CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: CANNIBAL CORPSE
Moim zdaniem są lepsze kawałki, ale ten dużo im również nie ustępuje.
support music, not rumors
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Owszem, ale według mnie mogłoby być tam nieco więcej fabuły, bo teledysków gdzie widać muzyków grających na swych instrumentach to nagrali już kilka. Taki "Sentenced to burn" jest o piekło lepszy.vicek pisze:clip dupy nie urywa ale fajnie się ogląda
- vicek
No mogli by na przykład sama historie przedstawić to co jest w tekście jakiegoś ich utworu że wszystkimi okrutnymi szczegółami
Digi pack wygląda przeciętnie - nie tak solidnie jak Autopsy, ale też nie tak chujowo jak ostatni Hate Eternal.
-
- zaczyna szaleć
okrutnie i ze szczegółami chyba lepiej niz to to się nie da.vicek pisze:No mogli by na przykład sama historie przedstawić to co jest w tekście jakiegoś ich utworu że wszystkimi okrutnymi szczegółami
Ciekawe, czy ocena sposobu wydania, odzwierciedlała będzie ocenę zawartości muzycznej. Częściowo już znam odpowiedź.Maria Konopnicka pisze:Digi pack wygląda przeciętnie - nie tak solidnie jak Autopsy, ale też nie tak chujowo jak ostatni Hate Eternal.
- vicek
oj dało by się dało , np jakiś pojebaniec odkopuje grób ,znajduje w nim martwe dziecko i wali je spuszczając się na końcu w jej zgniły odbyt .KRIS1977 pisze:okrutnie i ze szczegółami chyba lepiej niz to to się nie da.vicek pisze:No mogli by na przykład sama historie przedstawić to co jest w tekście jakiegoś ich utworu że wszystkimi okrutnymi szczegółami
- Self
- rasowy masterfulowicz
Fajny klip, oldskul, ale Barnesa na SFU to się słuchać nie da.KRIS1977 pisze:okrutnie i ze szczegółami chyba lepiej niz to to się nie da.vicek pisze:No mogli by na przykład sama historie przedstawić to co jest w tekście jakiegoś ich utworu że wszystkimi okrutnymi szczegółami
-
- rasowy masterfulowicz
da sie, oto dowod:KRIS1977 pisze:okrutnie i ze szczegółami chyba lepiej niz to to się nie da.vicek pisze:No mogli by na przykład sama historie przedstawić to co jest w tekście jakiegoś ich utworu że wszystkimi okrutnymi szczegółami
Ostatnio zmieniony 14-03-2012, 14:47 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Jeeezu, jaka chujowizna. Coś jak polskie komedie.KRIS1977 pisze: okrutnie i ze szczegółami chyba lepiej niz to to się nie da.
Me gusta!Mort pisze: do sie, oto dowod:
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
Jeśli już przy tego typu teledyskach jesteśmy - to clip do utworu "Slaughterhouse" Malevolent Creation przebija kilka Cannibalowatych teledysków już po pierwszych sekundach.
-
Dzięki za informację - dobrze że nie ma chujowizny, choć wersja w digi packu nie jest moim zdaniem najszczęśliwsza.Maria Konopnicka pisze:Digi pack wygląda przeciętnie - nie tak solidnie jak Autopsy, ale też nie tak chujowo jak ostatni Hate Eternal.
-
- w mackach Zła
Nie wiem czy ktoś wklejał bo tematu nie śledziłem za mocno, ale...
Ja pierdole :).

Ja pierdole :).
- Morph
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
Z lalkami Barbie z półki obok?
Give birth to something dead
-
Lalkę Barbie przybije do ściany, rozpruje brzuch i odtworzy scenę z okładki "Tomb of the mutilated" z obowiązkowym podkładem muzycznym z tego właśnie krążka:-)
Bardzo fajne! Ja bym kupił nawet jakby dołączali dmuchane jelita do pływania. :) Poprzednią mam w wersji z komiksem. :) A taka figurka do dobry pomysł - w ogóle mogliby zrobić zestaw figurek z bohaterami swoich okładek. Gość z jelitami gnający przez cmentarz, przyjemniaczki w fartuchach przy cesarskim cięciu, ten gostek z "Vile", któremu się robaki wysypują... :) Doskonale by się taka kolekcja figurek prezentowała. Bardzo chętnie bym ustawił sobie je na regale i włączył je do wojen jakie prowadzę z synem bawiąc się żołnierzyki, gormitami, bajoniklami i bentenami. :)))
Albo dla dorosłych taką dmuchaną lalkę z wibratorem podobną do tej z okładki "Tomb..." - miałaby głośniczki w uszach i podczas penetracji włączałby się kawałek "Entrails Ripped from a Virgin's Cunt" :) a gdyby się ją lizało to "Necropedophile". :))
Ale jak znam życie pewnie nie pójdą na komercję i nie zrobią takich gadżetów. :)
Albo dla dorosłych taką dmuchaną lalkę z wibratorem podobną do tej z okładki "Tomb..." - miałaby głośniczki w uszach i podczas penetracji włączałby się kawałek "Entrails Ripped from a Virgin's Cunt" :) a gdyby się ją lizało to "Necropedophile". :))
Ale jak znam życie pewnie nie pójdą na komercję i nie zrobią takich gadżetów. :)
-
Taaa, i jeszcze wersja specjalna tej dmuchanej lali dla bardzo wymagających fanów - wypełniona sztuczna krwią i flakami co by ją można było rozbebeszyć jak na okładce;-)
-
- rasowy masterfulowicz
Nie, za bardzo sie lepia.Morph pisze:Z lalkami Barbie z półki obok?Mort pisze:bede walczyl tymi figurkami.
I AM MORBID