Laibach = SlayerMorph pisze:Laibach >>>>>>>>>> Ulver ;]
ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ULVER
- Morph
- Kontakt:
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To jest prawda:Morph pisze:Przecież to czysta prawda.

stwierdzenia trocaka to Gdynia-prawda* i mają tyle wspólnego z prawdą co Gdynia z pięknym miastem. Od jakiegoś czasu obserwuję Twój upadek drogi Morfeuszu, jak zamieniasz się w zwykłej maści trockistę. Podążasz ślepo za swym przewodnikiem, zatracając cechy odważnego indywiduum, którym byłeś dotychczas. Ale w trockim nie ma nadziei, jest tylko pustka i samotność (którą podmiot liryczny opisał w pieśni Anioł Samotnych). Morfeuszu, Ludwiku Dorn, psie Sabo, nie idźcie tą drogą!!!!!!!! :-D
*Gdynia-prawda = gówno-prawda
all the monsters will break your heart
- twoja_stara_trotzky
złym trockim dzieci straszą... miło mi :DDDD
- twoja_stara_trotzky
Miałbym pewne opory mimo wszystko. To jest już top. Tego się nie przeskakuje.
Ale możemy napisać:
Laibach = Slayer >>>>>>>>>... >>>>>>>>>>> Megadeth >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ... >>>>>>>>>>>>>>>> Mgwah
Całkiem serio piszę.
Ale możemy napisać:
Laibach = Slayer >>>>>>>>>... >>>>>>>>>>> Megadeth >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ... >>>>>>>>>>>>>>>> Mgwah
Właśnie. Gdynia to piękne miasto i jestem dumny, że w nim żyję.ultravox pisze:Czyli całkiem sporo mają z prawdą wspólnego.nicram pisze:stwierdzenia trocaka to Gdynia-prawda* i mają tyle wspólnego z prawdą co Gdynia z pięknym miastem.
Całkiem serio piszę.
- Glene
- weteran forumowych bitew
To jest forum, tu trzeba być kontrowersyjnym, :D ale fakt faktem oba zespoły grają w ekstraklasie.twoja_stara_trotzky pisze:Laibach = Slayer >>>>>>>>>... >>>>>>>>>>> Megadeth >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ... >>>>>>>>>>>>>>>> Mgwah
- nicram
Oj chłopaku, chyba pięknego miasta nie widziałeś, a ja owszem wiele po Świecie podróżowałem...ultravox pisze:Czyli całkiem sporo mają z prawdą wspólnego.nicram pisze:stwierdzenia trocaka to Gdynia-prawda* i mają tyle wspólnego z prawdą co Gdynia z pięknym miastem.
Dokładnie. Coś totalnie przeciętnego wynoszone na piedestał może być tylko na Masterfulu! :-DBlock69 pisze:Żarty na bok. Ten cały Laibach to chyba tylko na tym forum jest znany.
all the monsters will break your heart
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Hiperbola, ale takie stanowisko od biedy zrozumiem.Block69 pisze:Ten cały Laibach to chyba tylko na tym forum jest znany.
Ale ciebie to pojebało zdrowo. :Dnicram pisze:Coś totalnie przeciętnego wynoszone na piedestał może być tylko na Masterfulu! :-D
- twoja_stara_trotzky
ja jebie :DDD
- nicram
- twoja_stara_trotzky
w tym samym miejscu gdzie zdrowy rozsądek :D