Bo ten bełkot przynajmniej o coś prawdziwego zahacza i coś otwiera, podczas gdy wynurzenia NOD budzą zażenowanie tym, na jak długo dorosły człowiek może zawiesić się na płytkiej kontemplacji dualizmu wszechrzeczy. A już objaśnianie w punktach struktury wszechświata (Energion: The Quintessence of the New Spirituality) w tonie warmińskiego Don Juana Matusa ... ja jebie :Dkenediusze pisze: Z dwojga złego lepszy chyba surowy bełkot nie wiadomo o czym, niż pretensjonalne brednie o obracających się kołach i świecących księżycach, no ale każdy łyka co chce.
FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: FURIA
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- weteran forumowych bitew
NieZenek pisze:Furia - najlepsze teksty w polskim metalu od czasów świetności Kata
Wysłane z mojego SM-T210 przy użyciu Tapatalka
- ultravox
Może i tak, ale jakiejś wielkiej konkurencji na tym polu nie mają. Z drugiej strony niezbyt często wczytuję się w teksty kapel metalowych, więc może źle to oceniam. Ale typowe teksty w konwencji death/black raczej nie robią na mnie wrażenia.Zenek pisze:Furia - najlepsze teksty w polskim metalu od czasów świetności Kata
- hvk
- rozkręca się
http://helvegen666.blogspot.com/2014/10 ... 2014r.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trochę kisnę z takich recenzji
"And only the locusts shall sing / At the end of the day"
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja bym na Twoim miejscu, mimo wszystko, poświęcił parę minut i sprawdził Grudzień za Grudniem, albo Płoń. będziesz miał jakiś tam obraz całości i zdecydujesz, czy warto poznawać więcejKurt pisze:Jak jest tak jak mówicie, to sobie mogę spokojnie całą tę Furię odpuścić. Nie dla mnie takie granie.
- moonfire
Większość kobiet nie powinno pisać.hvk pisze:http://helvegen666.blogspot.com/2014/10 ... 2014r.html
-
Nihil pisze fajne wiersze, nie wiem kto by się przejmował zawartością grafomanii tudzież bełkotu... skoro są fajne. A czasami poukrywane smaczki są nawet wielce zajebiste: "U krza stoi olsza" na ten przykład.
Grrrówno!
- Plastek
- Kontakt:
Muzyka dla dziewczyn i pedałów, to i dziewczyny i pedały recenzje piszą. Proste.hvk pisze:http://helvegen666.blogspot.com/2014/10 ... 2014r.html
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Plastusiu, Plaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaastusiu, ty nasz Zgrywusiu, ty, smerfku Zrzędo, Zekusiu. Akurat przyszedłem z roboty, obróciłem dwa piwka i małpkę, naszła mnie ochota kogoś troszkę pokiziać, a tu żona ma wychodne. No przewal się na plecki, podrapię ci brzuszek.
Kerosene keeps me warm.
-
Uważaj z tym kizianiem bo się zrzyga i będzie kicha.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
Kto ma lepsze?Wódka i Piwo pisze:NieZenek pisze:Furia - najlepsze teksty w polskim metalu od czasów świetności Kata
Grrrówno!
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
A propos "agrarny": https://www.youtube.com/watch?v=nGdQZYe2HzAHarlequin pisze:Zenek pisze:Furia - najlepsze teksty w polskim metalu od czasów świetności Kata
Agrarny black metal:
PO PROSTU KURWO PLON
Combat Wiejskiej klasie!
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wiem, czemu ale to pewnie przez te brzmiące ciekawie gitary na Nocelu kojarzy mi się ten album jako wypadkowa 2ch utwórów, a mianowicie "Ostatni Tabor" i "Jada wozy kolorowe".....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dużo uroczych melodii jest na tej płycie, jestem pod wrażeniem.
- Plastek
- Kontakt:
Furia to chyba teraz najbardziej pedalski zespół na polskiej scenie "metalowej". Artrosis jest bardziej metalowy i ma w sobie więcej heterosekuslanej muzyki niż te piardy cioty - grafomana z krzywym ryjem i jego kolegów.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Panicz chyba nigdy nie słuchał Artrosis.Plastek pisze:Artrosis jest bardziej metalowy i ma w sobie więcej heterosekuslanej muzyki niż te piardy cioty - grafomana z krzywym ryjem i jego kolegów.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME