VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: VOIVOD
na to wygląda, zwłaszcza że jedyny efekt jest taki, że wybucha dyskusja, no bo przecież reign im blood 8/10...;)
this is a land of wolves now
-
535
Sama klasyfikacja nie jest zła. Problem tkwi w przypisywaniu tytułów. Ja rozumiem chęć wzbudzenia dyskusji, no ale jeżeli punktacja ma mieć jakikolwiek sens (nie wiem czy to w ogóle możliwe), to nie należy przechodzić płynnie do żartów typując płyty z jej wykorzystaniem.
edit
Ciekawe byłoby wykorzystanie takiej punktacji w obrębie twórczości jednej kapeli. Przykładowo: SLAYER, VOIVOD, METALLICA, DEATHSPELL OMEGA, MORTUARY DRAPE, MAYHEM, OVERKILL... Oczywiście można dołożyć dowolny zespół. Nie wiem, czy Kolega Doktor zechce, ale jeżeli, to bardzo prosimy. Może w ten sposób rzuci nam jaśniejsze światło na prawdziwą wartość tej klasyfikacji.
edit
Ciekawe byłoby wykorzystanie takiej punktacji w obrębie twórczości jednej kapeli. Przykładowo: SLAYER, VOIVOD, METALLICA, DEATHSPELL OMEGA, MORTUARY DRAPE, MAYHEM, OVERKILL... Oczywiście można dołożyć dowolny zespół. Nie wiem, czy Kolega Doktor zechce, ale jeżeli, to bardzo prosimy. Może w ten sposób rzuci nam jaśniejsze światło na prawdziwą wartość tej klasyfikacji.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Coś z tą klasyfikacją jest jednak nie tak, nie wiem może jej nie rozumiem ale jeżeli Reign IN Blood ma tuta 8?10 to ja już niw wiem co z tą płytą jest nie tak, można by coś tutaj poprawić, za krótka jest a może za długa ja nie wiem może brzmienie za miękkie albo coś innego. Dla mnie ta płyta jest genialna jako całość ale mogę się z tym zgodzić, że ktoś może mieć inne zdanie na ten temat.
A żeby nie było Offtopu to na płytę nadal czekam
A żeby nie było Offtopu to na płytę nadal czekam
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Za długa.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
czyli nie czekać
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Czekaj.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Można by. Stąpając po śladach prawdziwego geniusza marketingu, p-a Michael'a O'Leary, można by do każdej zakupionej kopii albumu dodawać prostytutkę, która za każdym włączeniem rzeczonej płyty zaspokajałaby spragnionego wrażeń delikwenta oralnie.jaszyn pisze:Coś z tą klasyfikacją jest jednak nie tak, nie wiem może jej nie rozumiem ale jeżeli Reign IN Blood ma tuta 8?10 to ja już niw wiem co z tą płytą jest nie tak, można by coś tutaj poprawić(...)
Kerosene keeps me warm.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Ale o czym my tutaj rozmawiamy o muzyce czy o produkcie marketingowym dla niewyżytych nastolatków83koper83 pisze:Można by. Stąpając po śladach prawdziwego geniusza marketingu, p-a Michael'a O'Leary, można by do każdej zakupionej kopii albumu dodawać prostytutkę, która za każdym włączeniem rzeczonej płyty zaspokajałaby spragnionego wrażeń delikwenta oralnie.jaszyn pisze:Coś z tą klasyfikacją jest jednak nie tak, nie wiem może jej nie rozumiem ale jeżeli Reign IN Blood ma tuta 8?10 to ja już niw wiem co z tą płytą jest nie tak, można by coś tutaj poprawić(...)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Tak.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
-
535
Tu musisz sobie dopasować tytuł z listy. Wiesz jak masz to zrobić...jaszyn pisze:Ale o czym my tutaj rozmawiamy o muzyce czy o produkcie marketingowym dla niewyżytych nastolatków83koper83 pisze:Można by. Stąpając po śladach prawdziwego geniusza marketingu, p-a Michael'a O'Leary, można by do każdej zakupionej kopii albumu dodawać prostytutkę, która za każdym włączeniem rzeczonej płyty zaspokajałaby spragnionego wrażeń delikwenta oralnie.jaszyn pisze:Coś z tą klasyfikacją jest jednak nie tak, nie wiem może jej nie rozumiem ale jeżeli Reign IN Blood ma tuta 8?10 to ja już niw wiem co z tą płytą jest nie tak, można by coś tutaj poprawić(...)
- jaszyn
- postuje jak opętany!
To czyli ten wasz marketing psu w dupę bo koszty akcji z prostytutką wywindowały by jej cenę tak, że dopiero pokolenie mp3 by ją odkryło
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
I właśnie za takie listy/skale Drone powinien otrzymać tytuł najlepszego trolla na forum :D Sami zobaczcie, trzy strony rozmów o niczym.
The madness and the damage done.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
I co z tego? Jest sobota, dzieci u teściów, żona w pracy, piwo w lodówce, wspaniała muzyka w kolejce...
-
535
@Kurt
Ty Kurt jesteś księgowym, właścicielem apteki, czy przedsiębiorcą pogrzebowym? Tak poważnie pytam? Widziałeś dzisiaj jakąś gazetę, albo portal z wiadomościami? Przeczytałeś tam COŚ, co miało jakąś wartość? Wiecznie jesteś niepocieszony, tym co zastajesz w kolejnych tematach. Chce Ci się to jeszcze komentować? W jakim celu?
Ty Kurt jesteś księgowym, właścicielem apteki, czy przedsiębiorcą pogrzebowym? Tak poważnie pytam? Widziałeś dzisiaj jakąś gazetę, albo portal z wiadomościami? Przeczytałeś tam COŚ, co miało jakąś wartość? Wiecznie jesteś niepocieszony, tym co zastajesz w kolejnych tematach. Chce Ci się to jeszcze komentować? W jakim celu?
Ja bym musiał napisać tak: Jest sobota, dzieci na szczęście nie mam, żona jakieś półtora metra ode mnie, piwo w lodówce, wspaniała muzyka w kolejce... Niemal wszystko się zgadza.ramonoth pisze:I co z tego? Jest sobota, dzieci u teściów, żona w pracy, piwo w lodówce, wspaniała muzyka w kolejce...
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Przykładowo, Milosz Zeman wygrał wybory w Czechach, kolejna masakra w Egipcie, Manchester United pokonał Fulham 4:1 a Luton wygrało z Norwich, Azarenka wygrała Australian Open; coś tam się jednak dowiedziałem z tych dzisiejszych gazet. Nie jestem wiecznie niepocieszony - jedynie pozwoliłem sobie na małą uwagę na temat listy Drone, czyli w sumie to co Wy zrobiliście. Aha, nie jestem księgowym, właścicielem apteki bądź przedsiębiorcą pogrzebowym.
The madness and the damage done.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Pomyśl sobie, co by było gdybyś był Tutsi albo Hutu ;)
-
535
Czy dlatego jesteś smutny?Kurt pisze:Przykładowo, Milosz Zeman wygrał wybory w Czechach, kolejna masakra w Egipcie, Manchester United pokonał Fulham 4:1 a Luton wygrało z Norwich, Azarenka wygrała Australian Open; coś tam się jednak dowiedziałem z tych dzisiejszych gazet. Nie jestem wiecznie niepocieszony - jedynie pozwoliłem sobie na małą uwagę na temat listy Drone, czyli w sumie to co Wy zrobiliście. Aha, nie jestem księgowym, właścicielem apteki bądź przedsiębiorcą pogrzebowym.
Proponuję Ci coś dla rozluźnienia.