MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MORBID ANGEL
Zgadza się. Za każdym razem jak chcę się zniszczyć to zapuszczam sobie ostatni HE i odpływam na maksa. Rzeź nad rzezie. I ten basik Webstera. Piękna płyta na jesienno-zimowe wieczory przy etanolu. Zawsze 'po' czuję się jak nowo narodzony.
all the monsters will break your heart
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Oczywiście nie ma się co wzburzać o Azarath - sam cenię ich dosyć wysoko, ale vesania to już trochę przegina?! vesania > Morbid Angel , orjon > Vincent?!!??!? O CO KURWA KAMAN !>!<?Gore_Obsessed pisze:Nie ma się co wzburzać, że ktoś stawia AZARATH nad "bogów death metalu". Dla mnie już na wysokości "Heretic" twórczość Polaków była o wiele bardziej przekonująca.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- nicram
1. RebirthIRONMIL pisze:Ponoć tracklista nowej płyty wyciekła już do Internetu. Słyszał ktoś coś na ten temat?
2. The Eternal Ruler
3. Thorns of Acacia
4. Haunting Abound
5. The Art of Redemption
6. Phoenix Amongst the Ashes
7. Deathveil
8. Hatesworn
9. Lake Ablaze
10. The Fire of Resurrection
all the monsters will break your heart
- Deathless King
Az juz nie mam serca nic pisac bo na zawal zjedziesz ;)Silent_Sea pisze:Oczywiście nie ma się co wzburzać o Azarath - sam cenię ich dosyć wysoko ale vesania to już trochę przegina ?! vesania > Morbid Angel , orjon > Vincent ?!!??!? O CO KURWA KAMAN !>!<?Gore_Obsessed pisze:Nie ma się co wzburzać, że ktoś stawia AZARATH nad "bogów death metalu". Dla mnie już na wysokości "Heretic" twórczość Polaków była o wiele bardziej przekonująca.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Silent_Sea
Deathless King pisz - wiem, że to zwała - aktualnie słucham "Covenant" i mam wyjebane na te opinie po przesłuchaniu jednego mp3 - WSZYSTKIE BĘDĄ ODSZCZEKANE NA KOLANACH ! ... ale nie wiem czy zlituje się na Wami "God Of Emptiness"...
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
TA AK.Mort pisze:NIE E.Riven pisze:Tak.shitfun pisze:Chyba już tu ktoś wspominał: nowy kawałek AZARATH zjada ten nowy wałek Morbidów.
Niestety.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Nasum
Jak wychodziła płyta ostatniego Suffocation też kręcono nosami, po premierze wszyscy tonęli w zachwytach. Zobaczymy czy w przypadku MA będzie tak samo - wszyscy pewno nie, ale kilka osób pewnie zrewiduje swoje poglądy...
- Silent_Sea
Nie i mam mniej gównianych płyt niż Ty, więc się nie wkurwiaj. ;)IRONMIL pisze:Nosisz wąsy?Silent_Sea pisze: O CO KURWA KAMAN !>!<?
-
Nasum
tylko nie róbcie testu typu podam Ci teraz 10 płyt a Ty mi napisz co o nich sądzisz...
-
Maria Konopnicka
Spokojnie - płyta wyjdzie, zakupię i ocenię. Słuchanie pojedynczych utworów bez całościowego kontekstu to bardzo dyskotekowe zachowanie :) Jeśli istnieje jakiś zespół, który zapracował sobie na to by jego płytę kupić w ciemno - to przede wszystkim Morbid Angel. Zespół, który nigdy nie nagrał płyty słabej - nagrywał takie, które doceniano dopiero po latach, nagrywał takie, których nie rozumiano, ale nigdy nie nagrał niczego słabego. Dlaczego tym razem miałoby być inaczej? Pewnie to nie będzie ich najlepszy album, pewnie nie stwierdzę, że jest lepszy niż ostatni PENTAGRAM, ale na pewno swoim logo nie opatrzą jakiegoś miałkiego gówna. Nie chce mi się jakoś tego nowego kawałka słuchać - nie wierzę w brzmienie z Youtube. Po jednym przesłuchaniu mogę tylko stwierdzić - cieszę się, że wciąż są MORBID ANGEL.
Nie wkurwiaj mnie, bo spotkam na koncercie i przypierdolę. :) Poznam po wąsach. :)Silent_Sea pisze:Nie i mam mniej gównianych płyt niż Ty, więc się nie wkurwiaj. ;)
- koreaniec
- w mackach Zła
Krążą plotki w kuluarach, że Rutan celowo zjebał brzmienie bębnów na nowym MA. W ogóle ta historia jest nieco bardziej skomplikowana, nie chciałbym się tu wdawać w szczegóły, ale ogólnie chodzi o to, że jeszcze podczas swojego pobytu w MA Erik, po raz pierwszy podał Commando działkę koki, przewidując, że założy HE i jego zespół będzie musiał konkurować o tytuł bogów DM z MA. Chodzą słuchy, że czarnuch Rutana przez te wszystkie lata żenił Commandowi celowo w cenie słabszego materiału czystą dziesięciokrotnie mocniejszą kokę. Evil D jest z nimi w zmowie i zjebał wokale. Błąd w tytule płyty to nie przypadek.Nasum pisze:Doskonały album. Chociażby ze względu na Erica Rutana porównam sobie obydwie płyty, tzn. MA i HE, zobaczymy kto nagra lepszy album w porównaniu do swoich poprzednich dokonań.
Lefthandpathyoga
- Silent_Sea
Nic dodać, nic ując...IRONMIL pisze:Spokojnie - płyta wyjdzie, zakupię i ocenię. Słuchanie pojedynczych utworów bez całościowego kontekstu to bardzo dyskotekowe zachowanie. :) Jeśli istnieje jakiś zespół, który zapracował sobie na to by jego płytę kupić w ciemno - to przede wszystkim Morbid Angel. Zespół, który nigdy nie nagrał płyty słabej - nagrywał takie, które doceniano dopiero po latach, nagrywał takie, których nie rozumiano, ale nigdy nie nagrał niczego słabego. Dlaczego tym razem miałoby być inaczej? Pewnie to nie będzie ich najlepszy album, pewnie nie stwierdzę, że jest lepszy niż ostatni PENTAGRAM, ale na pewno swoim logo nie opatrzą jakiegoś miałkiego gówna. Nie chce mi się jakoś tego nowego kawałka słuchać - nie wierzę w brzmienie z Youtube. Po jednym przesłuchaniu mogę tylko stwierdzić - cieszę się, że wciąż są MORBID ANGEL.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
to są idealne bębny, najdoskonalsze jakie nagrano. blasty tylko podług starej punkowej szkoły: stopa-werbel-blacha, ma być szybko, chaotycznie a nie równo i czysto.
- Deathless King
no tak, rowne granie jest dla pedalow <facepalm>
- Silent_Sea
... nie - tylko pedały równie grają ;)
-
535
Nie wiem, czy są najdoskonalsze, z pewnością wspaniałe, nie jestem muzykiem, ale trzeba być głuchym w piździec, by nie słyszeć tego co wyprawia się w temacie gry na garach, i nie jest to (wbrew naszym życzeniom) tylko wina empetrójki.Bonny pisze:to są idealne bębny, najdoskonalsze jakie nagrano. blasty tylko podług starej punkowej szkoły: stopa-werbel-blacha, ma być szybko, chaotycznie a nie równo i czysto.
Wczoraj zapodałem "Blessed..." i tam jest perkusja. To już nie wróci.
- Deathless King
Metronom to wrog kazdego bebniarza, racja!
- Melepeta
- w mackach Zła
- Self
- rasowy masterfulowicz
trolololo. A bardziej serio to którego dzisiaj kwietnia?koreaniec pisze:lolsnicram pisze:Dla porównania - jak się włączy Hate Eternal, albo od biedy nowy Deicide, to tam chłopaki, mimo podobnego wieku, napierdzielają aż miło.