CANNIBAL CORPSE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Maria Konopnicka

Re: CANNIBAL CORPSE

14-03-2012, 21:28

Aż się głodny zrobiłem :) Chętnie zjadłbym falki, a na drugie wątróbkę z gotowanymi buraczkami :)
Mort
rasowy masterfulowicz

14-03-2012, 21:29

Posluchales tych nowych Cannibali? Na chwile obecna miazga i bdb plyta!!!:-)))
I AM MORBID
535

14-03-2012, 21:36

Nasum pisze:Taaa, i jeszcze wersja specjalna tej dmuchanej lali dla bardzo wymagających fanów - wypełniona sztuczna krwią i flakami co by ją można było rozbebeszyć jak na okładce;-)
...i wtedy z głośniczków w lali "I will kill you"...
Mnie zawsze intrygował dziecięcy szkielet w pozycji "na zbawiciela" dyndający nad głowami "lekarzy" na okładce wiadomego wydawnictwa. Nawet sobie kiedyś taką koszulkę wykonałem z logo CC i tym szkieletem. Precyzyjna robótka, szkoda, że poszła się j....
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-03-2012, 21:38

Mort pisze:Posluchales tych nowych Cannibali? Na chwile obecna miazga i bdb plyta!!!:-)))
Nie ma żadnej łyżki dziegciu w beczce miodu? Żadnego słabego kawałka, brzmienie takie jakie powinno być, pomysły i aranżacje tylko na plus?
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

14-03-2012, 21:44

Peebuls pisze:Nie wiem czy ktoś wklejał bo tematu nie śledziłem za mocno, ale...

Obrazek

Ja pierdole :).
to jest w 100 proc. adekwatne do tej muzyki. to jest po prostu idealne opakowanie dla tego kiczu :D
Mort
rasowy masterfulowicz

14-03-2012, 21:44

Nasum pisze:
Mort pisze:Posluchales tych nowych Cannibali? Na chwile obecna miazga i bdb plyta!!!:-)))
Nie ma żadnej łyżki dziegciu w beczce miodu? Żadnego słabego kawałka, brzmienie takie jakie powinno być, pomysły i aranżacje tylko na plus?
Sprawdz to szybko sam. Przesluchalem ponad 20 razy i pewnie przeslucham jeszcze 20 razy tyle. ;)
I AM MORBID
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-03-2012, 21:47

Nie omieszkam sprawdzić to nausznie najszybciej jak tylko sie da;-)
Maria Konopnicka

15-03-2012, 01:33

Kolejna świetna płyta! Żadnych słabych momentów, brzmienie mocarne, utwory kipią od świetnych riffów. Niesamowite jak ten zespół potrafi z lekkością, gracją i polotem poruszać się w tak hermetycznej stylistyce. Jedyny minus to wokale - na poprzedniej było mistrzostwo świata, tu mam wrażenie - jest jakby bardziej płasko. Tak czy siusiak, dla mnie aktualnie death metalowa płyta roku 2012!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

15-03-2012, 05:17

twoja_stara_trotzky pisze: to jest w 100 proc. adekwatne do tej muzyki. to jest po prostu idealne opakowanie dla tego kiczu :D
przecież w kiczu jako takim nic złego nie ma. ot, konwencja. ironi dołączają eddiego, kanibale tego tam koleżkę. ani jedno ani drugie jakoś specjalnie nie uzurpuje sobie praw do bycia jakimś chuj wie jakim medium czy wyrocznią, więc nie kumam czemu miałoby służyć jakieś tam zadęcie. ja nowego kanibala zawsze z chęcią posłucham i jebie mnie, czy dołączą do płyty jakąś tam figurkę czy nie, nie figurki będę słuchał. i tak kupię se normalną wersję, jak ktos pragnie figurki to se kupi figurkę i tyle, no wielkie mi halo. muzyka ta sama.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

15-03-2012, 06:17

Maria Konopnicka pisze:Kolejna świetna płyta! Żadnych słabych momentów, brzmienie mocarne, utwory kipią od świetnych riffów. Niesamowite jak ten zespół potrafi z lekkością, gracją i polotem poruszać się w tak hermetycznej stylistyce. Jedyny minus to wokale - na poprzedniej było mistrzostwo świata, tu mam wrażenie - jest jakby bardziej płasko. Tak czy siusiak, dla mnie aktualnie death metalowa płyta roku 2012!
Właśnie te wokale... ale poza tym zgadzam się całkowicie.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

15-03-2012, 07:58

Scaarph pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:to jest w 100 proc. adekwatne do tej muzyki. to jest po prostu idealne opakowanie dla tego kiczu :D
przecież w kiczu jako takim nic złego nie ma. ot, konwencja. ironi dołączają eddiego, kanibale tego tam koleżkę. ani jedno ani drugie jakoś specjalnie nie uzurpuje sobie praw do bycia jakimś chuj wie jakim medium czy wyrocznią, więc nie kumam czemu miałoby służyć jakieś tam zadęcie. ja nowego kanibala zawsze z chęcią posłucham i jebie mnie, czy dołączą do płyty jakąś tam figurkę czy nie, nie figurki będę słuchał. i tak kupię se normalną wersję, jak ktos pragnie figurki to se kupi figurkę i tyle, no wielkie mi halo. muzyka ta sama.
nie widzisz, ze Cannibal Corpse juz sa passe? ;)
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

15-03-2012, 11:12

Peebuls pisze:Nie wiem czy ktoś wklejał bo tematu nie śledziłem za mocno, ale...

Obrazek

Ja pierdole :).
Ja jebię, osiągnęli poziom wydawnictw Amon Amarth...
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

15-03-2012, 11:27

do morbidów i ramsztajn jeszcze trochę
Awatar użytkownika
maciek z klanu

15-03-2012, 12:44

a wy sie nie cieszycie jak sa w die hards wydawnictwach naklejki, plakaty, ekrany? nanana? chlopek - naklejka jeden huj/.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

15-03-2012, 13:45

nie. zawsze kupuje wersje podstawa , liczy się tylko muzyka a nie jakieś dodatki ,jak na przykład wibratory
Awatar użytkownika
maciek z klanu

15-03-2012, 14:09

aha. jak masz w cenie 50 zl winyl zwykly? a jak w cenie 60 zl die hard reczny limit + naklejka , naszywka, ekran, cuda na kiju to wybierasz wersje podstawowa?

tpo samo jak masz limit cd z dodatkowa CD z koncertu albo dvd?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

15-03-2012, 17:08

maciek z klanu pisze:a wy sie nie cieszycie jak sa w die hards wydawnictwach naklejki, plakaty, ekrany? nanana? chlopek - naklejka jeden huj/.
Nie, nie widzę sensu w dodawaniu figurek do płyt muzycznych. Taki już dziwny jestem.
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

15-03-2012, 18:25

Mol pisze:
Scaarph pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:to jest w 100 proc. adekwatne do tej muzyki. to jest po prostu idealne opakowanie dla tego kiczu :D
nie widzisz, ze Cannibal Corpse juz sa passe? ;)
niezbyt się nad tym zastanawiam szczerze mówiąc :) ja tam lubię kanibali, nieczęsto może słucham, ale lubię.
Kurt pisze:
maciek z klanu pisze:a wy sie nie cieszycie jak sa w die hards wydawnictwach naklejki, plakaty, ekrany? nanana? chlopek - naklejka jeden huj/.
Nie, nie widzę sensu w dodawaniu figurek do płyt muzycznych. Taki już dziwny jestem.
no sensu zbyt wiele to nie ma. to znaczy sens jest pewnie taki, by więcej młodszych osób, lub osób z pierdolcem na punkcie zbierania jakichś takich chujstewek wybuliło więcej forsy :) no ale przecież będzie też (czy już jest, nawet nie wiem) normalna wersja, którą ja sobie kupię, bo kanibali posłuchać lubię, a figurek żadnych do niczego nie potrzebuję. zresztą trzeba by było ich wypytać czy w ogóle mieli cokolwiek do gadania w kwestii tej zasranej figurki.
tak jak pisałem wyżej, cc to nie jest jakiś tam mocno ideologiczny zespół, jakby darkthrone dodało figurkę do swojej płyty to byłoby o czym dyskutować, a tak?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

15-03-2012, 18:44

maciek z klanu pisze:aha. jak masz w cenie 50 zl winyl zwykly? a jak w cenie 60 zl die hard reczny limit + naklejka , naszywka, ekran, cuda na kiju to wybierasz wersje podstawowa?

tpo samo jak masz limit cd z dodatkowa CD z koncertu albo dvd?
Tylko podstawowa , ep tez nie kupuje.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

15-03-2012, 19:23

Ja bym chętnie kupił tą wersję z figurką, ale nie za dwie stówy, trochę droga ta zabawka.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
ODPOWIEDZ