Też tak uważam - z tym, że ja piszę zupełnie s z c z e r z e. Mam czyste intencje, które są przynętą dla wewnętrznych trolli drzemiących w użytkownikach tego forum.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

26-01-2013, 22:25

:)
535

26-01-2013, 22:25

Drone pisze:
Kurt pisze:I właśnie za takie listy/skale Drone powinien otrzymać tytuł najlepszego trolla na forum :D Sami zobaczcie, trzy strony rozmów o niczym.
Też tak uważam - z tym, że ja piszę zupełnie s z c z e r z e. Mam czyste intencje, które są przynętą dla wewnętrznych trolli drzemiących w użytkownikach tego forum.
Chcesz przez to powiedzieć, że ja kłamię?

Awatar użytkownika
Drone

26-01-2013, 22:28

Myślę, że niepotrzebnie zarzucacie sobie jakieś kłamstwa. Pisanie prawdy jest najlepszym trollingiem tak naprawdę - przykład tych list, skal itd.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

26-01-2013, 22:30

535 pisze:Czy dlatego jesteś smutny?
Proponuję Ci coś dla rozluźnienia.
Ale Ty nudzisz człowieku.
Drone pisze:Też tak uważam - z tym, że ja piszę zupełnie s z c z e r z e. Mam czyste intencje, które są przynętą dla wewnętrznych trolli drzemiących w użytkownikach tego forum.
Niech będzie, że niesiesz kaganiec oświaty, cokolwiek czyni Cię szczęśliwym :D
The madness and the damage done.
535

26-01-2013, 22:39

Kurt pisze:
535 pisze:Czy dlatego jesteś smutny?
Proponuję Ci coś dla rozluźnienia.
Ale Ty nudzisz człowieku.
To zabrzmiało jak najwyższe wyrazy uznania. Mam nadzieję, że nie spierdoliłem Ci reszty wieczoru.

Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

26-01-2013, 23:04

Nie spinajcie się.

- Ja

Lepiej wlaczcie sobie Target Earth. Ten album ma wszelkie znamiona wielkiej plyty. Np. kawalek tytułowy - najpierw wydawal się taki kompletnie sredni, po prostu poprawny. Nie wiem jak ja tego nie kumalem, tak jakbym sluchal innego utworu. Otwieracz na poziomie The Experiment.
this is a land of wolves now
535

26-01-2013, 23:31

się mi tu burdel zrobił...
Ostatnio zmieniony 26-01-2013, 23:33 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

Re: Odp: VOIVOD

26-01-2013, 23:32

Drone pisze:Mówiąc szczerze, to chyba nie znam płyty, której można dać 10/10.

Dla przykładu:

9.5/10 - ATHEIST Unquestionable Presence
9.5/10 - DSO Fas
9/10 - SLAYER Hell Awaits
8.5/10 - MAYHEM DMDS
8.5/10 - VOIVOD Phobos
8/10 - SLAYER Reign In Blood
7/10 - ENTOMBED Clandestine
6/10 - METALLICA ...And Justice For All
4/10 - DARKTHRONE - Dark Thrones And Black Flags
Ja ustawiłbym te plyty tak:

Mayhem = DSO > Slayer> Entombed> Atheist, Darkthrone > Metallica
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Mort
rasowy masterfulowicz

26-01-2013, 23:39

Czyli ustawilbys je nieobiektywnie i w zlym guscie ;)
I AM MORBID
535

26-01-2013, 23:44

Riven pisze:Nie spinajcie się.

- Ja

Lepiej wlaczcie sobie Target Earth. Ten album ma wszelkie znamiona wielkiej plyty. Np. kawalek tytułowy - najpierw wydawal się taki kompletnie sredni, po prostu poprawny. Nie wiem jak ja tego nie kumalem, tak jakbym sluchal innego utworu. Otwieracz na poziomie The Experiment.
Nie. To jest poziom o około 0,645 punktu bazowego niższy, ale na miły Bug, która kapela z lat osiemdziesiątych jest w stanie otworzyć (na takim poziomie) swój album, mający premierę w 2013 roku. Ile jest takich zespołów?
Headcrab pisze:
Ja ustawiłbym te plyty tak:

Mayhem = DSO > Slayer> Entombed> Atheist, Darkthrone > Metallica
Ja natomiast ustawiłbym te płyty tak, bez nierówności.

Slayer, Metallica
Atheist, Mayhem, Entombed, Darkthrone
DsO

I nie wyobrażam sobie tego inaczej.
est

26-01-2013, 23:55

Riven pisze:wlaczcie sobie Target Earth. Ten album ma wszelkie znamiona wielkiej plyty. Np. kawalek tytułowy - najpierw wydawal się taki kompletnie sredni, po prostu poprawny. Nie wiem jak ja tego nie kumalem, tak jakbym sluchal innego utworu. Otwieracz na poziomie The Experiment.
Tak już poza tą całą dyskusją, której i tak nie śledzę (hihi), powiedz mi proszę, której płycie ostatnio poświęciłeś waść tyle czasu? Nie pytam oczywiście złośliwie i wiem, że jednym z powodów, dla którego tak się dzieje jest to, że bohaterowie tematu zaskarbili sobie sobie czymś (wiadomo czym) czas, który im poświęcasz, ale rozłożyleś tę płytę tak jak tego boxa na biurku i przyglądasz sie i podziwiasz, podziwiasz, podziwiasz ... fanboy kurwa :D
535

26-01-2013, 23:58

Tylko, że to jest naprawdę dobra/bardzo dobra płyta. Przypomnę 5,5/10.
est pisze: Tak już poza tą całą dyskusją, której i tak nie śledzę (hihi), powiedz mi proszę, której płycie ostatnio poświęciłeś waść tyle czasu? Nie pytam oczywiście złośliwie i wiem, że jednym z powodów, dla którego tak się dzieje jest to, że bohaterowie tematu zaskarbili sobie sobie czymś (wiadomo czym) czas, który im poświęcasz, ale rozłożyleś tę płytę tak jak tego boxa na biurku i przyglądasz sie i podziwiasz, podziwiasz, podziwiasz ... fanboy kurwa :D
Jajajajaj.
Już zaraz pojawią się pierwsze posty w stylu Kolegi Kurta, że zawsze kochał Voivod, ale pałowanie się nad tym zespołem Rivena i 535, obrzydziło mu ten zespół tak, iż wydał swoje z trudem przez lata zbierane kopie starej romskiej kobiecie w łachmanach. Ludzie kochani, przecież to forum ma tyle tematów, że te nasze dwa, czy trzy można spokojnie "przysypać". Nie mówiąc już o szalenie wygodnej opcji, z której, przynajmniej w moim przypadku, korzysta Kolega zekke, którego oczywiście pozdrawiam serdecznym ...nie... Pozdrawiam Go serdecznie. Tak właśnie.
est

27-01-2013, 00:19

Chyba trochę źle mnie zrozumiałeś, ale to nic.
535

27-01-2013, 00:22

est pisze:Chyba trochę źle mnie zrozumiałeś, ale to nic.
To raczej Ty Panie Kolego, źle zrozumiałeś mój przekaz, nie chce mi się tego dowodzić, grzebiąc w tej stercie. Uwierz mi na słowo.
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

27-01-2013, 00:23

est pisze:
Riven pisze:wlaczcie sobie Target Earth. Ten album ma wszelkie znamiona wielkiej plyty. Np. kawalek tytułowy - najpierw wydawal się taki kompletnie sredni, po prostu poprawny. Nie wiem jak ja tego nie kumalem, tak jakbym sluchal innego utworu. Otwieracz na poziomie The Experiment.
Tak już poza tą całą dyskusją, której i tak nie śledzę (hihi), powiedz mi proszę, której płycie ostatnio poświęciłeś waść tyle czasu? Nie pytam oczywiście złośliwie i wiem, że jednym z powodów, dla którego tak się dzieje jest to, że bohaterowie tematu zaskarbili sobie sobie czymś (wiadomo czym) czas, który im poświęcasz, ale rozłożyleś tę płytę tak jak tego boxa na biurku i przyglądasz sie i podziwiasz, podziwiasz, podziwiasz ... fanboy kurwa :D
Ani chybi zasluga zajebistej oprawy graficznej :D
est

27-01-2013, 00:26

535 pisze:
To raczej Ty Panie Kolego, źle zrozumiałeś mój przekaz, nie chce mi się tego dowodzić, grzebiąc w tej stercie. Uwierz mi na słowo.
W jakiej stercie? Jaki przekaz? Przebierasz się wieczorami i bawisz w Rivena?
0ms pisze:Ani chybi zasluga zajebistej oprawy graficznej :D
Okładka oczywiście 6/5 ;)
535

27-01-2013, 00:33

est pisze:
535 pisze:
W jakiej stercie? Jaki przekaz? Przebierasz się wieczorami i bawisz w Rivena?
Dobra. Jak chcesz spróbuje sie przebić przez to szambo i wrzucić Ci na PM ten fragment. Jesteś duży, więc mam nadzieję, że nie będziesz potrzebował komentarza.
est

27-01-2013, 00:36

Muj ty borze, tylko nie pmy! Proszę!
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

27-01-2013, 02:10

535 pisze:Tylko, że to jest naprawdę dobra/bardzo dobra płyta. Przypomnę 5,5/10.
Cos w tym jest, bo ja ogarniam dopiero płyty 6/10 ;)
ODPOWIEDZ