CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Re: CANNIBAL CORPSE
Do tej pory Trocki pudłował okrutnie z krytyką CC, ale tym razem podbiegł z erpegiem na 2 metry no i udało się trafić. Ta płyta, jako całość, serio zionie nudą.
-
- rasowy masterfulowicz
Remedium jest proste, należy więcej słuchać. Pierwszy raz z Torture nie byl udany, pozniej juz bylo tylko lepiej. Każdy fan Cannibal Corpse przekona sie, ze to bdb płyta!!!:-)))
I AM MORBID
- Kraft
Pewnie zrobię jeszcze kilka podejść, ale to na ten przykład nie naprawi wokalu Fishera. Strasznie blado wypadł, płasko, bez pomysłu, jakby się oszczędzał. Rify sprane, momentami wręcz prostackie. Do tej pory potrafili zaskoczyć nawet fanatyków, że wezmę takie Carnivorous Swarm z poprzedniczki. Przy Torture ziewam.
-
- rasowy masterfulowicz
Masz racje, na Torture na razie nie slysze numeru na miare Carnivorous Swarm. Tym razem postawili na mniej wyrafinowany wpierdol.
I AM MORBID
O fuck! To pisanie z ipona uczyni ze mnie analfabetę. :)))Maria Konopnicka pisze:Ja zamierzam z nią współrzyć. W sumie jak okaże się mała to nie szkodzi ;)
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Przegrałeś przez ippon. ;)
Takie chyba było założenie? Tak to przynajmniej zapowiadali...Mort pisze:Masz racje, na Torture na razie nie slysze numeru na miare Carnivorous Swarm. Tym razem postawili na mniej wyrafinowany wpierdol.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- rasowy masterfulowicz
Tak też zrobili. Mimo zapowiedzi liczyłem jednak na szaleństwa O'Briena.
I AM MORBID
- Headcrab
- Kontakt:
Szkoda mi czasu na pisanie karteczki, którą wywalę, przy najbliższym słuchaniu Kanibali. Żeby nie było, właśnie słucham pierwszego Autopsy i wciąż sprawia mi to sporą frajdę, większą niż zeszłoroczny album, i zdecydowanie większą niż niewiele wnosząca epka "The Tomb Within".535 pisze:Napiszę bez żadnych niedomówień: każda płyta AUTOPSY stoi wyżej, niż dowolnie wybrana płyta CANNIBAL CORPSE. Zanotować na karteczce i nosić przy sobie.Headcrab pisze:Chyba tylko do Autopsy z czasów debiutu i Mental Funeral.535 pisze:Do Autopsy tradycyjnie brakuje, a Morbid Angel (ze znanych powodów) przewyższa.
W pełni cię popieram, mimo że niesłusznie CC gardzisz. Co to w ogóle za chory pomysł by czepiać się ludzi za krytykowanie zespołów na forum muzycznym.535 pisze:Po co w ogóle pisać, po co istnieje forum? Zlikwidować w cholerę. Nie pisać, nie czytać, nie słuchać płyt. Zamknąć się w piwnicy.83koper83 pisze:Po co w ogóle wpisywać się w temacie, jak nie lubi się zespołu/płyty, których temat dotyczy?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Kraft
Założenie było dobre, ale nie poszło w parze z jakością. Umówmy się, żeby zagrać "Gutted" nie trzeba kończyć akademii, a w połączeniu z brzmieniem jakie wykręcili na "Butchered..." po prostu mieli łeb.Olo pisze:Takie chyba było założenie? Tak to przynajmniej zapowiadali...
Co Ty mi tu, kurwa mać, sugerujesz? Co ja robię? Gdzie się to dzieje? Ja jestem z południa. Uderz do tego Gościa z północy. Jeden z tych koncertów, które najbardziej utkwiły mi w pamięci to właśnie koncert Cannibal Corpse. Po raz trzeci powtarzam. Nigdy nie zapomnę stanu w którym się znalazłem po tym spektaklu. Nie zapomnę też, jak Barnes wykonał dodatkowo "chórki" wraz z Schuldinerem w "Pull the Plug". Szanuję Cannibal Corpse i uważam, że tylko kompletny idiota może podważać znaczenie tego zespołu dla gatunku określanego jako Death Metal. To że wyżej stawiam AUTOPSY to mój prywatny wybór, nie mający związku, ani z tym co dzieje się obecnie, a tym bardziej z uczuciem pogardy dla jakiegokolwiek innego zespołu. To nie ja obrzucam na tym forum gównami co drugą pojawiającą się nazwę zespołu, czy płytę. Nie mam tego w zwyczaju. Jeżeli coś mi się nie podoba to albo w ogóle się nie wypowiadam, albo staram się to zrobić kulturalnie ewentualnie żartobliwie.Headcrab pisze:W pełni cię popieram, mimo że niesłusznie CC gardzisz. Co to w ogóle za chory pomysł by czepiać się ludzi za krytykowanie zespołów na forum muzycznym.535 pisze:Po co w ogóle pisać, po co istnieje forum? Zlikwidować w cholerę. Nie pisać, nie czytać, nie słuchać płyt. Zamknąć się w piwnicy.83koper83 pisze:Po co w ogóle wpisywać się w temacie, jak nie lubi się zespołu/płyty, których temat dotyczy?
Wreszcie Trotzky został zdemaskowany. :)))535 pisze:Szanuję Cannibal Corpse i uważam, że tylko kompletny idiota może podważać znaczenie tego zespołu dla gatunku określanego jako Death Metal.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Headcrab
- Kontakt:
Mój błąd, wycofuje swoje słowa o pogardzie dla Cannibal Corpse. Za bardzo zasugerowałem się stwierdzeniem że dowolny Autopsy jest lepszy od dowolnego albumu CC. Gość z północy to ciężki przypadek, nawet nie ma co uderzać do niego w temacie Kanibali.:)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Przecież ja, motyla noga, żartowałem. Nie chcę packą zarobić jak giganty się ścierają, więc tak symbolicznie upstrzyłemHeadcrab pisze:W pełni cię popieram, mimo że niesłusznie CC gardzisz. Co to w ogóle za chory pomysł by czepiać się ludzi za krytykowanie zespołów na forum muzycznym.535 pisze:Po co w ogóle pisać, po co istnieje forum? Zlikwidować w cholerę. Nie pisać, nie czytać, nie słuchać płyt. Zamknąć się w piwnicy.83koper83 pisze:Po co w ogóle wpisywać się w temacie, jak nie lubi się zespołu/płyty, których temat dotyczy?
p. Trockiemu okulary.
Kerosene keeps me warm.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
nie noszę okularuf, chyba że ciemne, big sunglasssssssssssesssss not Emperor sunglassssesssssss
- nicram
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nosiłeś, nosiłeś, aż Cię czekan dosięgnął w Meksyku...twoja_stara_trotzky pisze:nie noszę okularuf, chyba że ciemne, big sunglasssssssssssesssss not Emperor sunglassssesssssss
Kerosene keeps me warm.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
no tak... nowe pokolenia...
No i to jest najlepsze podsumowanie tej płyty.Kraft pisze:Pewnie zrobię jeszcze kilka podejść, ale to na ten przykład nie naprawi wokalu Fishera. Strasznie blado wypadł, płasko, bez pomysłu, jakby się oszczędzał. Rify sprane, momentami wręcz prostackie. Do tej pory potrafili zaskoczyć nawet fanatyków, że wezmę takie Carnivorous Swarm z poprzedniczki. Przy Torture ziewam.
-
Spokojnie, nie poszalał teraz to poszaleje na kolejnej, a taka chwilowa przerwa w technicznych wygibasach na korzyść łatwiejszych, bardziej przyswajalnych kawałków może im tylko wyjść na dobre.Mort pisze:I tak też zrobili. Mimo zapowiedzi liczyłem jednak na szaleństwa O'Briena.Olo pisze:Takie chyba było założenie? Tak to przynajmniej zapowiadali...Mort pisze:Masz racje, na Torture na razie nie slysze numeru na miare Carnivorous Swarm. Tym razem postawili na mniej wyrafinowany wpierdol.