SLAYER vs METALLICA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ

SLAYER czy METALLICA

Slayer
75
49%
Metallica
30
20%
Acid Drinkers
10
7%
Vesania
38
25%

Liczba głosów: 153
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

Re: SLAYER vs METALLICA

26-05-2012, 00:50

hehehe fuck the system,fuck the ankieta
niech to miejsce niebawem zniknie
535

26-05-2012, 00:54

Co ja czytam...Przybyli do Katowic, aż z Myślenic...koło Rabki. Jest nieźle. Pasjonująca relacja.

Impreza rozpoczęła się dziś o godzinie 13.45. Na scenie niewątpliwie największą gwiazdą będzie zespół Judas Priest. Oprócz Brytyjczyków pojawią się jeszcze Animations, Exodus, Mech, Morbid Angel, Soulburners, Tank i Vader. Fani ciężkich brzmień gromadzili się od samego rana pod Spodkiem. Emocje podczas oczekiwania na otwarcie pierwszych bram były ogromne.

- Jesteśmy bardzo podekscytowani, bo to nasz pierwszy taki koncert. Nigdy nie uczestniczyliśmy w takim wydarzeniu. Bardzo cieszymy się na wszystkie koncerty, jednak najbardziej oczekujemy zespołów: Vader, Exodus i Judas Priest. Z całą pewnością mamy zamiar dotrwać do końca – cieszy się Karolina, Jaga i Marcin, którzy na koncert w Spodku przybyli aż z Myślenic koło Rabki.
Wszyscy jednak mają takie same oczekiwania: to musi być najlepszy koncert na Śląsku.

- Emocje są ogromne, nawet nie byliśmy w stanie zjeść śniadania z podekscytowania. Pierwszy raz jesteśmy w Spodku na koncercie i już nie możemy się doczekać. Szczególnie zależy nam na koncercie Judas Priest, bo to przecież pierwszy i ostatni ich koncert w Polsce – relacjonują Mateusz, Patryk, Łukasz i Rzeźnik, który nie chciał zdradzić nam swojego imienia. – Ostatnio byliśmy na koncercie Acid Drinkers – był genialny, ale dziś musi być jeszcze lepiej!

Teraz się przyznać. Który to Rzeźnik i nie chciał podać swego imienia, a może to facet pracujący w zawodzie rzeźnika?
Ostatnio zmieniony 26-05-2012, 00:58 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Herezjarcha
w mackach Zła

26-05-2012, 00:55

Bo to jest muzyka młodzieżowa jakby któraś z 30-40 letnich skamielin nie zauważyła.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

26-05-2012, 01:00

Nie no widac widac, vesania prowadzi. :)
niech to miejsce niebawem zniknie
535

26-05-2012, 01:01

Najpierw nie zjedzą śniadania, a potem rzucają w kobiety plastikowymi butelkami. Nachlana i naćpana hołota.
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

26-05-2012, 01:41

Metallica jest słodziutka jak wadowickie kremówki.
Slayer jest niczym papieskie encykliki.
Tylko najtęższe umysły zgromadzone w programie Janka Pośmieszalskiego są w stanie wydebatować co było dla tego pontyfikatu ważniejsze.
Ostatnio zmieniony 26-05-2012, 01:43 przez Aron, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

26-05-2012, 01:42

"...byliśmy na koncercie Acid Drinkers – był genialny..." NIE MAM WIĘCEJ PYTAŃ
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

26-05-2012, 01:45

Na ostatnim Sonisphere zagrali lepiej od Metalliki, więc się nie dziwuj:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

26-05-2012, 02:02

Aron pisze:Metallica jest słodziutka jak wadowickie kremówki.

ja nie wiem. ja nie potrafię tak do tego podchodzić.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

26-05-2012, 02:30

Ja natomiast nie potrafię w ich muzyce znaleźć ani krzty szaleństwa, chaosu, nieobliczalności...
U nich wszystko wydaje się takie ugładzone, wyszlifowane - ich muzyka co prawda niesie ze sobą ciężar i emocje, ale to jakieś takie zbyt łatwo przyswajalne, zbyt plebejskie...

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

26-05-2012, 02:52

od razu widać, żeś żyd :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

26-05-2012, 03:01

żydzi to ludzie wybitni:) jak to już dawno temu długopis raczył zauważyć:D

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

26-05-2012, 03:04

pełna zgoda że wybitni, szkoda tylko, że jednak nie udało się ich wybić co do sztuki i kilku zostało :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

26-05-2012, 03:15

No i dobrze że jakaś część została, inaczej na kim by plebs wyładowywał złość za swoje własne niepowodzenia?
Na świadkach jehowy, scjentologach czy na marsjanach?
Ostatnio zmieniony 26-05-2012, 03:18 przez Aron, łącznie zmieniany 1 raz.

z forum fanów Metalliki
Bloodhammer
rozkręca się

26-05-2012, 03:18

Aron pisze:Ja natomiast nie potrafię w ich muzyce znaleźć ani krzty szaleństwa, chaosu, nieobliczalności...
U nich wszystko wydaje się takie ugładzone, wyszlifowane - ich muzyka co prawda niesie ze sobą ciężar i emocje, ale to jakieś takie zbyt łatwo przyswajalne, zbyt plebejskie...
może jeszcze gdzieś dostaniesz limitowaną do 666 sztuk Metallika "True Aryan Satanic Whiplash" ep z bonusami z '81 roku nakładem Soldiers of Satan Rec, poszukaj na aukcjach. mocna rzecz, emocje gwarantowane. jeszcze gdzieś słyszałem o splicie z Satanic Commando, podobno Gestapo688 ma też w przyszłym roku wydać 69 taśmy limitowanego, znaczonego czerwonym woskiem spliciora z nimi.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

26-05-2012, 03:18

Aron pisze:No i dobrze że jakaś część została, inaczej na kim by plebs wyładowywał złość za swoje własne niepowodzenia?
Na świadkach jechowy, scjentologach czy na marsjanach?
ja wyładowuję na świadkach jechowy. wczoraj akurat wyładowałem. bardzo im się to nie podobało ale jakoś specjalnie też nie oponowali :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

26-05-2012, 03:21

Bloodhammer pisze:
Aron pisze:Ja natomiast nie potrafię w ich muzyce znaleźć ani krzty szaleństwa, chaosu, nieobliczalności...
może jeszcze gdzieś dostaniesz limitowaną do 666 sztuk Metallika "True Aryan Satanic Whiplash" ep z bonusami z '81 roku nakładem Soldiers of Satan Rec, poszukaj na aukcjach. mocna rzecz, emocje gwarantowane. jeszcze gdzieś słyszałem o splicie z Satanic Commando, podobno Gestapo688 ma też w przyszłym roku wydać 69 taśmy limitowanego, znaczonego czerwonym woskiem spliciora z nimi.
ty to widzę masz jakiś prywatny problem z tą metallicą :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Bloodhammer
rozkręca się

26-05-2012, 03:27

Zdrajcy i ój. Dark Angel, Annihilator, Overkill, Sadus, Coroner, Hades, Voivod to thrasherska sztuka. Sodom, Exodus, Exciter, Agent Steel, Onslaught, Razor, Sarcofago, Protector, Whiplash, Exorcist, Slayer, Exumer, Kreator, Sepultura, S.O.D., Morbid Saint, Cryptic Slaughter to esencja thrashu. a Metallica to co?! co to k..wa w ogóle ma być?
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

26-05-2012, 03:30

METALLICA to bardzo dobry zespół

z forum fanów Metalliki
Bloodhammer
rozkręca się

26-05-2012, 03:30

speed metal legions forever!
ODPOWIEDZ