Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Panowie pochwalili się takim składem: Eilert Solstad, Ole Bjerkebakke i Anders Odden (wszyscy z "...In Pains"), więc zapowiedzi albumu w oldchoolowym stylu mogą się spełnić.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Cadaver’s legendary ‘Hallucinating Anxiety’ debut album is now reissued with a brand new artwork and a powerfully upgraded sound ! : https://shop-listenable.net/en/1161_cadaver
Comes with free poster, postcard and coaster
Available in :
* Ltd Edition Blood Marble Vinyl
* Ltd Edition Digipack
* Bundle Ltd Edition Digipack & T-shirt
New single coming soon ...
Artwork by Daniele Valeriani (Mayhem, Dismember, Candlemass..)
Pozwolę sobie nie wkleić okładki, nb raz, że owego posta piszę z telefonu, a dwa, że mimo osoby odpowiedzialnej za jej wykonanie jest w mojej ocenie, że też odwołam się do klasycznego zwrotu, chujowa jak nieszczęście. Niemniej cieszy opcją dostawienia tego materiału na półce.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Cadaver’s legendary ‘Hallucinating Anxiety’ debut album is now reissued with a brand new artwork and a powerfully upgraded sound ! : https://shop-listenable.net/en/1161_cadaver
Comes with free poster, postcard and coaster
Available in :
* Ltd Edition Blood Marble Vinyl
* Ltd Edition Digipack
New single coming soon ...
Artwork by Daniele Valeriani (Mayhem, Dismember, Candlemass..)
Pozwolę sobie nie wkleić okładki, nb raz, że owego posta piszę z telefonu, a dwa, że mimo osoby odpowiedzialnej za jej wykonanie jest w mojej ocenie, że też odwołam się do klasycznego zwrotu, chujowa jak nieszczęście. Niemniej cieszy opcją dostawienia tego materiału na półce.
wiadomo, liczy się muzyka.....ale to jest kurwa dramat na pełnej, zmieniać okładki takiego kultusa.....