BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
a powinna posluzyc za podstawke pod piwo.o!;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- hcpig
Najgorsze jest to, że mimo tego czy tamtego zgrzytu nie da się tego albumu przestać słuchać :/
Yare Yare Daze
-
przejebana sprawa byc bezkrytycznym fanem burzum;)
szach i mat vargu vikernessie ;)
szach i mat vargu vikernessie ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Mruczanka w "Jeg Faller" rzeczywiście nieco "masakrująca" za pierwszym przesłuchaniem, może z czasem ucho się przyzwyczai... Ogólnie kawałek najsłabszy na płycie, choć poza ową mruczanką niezły. Ale wszystko inne? Rewelacja!
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
- twoja_stara_trotzky
LOL
gdyby wam opisać to jako cokolwiek innego i puścić, to byście nawet dwóch numerów nie przesłuchali ;)
tak to jest chujowe ;)
gdyby wam opisać to jako cokolwiek innego i puścić, to byście nawet dwóch numerów nie przesłuchali ;)
tak to jest chujowe ;)
-
- postuje jak opętany!
Sęk w tym, że to nie jest cokolwiek innego.
- hcpig
Dryga w okolicy 2:33 i gdzieś później, bo to przearanżowany riff z "The Oath" pewnych Duńczyków :)535 pisze:Jeg faller - zwyczajny brak pierdolnięcia - styl kołysanki dla marznących dzieci:), choć w połowie 7 minuty coś "drgnęło", ale nie znów lalala...jedziemy dalej
Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
NIE, NIE, TAK, TAK535 pisze: I jeszcze jedno , czy ostatnie dokonania ENSLAVED, IHSAHN, SATYRICON, DARKTHRONE nie zyskują w zestawieniu z tym co proponuje BURZUM?
- Maleficio
- Kontakt:
ale za to nowy Habsyl przejdzie do klasyki:)( Ale, tak na serio to całkiem możliwe jest, ze nowy ulver będzie całkiem dobrym pozytywnym zaskoczeniem dla wszystkich malkontentów. Jeżeli przeleją koncertowy pauer na płytę to jest dobrze.Drone pisze:Powiem szczerze, że po nowym ULVER spodziewam się chujni. Nie wiem, dlaczego, ale mam złe przeczucia.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ostatnio wypuszczony numer Ulver nie zapowiada niestety nic ciekawego
this is a land of wolves now
- Maleficio
- Kontakt:
na razie przesłuchałem tylko raz na szybko, dziś na dobre lulanie sobie zapodam i jutro się wypowiem... jedyna rzecz co mi się wydaje tak na prima vista to...że Varg nagrał chyba ze 40 numerów podczas jednej sesji w studio z której będą Belus, Fallen i jeszcze kolejne 3 płyty. Już to kiedyś robił w podobny sposób ale... jeszcze posłuchać muszę Fallen.Drone pisze:Już chyba nie masz się do czego przypierdalać, żeś z tym HABSYLL wyjechał ;)Maleficio pisze: ale za to nowy Habsyl przejdzie do klasyki:)( Ale, tak na serio to całkiem możliwe jest, ze nowy ulver będzie całkiem dobrym pozytywnym zaskoczeniem dla wszystkich malkontentów. Jeżeli przeleją koncertowy pauer na płytę to jest dobrze.
Napisz lepiej, czy zorientowałeś się już, że nowy BURZUM jednak trochę nie teges ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie.
sluchales Fallen? roznica jest ogromna.
wlasnie po Belus spodziewalem sie troche czegos takiego jak tutaj, no i zostalem pozytywnie zaskoczony.
summa sumarum na nowej podoba mi sie nawet jeden track, jest pare fajnych riffow itp., ale wracac do tego nie mam po co.
sluchales Fallen? roznica jest ogromna.
wlasnie po Belus spodziewalem sie troche czegos takiego jak tutaj, no i zostalem pozytywnie zaskoczony.
summa sumarum na nowej podoba mi sie nawet jeden track, jest pare fajnych riffow itp., ale wracac do tego nie mam po co.
this is a land of wolves now
- empir
Czytając wasze narzekania na temat nowego Burzum trochę z lękiem podszedłem do Fallen. Na szczęście jesteście w błędzie.
Mimo iż Bellus jak narazie jest lepszy to
Mimo iż Bellus jak narazie jest lepszy to
hcpig pisze:nie da się tego albumu przestać słuchać
Też mi się tak wydaje.Maleficio pisze:Varg nagrał chyba ze 40 numerów podczas jednej sesji w studio z której będą Belus, Fallen i jeszcze kolejne 3 płyty..