CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: CANNIBAL CORPSE
Aż się głodny zrobiłem :) Chętnie zjadłbym falki, a na drugie wątróbkę z gotowanymi buraczkami :)
-
- rasowy masterfulowicz
Posluchales tych nowych Cannibali? Na chwile obecna miazga i bdb plyta!!!:-)))
I AM MORBID
...i wtedy z głośniczków w lali "I will kill you"...Nasum pisze:Taaa, i jeszcze wersja specjalna tej dmuchanej lali dla bardzo wymagających fanów - wypełniona sztuczna krwią i flakami co by ją można było rozbebeszyć jak na okładce;-)
Mnie zawsze intrygował dziecięcy szkielet w pozycji "na zbawiciela" dyndający nad głowami "lekarzy" na okładce wiadomego wydawnictwa. Nawet sobie kiedyś taką koszulkę wykonałem z logo CC i tym szkieletem. Precyzyjna robótka, szkoda, że poszła się j....
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie ma żadnej łyżki dziegciu w beczce miodu? Żadnego słabego kawałka, brzmienie takie jakie powinno być, pomysły i aranżacje tylko na plus?Mort pisze:Posluchales tych nowych Cannibali? Na chwile obecna miazga i bdb plyta!!!:-)))
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
to jest w 100 proc. adekwatne do tej muzyki. to jest po prostu idealne opakowanie dla tego kiczu :DPeebuls pisze:Nie wiem czy ktoś wklejał bo tematu nie śledziłem za mocno, ale...
![]()
Ja pierdole :).
-
- rasowy masterfulowicz
Sprawdz to szybko sam. Przesluchalem ponad 20 razy i pewnie przeslucham jeszcze 20 razy tyle. ;)Nasum pisze:Nie ma żadnej łyżki dziegciu w beczce miodu? Żadnego słabego kawałka, brzmienie takie jakie powinno być, pomysły i aranżacje tylko na plus?Mort pisze:Posluchales tych nowych Cannibali? Na chwile obecna miazga i bdb plyta!!!:-)))
I AM MORBID
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie omieszkam sprawdzić to nausznie najszybciej jak tylko sie da;-)
Kolejna świetna płyta! Żadnych słabych momentów, brzmienie mocarne, utwory kipią od świetnych riffów. Niesamowite jak ten zespół potrafi z lekkością, gracją i polotem poruszać się w tak hermetycznej stylistyce. Jedyny minus to wokale - na poprzedniej było mistrzostwo świata, tu mam wrażenie - jest jakby bardziej płasko. Tak czy siusiak, dla mnie aktualnie death metalowa płyta roku 2012!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
przecież w kiczu jako takim nic złego nie ma. ot, konwencja. ironi dołączają eddiego, kanibale tego tam koleżkę. ani jedno ani drugie jakoś specjalnie nie uzurpuje sobie praw do bycia jakimś chuj wie jakim medium czy wyrocznią, więc nie kumam czemu miałoby służyć jakieś tam zadęcie. ja nowego kanibala zawsze z chęcią posłucham i jebie mnie, czy dołączą do płyty jakąś tam figurkę czy nie, nie figurki będę słuchał. i tak kupię se normalną wersję, jak ktos pragnie figurki to se kupi figurkę i tyle, no wielkie mi halo. muzyka ta sama.twoja_stara_trotzky pisze: to jest w 100 proc. adekwatne do tej muzyki. to jest po prostu idealne opakowanie dla tego kiczu :D
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Właśnie te wokale... ale poza tym zgadzam się całkowicie.Maria Konopnicka pisze:Kolejna świetna płyta! Żadnych słabych momentów, brzmienie mocarne, utwory kipią od świetnych riffów. Niesamowite jak ten zespół potrafi z lekkością, gracją i polotem poruszać się w tak hermetycznej stylistyce. Jedyny minus to wokale - na poprzedniej było mistrzostwo świata, tu mam wrażenie - jest jakby bardziej płasko. Tak czy siusiak, dla mnie aktualnie death metalowa płyta roku 2012!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Mol
nie widzisz, ze Cannibal Corpse juz sa passe? ;)Scaarph pisze:przecież w kiczu jako takim nic złego nie ma. ot, konwencja. ironi dołączają eddiego, kanibale tego tam koleżkę. ani jedno ani drugie jakoś specjalnie nie uzurpuje sobie praw do bycia jakimś chuj wie jakim medium czy wyrocznią, więc nie kumam czemu miałoby służyć jakieś tam zadęcie. ja nowego kanibala zawsze z chęcią posłucham i jebie mnie, czy dołączą do płyty jakąś tam figurkę czy nie, nie figurki będę słuchał. i tak kupię se normalną wersję, jak ktos pragnie figurki to se kupi figurkę i tyle, no wielkie mi halo. muzyka ta sama.twoja_stara_trotzky pisze:to jest w 100 proc. adekwatne do tej muzyki. to jest po prostu idealne opakowanie dla tego kiczu :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ja jebię, osiągnęli poziom wydawnictw Amon Amarth...Peebuls pisze:Nie wiem czy ktoś wklejał bo tematu nie śledziłem za mocno, ale...
![]()
Ja pierdole :).
The madness and the damage done.
- vicek
do morbidów i ramsztajn jeszcze trochę
- maciek z klanu
a wy sie nie cieszycie jak sa w die hards wydawnictwach naklejki, plakaty, ekrany? nanana? chlopek - naklejka jeden huj/.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- vicek
nie. zawsze kupuje wersje podstawa , liczy się tylko muzyka a nie jakieś dodatki ,jak na przykład wibratory
- maciek z klanu
aha. jak masz w cenie 50 zl winyl zwykly? a jak w cenie 60 zl die hard reczny limit + naklejka , naszywka, ekran, cuda na kiju to wybierasz wersje podstawowa?
tpo samo jak masz limit cd z dodatkowa CD z koncertu albo dvd?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie, nie widzę sensu w dodawaniu figurek do płyt muzycznych. Taki już dziwny jestem.maciek z klanu pisze:a wy sie nie cieszycie jak sa w die hards wydawnictwach naklejki, plakaty, ekrany? nanana? chlopek - naklejka jeden huj/.
The madness and the damage done.
- Scaarph
niezbyt się nad tym zastanawiam szczerze mówiąc :) ja tam lubię kanibali, nieczęsto może słucham, ale lubię.Mol pisze:nie widzisz, ze Cannibal Corpse juz sa passe? ;)Scaarph pisze:przecież w kiczu jako takim nic złego nie ma. ot, konwencja. ironi dołączają eddiego, kanibale tego tam koleżkę. ani jedno ani drugie jakoś specjalnie nie uzurpuje sobie praw do bycia jakimś chuj wie jakim medium czy wyrocznią, więc nie kumam czemu miałoby służyć jakieś tam zadęcie. ja nowego kanibala zawsze z chęcią posłucham i jebie mnie, czy dołączą do płyty jakąś tam figurkę czy nie, nie figurki będę słuchał. i tak kupię se normalną wersję, jak ktos pragnie figurki to se kupi figurkę i tyle, no wielkie mi halo. muzyka ta sama.twoja_stara_trotzky pisze:to jest w 100 proc. adekwatne do tej muzyki. to jest po prostu idealne opakowanie dla tego kiczu :D
no sensu zbyt wiele to nie ma. to znaczy sens jest pewnie taki, by więcej młodszych osób, lub osób z pierdolcem na punkcie zbierania jakichś takich chujstewek wybuliło więcej forsy :) no ale przecież będzie też (czy już jest, nawet nie wiem) normalna wersja, którą ja sobie kupię, bo kanibali posłuchać lubię, a figurek żadnych do niczego nie potrzebuję. zresztą trzeba by było ich wypytać czy w ogóle mieli cokolwiek do gadania w kwestii tej zasranej figurki.Kurt pisze:Nie, nie widzę sensu w dodawaniu figurek do płyt muzycznych. Taki już dziwny jestem.maciek z klanu pisze:a wy sie nie cieszycie jak sa w die hards wydawnictwach naklejki, plakaty, ekrany? nanana? chlopek - naklejka jeden huj/.
tak jak pisałem wyżej, cc to nie jest jakiś tam mocno ideologiczny zespół, jakby darkthrone dodało figurkę do swojej płyty to byłoby o czym dyskutować, a tak?
- vicek
Tylko podstawowa , ep tez nie kupuje.maciek z klanu pisze:aha. jak masz w cenie 50 zl winyl zwykly? a jak w cenie 60 zl die hard reczny limit + naklejka , naszywka, ekran, cuda na kiju to wybierasz wersje podstawowa?
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ja bym chętnie kupił tą wersję z figurką, ale nie za dwie stówy, trochę droga ta zabawka.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦