Z Zornem już współpracowali. Zaraz ktoś by się przypieprzył, że są wtórni.Plagueis pisze:
Płyty w kooperacji z Johnem Zornem i Merzbow. ;)
NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: NAPALM DEATH
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Z Anneke też już nagrali jeden kawałek na kampanii smaru....może by tak wskoczyć na wyższy poziom ekstremy? Na przykład mogliby zagrać kawałek z Kają Paschalską? To nie byłoby wtórne?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Pójdźmy dalej. Ja na przykład chętnie bym usłyszał efekt ich kooperacji z Alexandrem Marcusem.Nasum pisze:Z Anneke też już nagrali jeden kawałek na kampanii smaru....może by tak wskoczyć na wyższy poziom ekstremy? Na przykład mogliby zagrać kawałek z Kają Paschalską? To nie byłoby wtórne?
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
To tylko jeden numer był, więc może by się nikt nie przypieprzał. No i ten Merzbow...;)ramonoth pisze:Z Zornem już współpracowali. Zaraz ktoś by się przypieprzył, że są wtórni.Plagueis pisze:
Płyty w kooperacji z Johnem Zornem i Merzbow. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- megawat
- weteran forumowych bitew
Pierdolisz głupoty. Kolejne płyty są po to, żeby gówniarzom dać żreć do mordy.Nasum pisze:Kolejne płyty są właśnie po to, by ucieszyć fanów nowymi, doskonale znanymi dźwiękami, w innej oprawie.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- flow
- postuje jak opętany!
Doskonała kontynuacja drogi zapoczątkowanej gdzieś na wysokości Smear Campaign. Treściwe, soczyste, energetyczne łupanie okraszone momentami szczyptą melodii. Muzyka płynie i buja i wgniata zwłąszcza przejścia Herrery. Wokalnie Mitch jak zawsze klasa Barney zaś lekko zaskoczył urozmaiceniem, pozytywnie.
Czy to jest oryginalny, jedyny w swym rodzaju i niepowtarzalny monument? Obstawiam, że nie ale i też mam na to wylane. Nie trzeba silić się na oryginalność by nagrywać doskonałe sztuki. Napalm w formie czyli jak zawsze.
Czy to jest oryginalny, jedyny w swym rodzaju i niepowtarzalny monument? Obstawiam, że nie ale i też mam na to wylane. Nie trzeba silić się na oryginalność by nagrywać doskonałe sztuki. Napalm w formie czyli jak zawsze.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Powiem krótko, ta płyta przeszła moje oczekiwania. Zmiażdżyła mnie, posiekała na kawałki niczym mięso na okładce. Poziom choróbska jest tu niezwykle wysoki, a przede wszystkim album ten jest cholernie zróżnicowany: punk, grind, jakieś awangardowe odjazdy, kilka przeróżnych wokali, wściekłość i agresja, jakiej młode kapele mogłyby się uczyć od paniczów.
Nie wiem, jak oni to robią, że w tym miejscu, jakim się obecnie znajdują, nagrywają jeden z najlepszych albumów w swojej karierze, a kapele o połowę młodsze od nich dawno zdążyły zdziadzieć.
Jestem pozamiatany.
Nie wiem, jak oni to robią, że w tym miejscu, jakim się obecnie znajdują, nagrywają jeden z najlepszych albumów w swojej karierze, a kapele o połowę młodsze od nich dawno zdążyły zdziadzieć.
Jestem pozamiatany.
- Mol
nic dodac, nic ujac.moonfire pisze:Powiem krótko, ta płyta przeszła moje oczekiwania. Zmiażdżyła mnie, posiekała na kawałki niczym mięso na okładce. Poziom choróbska jest tu niezwykle wysoki, a przede wszystkim album ten jest cholernie zróżnicowany: punk, grind, jakieś awangardowe odjazdy, kilka przeróżnych wokali, wściekłość i agresja, jakiej młode kapele mogłyby się uczyć od paniczów.
Jestem pozamiatany.
Podoba mi się to wszystko. Gitarra absobuje uwagę słuchacza. Pachnie tradycyjnie klonowym liściem, pojawia się nawet brawurowo wykone solo a'la Slayer, do tego urozmaicone wokale. Zauważyłem, po raz kolejny zresztą, chóry żywcem wyjęte z płyt (tfu!) norweskiego Enslaved. Można usłyszeć także, coś na kształt, tak znienawidzonego obecnie, religijnego uniesienia. Bardzo ciekawa pozycja. Niebawem zostanie zakupiona. Zastanawiam się tylko jaki nocnik, pardon nośnik wybrać. Oczywiście ze względu na okładkę.
- moonfire
Osobiście wybrałem mediabuka z trzema dodatkowymi kawałkami, których jeszcze nie znam, bo na Spotifaju nie dali.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
W przypadku decyzji o zakupie cd, mediabook to jedyna słuszna opcja, bonusy jak to u Napalmów, na najwyższym poziomie, przebijają niektóre z zasadniczego programu.moonfire pisze:Osobiście wybrałem mediabuka z trzema dodatkowymi kawałkami, których jeszcze nie znam, bo na Spotifaju nie dali.
-
Bardzo dobry jest bonusowy kawałek z wersji winyl/kaseta.harvestman pisze:W przypadku decyzji o zakupie cd, mediabook to jedyna słuszna opcja, bonusy jak to u Napalmów, na najwyższym poziomie, przebijają niektóre z zasadniczego programu.moonfire pisze:Osobiście wybrałem mediabuka z trzema dodatkowymi kawałkami, których jeszcze nie znam, bo na Spotifaju nie dali.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
Na to właśnie liczę.harvestman pisze:W przypadku decyzji o zakupie cd, mediabook to jedyna słuszna opcja, bonusy jak to u Napalmów, na najwyższym poziomie, przebijają niektóre z zasadniczego programu.moonfire pisze:Osobiście wybrałem mediabuka z trzema dodatkowymi kawałkami, których jeszcze nie znam, bo na Spotifaju nie dali.
- Żułek
ma ktos boxiki
NAPALM DEATH: DIATRIBES / GREED / BOOTLEGED [3CD] i NAPALM DEATH: INSIDE / WORDS / BREED [3CD] ?
płytki są tam w zwykłych pudełkach czy koperty ?
NAPALM DEATH: DIATRIBES / GREED / BOOTLEGED [3CD] i NAPALM DEATH: INSIDE / WORDS / BREED [3CD] ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Widziałem obydwa na półkach MM i z tego co pamiętam, to były zwykłe pudełka, ale pewności nie mam.Żułek pisze:ma ktos boxiki
- Mol
Żułek pisze:ma ktos boxiki
webstore.earache.com pisze:3 hard to find albums from Napalm Death are now packaged together in a great value 3 CD box set. Each release comes on a separate disc in its own jewel case, and is houses in a fantastic box that will look fantastic on your shelves!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Mol pisze:Żułek pisze:ma ktos boxiki
płytki są tam w zwykłych pudełkach czy koperty ?webstore.earache.com pisze:3 hard to find albums from Napalm Death are now packaged together in a great value 3 CD box set. Each release comes on a separate disc in its own jewel case, and is houses in a fantastic box that will look fantastic on your shelves!
potwierdzam to 3 jewele owiniete papierem, tak jak np box negury bunget
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Jak chcesz kupić to kupuj, pudełka plastikowe.
- Żułek
spoko dzięki :) sie zastanawiam właśnie chociaż ten koncert dla skośnych chyba wystawie na allegro
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Bootleg in Japan to akurat spoko płytka.