GORGUTS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- megawat
- weteran forumowych bitew
Re: GORGUTS
O, kurwa, właśnie wpadłem na informację, że Steeve Hurdle zmarł 20 maja. Nie znam szczegółów. :(
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
-
- mistrz forumowej ceremonii
Podobno powikłania po operacji.
- metalized
Tez własnie przy porannej wizytacji pejsatego zbuka zauważyłem. Trudno,każdy kiedys zdechnie;D.megawat pisze:O, kurwa, właśnie wpadłem na informację, że Steeve Hurdle zmarł 20 maja. Nie znam szczegółów. :(
P.J.E.C.
- megawat
Kosi ta śmierć...
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Szkoda gościa, jak każdego w takiej sytuacji. Nagrał jedną z moich ulubionych płyt.
- Kraft
http://www.youtube.com/watch?v=rek7rZ2eYJ4
Taka se reminiscencja na niedzielę ;)
Chodzą słuchy że Hasjarl dołożył cegiełkę na nówce.
- twoja_stara_trotzky
to będzie w końcu nowa? przecież oni jak muchy padają...
swoją drogą, jestem coraz bliżej tezy, że na Obscura się literalnie skończył death metal :D
swoją drogą, jestem coraz bliżej tezy, że na Obscura się literalnie skończył death metal :D
- Bolt
Ale na 5/5 to ta "Obscura" nie zasługuje, nie? :Dtwoja_stara_trotzky pisze: swoją drogą, jestem coraz bliżej tezy, że na Obscura się literalnie skończył death metal :D
Mam nadzieję, że w końcu ta nówka wyjdzie, choć przede wszystkim czekam w końcu na reedycję CD, której ciągle nie ma... (niby miała wyjść razem z nówką, ale jest jak jest)
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- twoja_stara_trotzky
no jak Reign in Blood to 5/5 to Obscura to 4,5/5, jak w mordę strzelił :D
- Kraft
Będzie będzie, a stara ekipa, w tym Hurdle do reaktywacji nie przykładała ręki. Ostatni jego projekt z Lemayem to epka Negativy sprzed 6 lat. Teraz są młode wilki, ale z rodzaju niepokornych, dlatego liczę na wybuchową mieszankę. Co do Obscury masz rację, niewiele od tamtej pory wymyślono.twoja_stara_trotzky pisze:to będzie w końcu nowa? przecież oni jak muchy padają...
- megawat
Kurwa mać. Zaraz będzie 15 lat a ekipy z porównywalną ekspresją i charyzmą próżno szukać.Kraft pisze:http://www.youtube.com/watch?v=rek7rZ2eYJ4
- Grindead
- postuje jak opętany!
Koncert z Londynu w dobrej jakosci, klekac wszyscy po kolei prosze, jakem i ja tam kleczal.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Self
- rasowy masterfulowicz
Klęczałem wprawdzie w Jaromierzu juz, ale... kurwa, jak ja bym ich chciał w klubowych warunkach zobaczyć i do tego usłyszeć nówkę sztukę na żywo (bo na Brutalu nie zagrali, a na tym wideło brzmi przepotężnie). Najlepiej po premierze nowego albumu, na jakiejś trasie promującej tę płytę widmo, która jest, ale jej nie ma. ;)
- Lykantrop
Powoli już tracę nadzieję w ten nowy album :-) Chyba jedna z niewielu płyt, na których mi tak zależy, że z chęcią bym im nawet dołożył się do sesji nagraniowej :-)Self pisze:Klęczałem wprawdzie w Jaromierzu juz, ale... kurwa, jak ja bym ich chciał w klubowych warunkach zobaczyć i do tego usłyszeć nówkę sztukę na żywo (bo na Brutalu nie zagrali, a na tym wideło brzmi przepotężnie). Najlepiej po premierze nowego albumu, na jakiejś trasie promującej tę płytę widmo, która jest, ale jej nie ma. ;)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Self
- rasowy masterfulowicz
To w końcu jak z nim jest - czy przypadkiem materiał nie jest już nagrany, tylko że żadnej wytwórni kapustą się rzucić nie chce na dystrybucję? Tak czy siak możesz też się za mnie od razu dołożyć. Jak już będę zajebisty i bogaty, to oddam Ci z odsetkami. ;)
- Kraft
Coś w ten deseń. Longstreth gadał gdzieś, że płyta jest gotowa od dłuższego czasu i szukają wydawcy, ale nie chciał wchodzić w szczegóły.Self pisze:To w końcu jak z nim jest - czy przypadkiem materiał nie jest już nagrany, tylko że żadnej wytwórni kapustą się rzucić nie chce na dystrybucję?
- Lykantrop
Nie wiem jak to dokładnie jest z tym materiałem. Ponoć najbardziej prawdopodobną wersją jest to, że ten materiał albo jest tylko nagrany w wersji demo na razie, albo: jest nagrany, ale nie został poddany miksom, masterom, liftingom czy jak tam te zabiegi kosmetyczne się zwie.Self pisze:To w końcu jak z nim jest - czy przypadkiem materiał nie jest już nagrany, tylko że żadnej wytwórni kapustą się rzucić nie chce na dystrybucję? Tak czy siak możesz też się za mnie od razu dołożyć. Jak już będę zajebisty i bogaty, to oddam Ci z odsetkami. ;)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
GORGUTS zagrało znakomity koncert na Brutalu-jeden z najlepszych wogóle-wg pewnego Mojego Węgierskiego Przyjaciela
najlepszy wogóle-czekamy na nową płytę i koncert w Naszym Pięknym Kraju!!!:-)))
najlepszy wogóle-czekamy na nową płytę i koncert w Naszym Pięknym Kraju!!!:-)))
- Mol
- zahartowany metalizator