KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- flow
- postuje jak opętany!
Re: KRIEGSMASCHINE
Zrozum, nie twierdzę, że KSM to chujnia. Jeśli jesteś kolejnym który stawia ten band/płytę na podium ok, mnie on nie rusza.
Tak, lepiej mi robi muzyka "z kiedyś" ale jakoś z tym żyję, obecna (z wyjątkami) nudzi mnie straszliwie.
Tak, lepiej mi robi muzyka "z kiedyś" ale jakoś z tym żyję, obecna (z wyjątkami) nudzi mnie straszliwie.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Toć mówiłem - sentymentalista. :)flow pisze: Tak, lepiej mi robi muzyka "z kiedyś" ale jakoś z tym żyję, obecna (z wyjątkami) nudzi mnie straszliwie.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Powtórzę jeszcze raz. Nie jestem perkusistą, ale trzeba mieć wyjątkowo dużo złej woli, by nie doceniać perkusji na tej płycie. Te bębny spokojnie można nazwać wyjątkowymi. Jednocześnie zgadzam się, że dla większości "słuchaczy" BM, mogą wydawać się nudne.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Eeeeej, a gdzie ta cała cepelia??? 535, musiałes popsuć zabawe? zanosiło się na trylogie "Gimbazjonu 303", a tu pierwszego tomu nie napisano nawet :D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Nie martw się. Popcorn się nie zmarnuje. Ten spór nie ma końca. Wybuchnie gdzie indziej, ze zdwojoną siłą.Harlequin pisze:Eeeeej, a gdzie ta cała cepelia??? 535, musiałes popsuć zabawe? zanosiło się na trylogie "Gimbazjonu 303", a tu pierwszego tomu nie napisano nawet :D
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Sorry Rivciu, jestem zbyt zajęty żeby dalej trollować ;D Ale jak widać mrowisko zaczęło wierzgać ;DRiven pisze:Zenek, czekamy! ;)

- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
No cóż. Są mistrzowie zen i są Zenki.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Riven
- Kontakt:
Aha, teraz trolling ;). No cóż, jeśli tak, to kiepski. Myślę, że po prostu pierdolnales głupotę, a teraz udajesz że trolowales ;).Zenek pisze:Sorry Rivciu, jestem zbyt zajęty żeby dalej trollować ;D Ale jak widać mrowisko zaczęło wierzgać ;DRiven pisze:Zenek, czekamy! ;)
this is a land of wolves now
-
- zaczyna szaleć
Najpierw pierdoli od rzeczy a później odwraca kite i ze to tylko taki żart i trolling hehe może i z 15 lat temu bym się smialZenek pisze:Sorry Rivciu, jestem zbyt zajęty żeby dalej trollować ;D Ale jak widać mrowisko zaczęło wierzgać ;DRiven pisze:Zenek, czekamy! ;)
Wy to jesteście wredni. Zenkowi odtwarzacz się sypie, a tu jeszcze tyle złośliwości. Dajcie mu już spokój.
- Zenek
- Lobas
- zaczyna szaleć
U mnie w gimbazie metale słuchały tylko SOAD i Linkin Park ;(flow pisze:W porównaniu z klasyką , KSM to muzyka dla gimbazy, proste.
Chelsea Bus Company
- witchfinder
Damn, sięgnąłem pamięcią te już doobre 10 lat wstecz, i tak sobie z tej perspektywy myślę, że moje gimnazjum to jakieś trendsetterskie musiało być, bo już wtedy czarno nosząca się brać namiętnie słuchała Behemotha :D Był nawet jeden gość, który już pod koniec gim, w okolicach premiery Altered States bohaterów tematu sprawił sobie kozacki t-shirt z wielkimi literami A.M.S.G. na plecach :D :D :DLobas pisze:U mnie w gimbazie metale słuchały tylko SOAD i Linkin Park ;(flow pisze:W porównaniu z klasyką , KSM to muzyka dla gimbazy, proste.
To wszystko się sprawdza. Behemoth od Zośki dla gimbów, KGSM dla gimbów... :D
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Zenek
Za stary jestem na gimbaze, nie chodzę z manieczkami do jednej klasy :-(
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

- manieczki
Wideło wywiade:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
To lose all and regret none

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Gdy manieczki postuje w tym temacie to WIEDZ, ZE COS SIE DZIEJE.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- manieczki
ok
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]