INFERNAL WAR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

Re: INFERNAL WAR

13-03-2015, 08:53

nicram pisze:
Plasfodeur pisze:
nicram pisze:
Mam wrażenie, że spora część polskich muzyków metalowych bardzo źle znosi opinie negatywne o muzyce zespołów w których gra.
Ale tak na dobrą sprawę, to co w tym, kurwa, dziwnego? :D Kto ma poważnie traktować swoją twórczość, jak nie artysta?
Dojrzały człowiek, artysta, jest w stanie choćby spróbować spojrzeć na siebie, swoją twórczość od strony, której wcześniej nie widział, nie dostrzegał, a potem stwierdzić, że może rzeczywiście ktoś inny ma jednak rację, a nie głupio się obrażać.
Co Ty tu pierdolisz :D Chyba z dojrzałymi artystami nie miałeś w życiu styczności :D
Grrrówno!
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-03-2015, 08:55

:-D, staram się trzymać z daleka od tego syfu. To fakt. :-)
all the monsters will break your heart
535

13-03-2015, 08:58

Miło sobie tutaj rozmawiacie, ale w tym przypadku nie chodzi o krytykę samej zawartości muzycznej. Może przeczytajcie uważniej kilka stron tego tematu.
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 08:59

535 pisze:Miło sobie tutaj rozmawiacie, ale w tym przypadku nie chodzi o krytykę samej zawartości muzycznej. Może przeczytajcie uważniej kilka stron tego tematu.
Tutaj to działa tak:

krytyka wartości muzycznej = muzyk parch, chuj i ciota
Grrrówno!
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

13-03-2015, 10:03

To działa tak:
Krytyka krajowych muzykantów=nie dostał darmowej płyty, autografu, nie zna się , zazdrości, nosi pejsy, słucha Peji, wypisał się z kółeczka wzajemnej adoracji/ miał na nie zawsze srogo wylane.
535

13-03-2015, 10:12

O widzisz. To ja należę pewnie do tej ostatniej grupy, czyli "miał na nie wylane", choć bez bicia przyznaję, że bardzo podobają mi się ostatnie okazania KSM i Odrazy. Voidhanger także przyjemnie przygrywa w lubianym przeze mnie stylu. Reszta jest mi totalnie obojętna. Zrozumiałeś rycerzu? Czy jeszcze coś wyjaśnić?
Ostatnio zmieniony 13-03-2015, 10:13 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
trup

13-03-2015, 10:13

flow pisze:To działa tak:
Krytyka krajowych muzykantów=nie dostał darmowej płyty, autografu, nie zna się , zazdrości, nosi pejsy, słucha Peji, wypisał się z kółeczka wzajemnej adoracji/ miał na nie zawsze srogo wylane.
Dużo w tym prawdy, ale też i sporo uogólnienie. Nie każdego i nie wszystkich.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

13-03-2015, 10:14

Z drugiej strony... jak Ci się coś podoba i to chwalisz to od razu - kumoterstwo, lizanie sraki...

I tak źle i tak niedobrze. Jak żyć??
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

13-03-2015, 10:19

Złotego środka na rozwiązanie problemu brak, z drugiej strony gdyby wszyscy się zgadzali w kwestiach muzycznych mielibyśmy cukiernię a metal to przecież wojna, płody w rozkładzie, demony czy, jak to nucił chłopina z Necrophila, oślepione zdychające kurwy.
535

13-03-2015, 10:36

flow pisze:...z drugiej strony gdyby wszyscy się zgadzali w kwestiach muzycznych mielibyśmy cukiernię...
Otóż to!
kenediusze
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 15:14

flow pisze:Złotego środka na rozwiązanie problemu brak, z drugiej strony gdyby wszyscy się zgadzali w kwestiach muzycznych mielibyśmy cukiernię a metal to przecież wojna, płody w rozkładzie, demony czy, jak to nucił chłopina z Necrophila, oślepione zdychające kurwy.
No. A najfajniej to by było, jakby ci, którzy mają przeciwne opinie potrafili uargumentować swoje zdanie tak, żeby dało się jakoś dyskutować.
Rozmarzyłem się.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

13-03-2015, 15:39

Każdy ma prawo nagrywać dowolną muzykę i tak samo każdy ma prawo do krytyki, nawet najbardziej ostrej. Ale zwykłym buractwem są wycieczki osobiste w stronę twórcy i nazywanie go wieprzem, ciotą czy czymś tam jeszcze. Podobnym buractwem - tylko z drugiej strony - jest wielki ból dupy muzyków i wydawców, bo ktoś ośmielił się nazwać ich działalność wtórną czy trzecioligową.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
trup

13-03-2015, 16:52

We Włoszech to nawet kapele pogróżki wysyłają recenzentom jak dostaną złą ocenę :D
Takie mafijne przyzwyczajenie...

Lepiej w ogóle niec nie pisać niż krytykować bo można zginąć.

MAKE WAR NOT LOVE!
Vitriol
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 16:57

kurczę, znowu tu fajnie
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 17:02

Na forume ZAWSZE jest fajnie ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Vitriol
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 17:09

nicram pisze:
ramonoth pisze:
nicram pisze:Myślisz, że był na tyle słaby psychicznie, że nie wytrzymał krytyki?
Krytyki czy pierdolenia trzy po trzy? :)
Mam wrażenie, że spora część polskich muzyków metalowych bardzo źle znosi opinie negatywne o muzyce zespołów w których gra. Nie wiem, czy Confiturator uniósł się honorem i sobie poszedł, bo komuś nie podoba się jego kapela? Są jednak i pozytywni bohaterzy - taki Vitriol, z którym sam przecież darłem koty, wykazuje większy luz na krytykę BoP.
stary, ludzie stąd pouciekali, bo to forum to już jeden wielki chlew, a nie dlatego, że nie lubicie ich zespołów, w jakim wy świecie żyjecie?
a ja drę łacha jak uważam, ze ktoś pierdoli kocopoły, a czy se lubi bop czy nie to jest nieistotne przecież, debil zawsze będzie debilem.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

13-03-2015, 17:47

ja tam tylko nie rozumiem o co ostatnio chodzi z tym Besate naszym ...
535

13-03-2015, 18:42

Vitriol pisze: ... ludzie stąd pouciekali, bo to forum to już jeden wielki chlew, a nie dlatego, że nie lubicie ich zespołów, w jakim wy świecie żyjecie?
Sprawa jest prosta. Proponuję ustalić winnych i rozstrzelać za ostatnią stodołą. Wtedy tak jak na fejsiku, zapanuje pokój i sielanka.
byrgh
zahartowany metalizator

13-03-2015, 20:03

Vitriol pisze:
nicram pisze:Mam wrażenie, że spora część polskich muzyków metalowych bardzo źle znosi opinie negatywne o muzyce zespołów w których gra. Nie wiem, czy Confiturator uniósł się honorem i sobie poszedł, bo komuś nie podoba się jego kapela? Są jednak i pozytywni bohaterzy - taki Vitriol, z którym sam przecież darłem koty, wykazuje większy luz na krytykę BoP.
stary, ludzie stąd pouciekali, bo to forum to już jeden wielki chlew, a nie dlatego, że nie lubicie ich zespołów, w jakim wy świecie żyjecie?
a ja drę łacha jak uważam, ze ktoś pierdoli kocopoły, a czy se lubi bop czy nie to jest nieistotne przecież, debil zawsze będzie debilem.
O siema, zgadzam się w zupełności! Nawiasem mówiąc, nabyłem dziś Twoje płyty. Jak przerobię to dowiesz, co o nich myślę, a relację zdam w stosownym temacie. Hej!
ODPOWIEDZ