DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
-
- weteran forumowych bitew
Re: DARKTHRONE
So_It_Is_Done pisze:Podobnie jest z Twoją kolekcją płyt.Maria Konopnicka pisze:Z Twoich 1836 postów można by sklecić jeden porządnySo_It_Is_Done pisze:Kiepskie średniaki te środkowe płyty, można by z nich 1 porządną sklecić.

- Carlos_Satana
- rozkręca się
"Ravishing..." bardzo dobre,"Plaguewielder" zajebisty, "Hate Them" średni, "Sardonic..." dobry, Vlad Tepes chujowy.So_It_Is_Done pisze:Kiepskie średniaki te środkowe płyty, można by z nich 1 porządną sklecić.
- Lucek
o czym tu mowa w ogóle ?,powszechnie znanym faktem jest że najlepsze płyty to 2 i 3.
z pozostałymi bywa różnie,The Cult Is Dead mogło by nie istnieć, to samo z Gniewem Sardynek.
DTABF najlepszą płytą od czasu rzeczonych wcześniej 2 i 3.Tyle.
z pozostałymi bywa różnie,The Cult Is Dead mogło by nie istnieć, to samo z Gniewem Sardynek.
DTABF najlepszą płytą od czasu rzeczonych wcześniej 2 i 3.Tyle.
- brb
- postuje jak opętany!
twoja stara mogla by nie istniec. zeby pisac tak o jednej z lepszych plyt dt trzeba byc gluchym, glupim albo miec kolekcje plyt jak mariaLucek pisze:The Cult Is Dead mogło by nie istnieć
- Lucek
Żeby twierdzić że The Cvlt... jest jedną z lepszych płyt Darkthrone trzeba mieć lat naście i rozpoczynać swoją "przygodę" z tym zespołem od tej właśnie płyty.brb pisze:twoja stara mogla by nie istniec. zeby pisac tak o jednej z lepszych plyt dt trzeba byc gluchym, glupim albo miec kolekcje plyt jak mariaLucek pisze:The Cult Is Dead mogło by nie istnieć
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
bzdura, The Cult jest jedną z lepszych płyt Darkthrone i żeby to wiedzieć trzeba trochę siedzieć już w tej muzyceLucek pisze:Żeby twierdzić że The Cvlt... jest jedną z lepszych płyt Darkthrone trzeba mieć lat naście i rozpoczynać swoją "przygodę" z tym zespołem od tej właśnie płyty.brb pisze:twoja stara mogla by nie istniec. zeby pisac tak o jednej z lepszych plyt dt trzeba byc gluchym, glupim albo miec kolekcje plyt jak mariaLucek pisze:The Cult Is Dead mogło by nie istnieć
Pewnie nie słyszałeś tych płyt nawet fanie legendarnej maczugi.Carlos_Satana pisze:"Ravishing..." bardzo dobre,"Plaguewielder" zajebisty, "Hate Them" średni, "Sardonic..." dobry, Vlad Tepes chujowy.So_It_Is_Done pisze:Kiepskie średniaki te środkowe płyty, można by z nich 1 porządną sklecić.
Ostatnio zmieniony 30-11-2009, 17:28 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Hate Them wcale nie jest sredni, choc sam dochodzilem do tego pare lat 
Dobra plyta z kilkoma genialnymi momentami.

this is a land of wolves now
- Lucek
no właśnie...siedzieć,a nie leżeć do góry pizdą.So_It_Is_Done pisze:bzdura, The Cult jest jedną z lepszych płyt Darkthrone i żeby to wiedzieć trzeba trochę siedzieć już w tej muzyce
- Carlos_Satana
- rozkręca się
Średni jak na Darkthrone, i tak przyznaję, że słucha mi się tego całkiem przyjemnie...Riven pisze:Hate Them wcale nie jest sredni, choc sam dochodzilem do tego pare lat
- twoja_stara_trotzky
mam 32 lata, swoją przygodę z Darkthrone zacząłem w 91 roku i twierdzę, że The Cult is Alive to ich najlepsza płyta od czasu Transylvanian Hunger. a teraz możesz wypierdalać.Lucek pisze:Żeby twierdzić że The Cvlt... jest jedną z lepszych płyt Darkthrone trzeba mieć lat naście i rozpoczynać swoją "przygodę" z tym zespołem od tej właśnie płyty.brb pisze:twoja stara mogla by nie istniec. zeby pisac tak o jednej z lepszych plyt dt trzeba byc gluchym, glupim albo miec kolekcje plyt jak mariaLucek pisze:The Cult Is Dead mogło by nie istnieć
- Herezjarcha
- w mackach Zła
"The Cult is Alive" jest doskonała. Trzeba tylko załapać pastiszową konwencję w której jest zagrana. A fakt,że DT nagrywał wcześniej takie rzeczy jak "Under a Funeral Moon" np. tylko zwiększa jej siłę rażenia.
- Lucek
he he,to zupełnie tak jak ja durniu,z tą różnicą że ja na tych klockach znam się trochę lepiej i twierdzę że The Cvlt...jest jedną ze słabszych płyt Darkthrone,gdzie temu do TD czy RG że o dwójce i trójce nie wspomnę,a teraz możesz się odmeldować kocie jebany i wrócić do The Flaming Lipstwoja_stara_trotzky pisze:mam 32 lata, swoją przygodę z Darkthrone zacząłem w 91 roku i twierdzę, że The Cult is Alive to ich najlepsza płyta od czasu Transylvanian Hunger. a teraz możesz wypierdalać.

p.s. bardzo miło z twojej strony że postanowiłeś się ładnie przedstawić,powiedzieć ile masz lat itd.szkoda że nie utrzymałeś tego tonu do końca

- twoja_stara_trotzky
no na klockach to się znasz. nie powiem. zupełnie jak pewien muzyk Master's Hammer. też się na klockach, najlepiej cudzych, znał.
- Lucek
masz skojarzenia jak piętnastolatek biedaku
ach ci niespełnieni muzycy...
ach ci niespełnieni muzycy...

-
Tak jest.poza tym juz Sardonic Wrath zapowiadal zmiane kursu...jeszcze nie tak widocznie,namacalnie,ale jednak.Herezjarcha pisze:"The Cult is Alive" jest doskonała.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
A jak na to tak popatrzec z perspektywy, to nawet na Hate Them byly elementy zwiastujace to, co sie mialo wydarzyc..
edit: nie wiem nawet, czy nie bardziej widoczne niz na Sardonic Wrath, ktore wydawalo mi sie troche bardziej 'tradycyjne' niz HT. ale musze to skonfrontowac z rzeczywistoscia, bo nie sluchalem jej od dawna.
edit: nie wiem nawet, czy nie bardziej widoczne niz na Sardonic Wrath, ktore wydawalo mi sie troche bardziej 'tradycyjne' niz HT. ale musze to skonfrontowac z rzeczywistoscia, bo nie sluchalem jej od dawna.
this is a land of wolves now
-
ha.otóż nic nie zapowiadało największego upadku w historii black metalu.przypomnę tylko:
we are a blaze in the northern sky
the next thousand years bare ours.
okazało się po paru latach ,ze jednak tak nie jest....
a trotzky musi znowu pod prad , na przekór wszystkim...nie kumam tego jak mozesz porównywać TCIA z jakąkolwiek płytą wydaną po transylvanian a przed sardonic....o tych przed TH to nawet nie wspominam, nie ta bajka, trotzky wyluzuj, ja ci nie odmawiam szerokiej muzycznej wiedzy,zapewne duuuzo większej niz moja ale pewne porównania jakie czytam u ciebie to juz kompromitacja.
we are a blaze in the northern sky
the next thousand years bare ours.
okazało się po paru latach ,ze jednak tak nie jest....
a trotzky musi znowu pod prad , na przekór wszystkim...nie kumam tego jak mozesz porównywać TCIA z jakąkolwiek płytą wydaną po transylvanian a przed sardonic....o tych przed TH to nawet nie wspominam, nie ta bajka, trotzky wyluzuj, ja ci nie odmawiam szerokiej muzycznej wiedzy,zapewne duuuzo większej niz moja ale pewne porównania jakie czytam u ciebie to juz kompromitacja.
- twoja_stara_trotzky
mam płyty tego samego zespołu, porównuje je między sobą. jedne mi się podobają bardziej, inne mniej. gdzie tu kompromitacja?