Owszem, zajebista, tyle że zdobi płytę Golers - "Backwoods Messages"Block69 pisze:Okładka z takimi motywami to nic nowego, ale i tak jest zajebista. Nowy numer obadam później.
http://www.myspace.com/golers
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Owszem, zajebista, tyle że zdobi płytę Golers - "Backwoods Messages"Block69 pisze:Okładka z takimi motywami to nic nowego, ale i tak jest zajebista. Nowy numer obadam później.
Dajcie spokój chłopaki. Przecież ostatnie płyty Darkthrone to świetna muzyka. Moim zdaniem nie ma drugiej kapeli, która równie dobrze "cofa się" ku swoim źródłom inspiracji, zachowując jednocześnie własny charakter.Conflagrator pisze:Otóż toAroHien pisze:Dlatego tak łatwo dac się nabraćlonginus696 pisze:Tym bardziej, że kawałek jest gówniany.
Problem w tym, że mi ta muzyka kompletnie nie robi. Teoretycznie powinna, ale za cholerę nie robi. Niestety za tym sympatycznym w gruncie rzeczy kabarecikiem polegającym na puszczaniu oka i zabawie konwencją nie stoi nic ciekawego pod względem muzycznym. Fajnie się czyta wywiady z Fenrizem, fajnie ogląda się oburzenie leśnych blackmetalowców itd, ale potem puszczam ich ostatnia płytę i już niestety nie jest tak fajnie....longinus696 pisze: Dajcie spokój chłopaki. Przecież ostatnie płyty Darkthrone to świetna muzyka. Moim zdaniem nie ma drugiej kapeli, która równie dobrze "cofa się" ku swoim źródłom inspiracji, zachowując jednocześnie własny charakter.
Coś w tym jest. FOAD można było sobie puścić kilka razy, pośmiać się, ale na dłuższą metę słuchanie tego nie przysparza jakichś większych emocji i nie sądzę, że jeszcze kiedykolwiek będę do tego albumu wracał.Conflagrator pisze:Problem w tym, że mi ta muzyka kompletnie nie robi. Teoretycznie powinna, ale za cholerę nie robi. Niestety za tym sympatycznym w gruncie rzeczy kabarecikiem polegającym na puszczaniu oka i zabawie konwencją nie stoi nic ciekawego pod względem muzycznym. Fajnie się czyta wywiady z Fenrizem, fajnie ogląda się oburzenie leśnych blackmetalowców itd, ale potem puszczam ich ostatnia płytę i już niestety nie jest tak fajnie....longinus696 pisze: Dajcie spokój chłopaki. Przecież ostatnie płyty Darkthrone to świetna muzyka. Moim zdaniem nie ma drugiej kapeli, która równie dobrze "cofa się" ku swoim źródłom inspiracji, zachowując jednocześnie własny charakter.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
AroHien pisze:Okładka i muza na poziomie ostatniego cremaster, ale coż przecież oni puszczają oko...
Bo on z powodu ich chujowości jest naprawdę nieszczęśliwyRiven pisze:mam wrazenie, ze cala aktywnosc starego na tym forum sprowadza sie ostatnimi czasy do wchodzenia co jakis czas i biadolenia jaki to chujowy ten darkthrone.
Riven pisze:mam wrazenie, ze cala aktywnosc starego na tym forum sprowadza sie ostatnimi czasy do wchodzenia co jakis czas i biadolenia jaki to chujowy ten darkthrone.