BLACK SABBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BLACK SABBATH
no, ale trasę też zapowiedzieli przecież...Worldwide tour to follow
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
to było oczywiste że będzie trasa/występy na festiwalach :) spodziewałem się konkretnych dat
może padną jakieś konkrety na tej konferencji prasowej...no zobaczymy
-
- postuje jak opętany!
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
-
- postuje jak opętany!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Zdaję się towarzysz Bloodcult napomknął kilka razy, że Sonisphere nie będzie w tym (przyszłym) roku.
Co do powrotu, cóż za zaskoczenie ;) I mimo wszystko szkoda, że w planach jest płyta, same koncerty by starczyły, jak sądzę.
Co do powrotu, cóż za zaskoczenie ;) I mimo wszystko szkoda, że w planach jest płyta, same koncerty by starczyły, jak sądzę.
The madness and the damage done.
-
- postuje jak opętany!
może Black Sabbath i kasa jaka za tym idzie, przekona ich do organizacji tego spędu
Hjertet mitt slår i mørket
- Duvelor
Sonicsphere będzie, ale poza Polską. 11 listopada wypadnie przez to ubogo! :)
Ostatnio zmieniony 11-11-2011, 23:46 przez Duvelor, łącznie zmieniany 1 raz.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
- świeżak
Ja mam nadzieję że jeśli zagrają u nas, to jednak w spodku.Byłoby wtedy idealnie.
- KreatoR
Czyżby Ozzy zamiast do sądu poszedł po rozum do głowy i zamiast procesu będziemy mieli kolejny "Reunion"?
http://www.students.pl/kultura/details/ ... ck-Sabbath
http://www.students.pl/kultura/details/ ... ck-Sabbath
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dobra wiadomość. Jeśli będzie koncert w tym kurwidołku to wpadam, niezależnie od miejscowości. Czechy albo Niemcy z pewnością rozważę. :)
- YNKE
- w mackach Zła
dobry news, widziałem ich na stadionie ślęzy, ale gupi i młody bylem i niewiele pamiętam z tego koncertu
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
-
- w mackach Zła
Fantastycznie:) Nawet, jezeli bylo o tym od jakiegos czasu wiadomo, to i tak mocno mi podnioslo cisnienie wczoraj.
Plyta bedzie OK, Heaven and Hell nie byl zly, z Ozzym bedzie ten sam poziom. Iommi nie pisze i wydaje byle gowien. Oby wpadli na Sweden Rock 2012.
Plyta bedzie OK, Heaven and Hell nie byl zly, z Ozzym bedzie ten sam poziom. Iommi nie pisze i wydaje byle gowien. Oby wpadli na Sweden Rock 2012.
-
Ja tam jestem na tak i fajnie jakby zagrali w Polsce. Chciałbym dziadów zobaczyć na żywca, zanim się rozlecą ze starości, bo nigdy okazji nie miałem.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Jakoś mnie to w ogóle nie rusza. Wolałbym jak by Rush się do Polski wybrało.
Mnie rusza - Black Sabbath w oryginalnym składnie chętnie bym sobie zobaczył. W tym roku mieliśmy genialny koncert Judas Priest, w przyszłym Black Sabbath... byłoby bosko :)
- Xapapote
Fajnie, że będzie płyta. Jeśli Iommi się postara i zrobi numery na poziomie Who Cares to można liczyć na fajny stuff. Odkładam na bilet. :)))
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- olo1972
- postuje jak opętany!
A ja prawie zawsze (za nim się ewentualnie ucieszę z jakiegoś powrotu) najpierw zadaję sobie pytanie: PO CO? Ale to takie ''polskie marudzenie'. ':)
- Xapapote
W tym przypadku to raczej nie dla kasy. Mam nadzieję, że doszli do wniosku, że tylko w tym składzie stworzyli dzieła epokowe, fundamentalne i motywem tego rejunjona jest po prostu chęć wskrzeszenia ducha starego BS. Stąd też płyta, a nie tylko okazjonalny tour. Wierzę, że to sprawa ambicjonalna i mam nadzieję, że powstanie płyta, która podsumuje karierę tego najwybitniejszego metalowego bendu. Aczkolwiek wiem, że ta płyta nic nie zmieni i mogłoby jej nie być, to jednak jej chcę.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..