SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- rob
- w mackach Zła
jak wyżej, nawet byłem tam zalogowany heheAdrian696 pisze:az sie pofatygowalem na to cale Mhouse - ciagle ktos komus wypomina wiec postanowilem sie zapoznac z opiniami tych "osób majacych pojecie o black metalu wieksze niz ktokolwiek na tym forum"...Maria Konopnicka pisze: ... a że przy okazji siedzi tam kilka osób, które mają więcej pojęcia o black metalu niż ktokolwiek na tym forum przemawia tylko na ich korzyść.
o zesz - jaki poziom wypowiedzi - intelektualna epoka kamienia przedłupanego... moze wskaz kto konkretnie sie tam zna na muzyce - to poczytam co maja do powiedzenia bo po 2 godzinach czytania postów nie znalazlem nic co mozna podciagnac pod - logicznie sformułowane wypowiedzi...
jebać frajerów
- Ensifer
- świeżak
- Kontakt:
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re:
e i co tam panowie sądzicie o "nowej" EPce?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Skaut
Za stroną satyricon.no:
The Age Of Nero cover and track listing
The front cover as you might have seen now, is at the opening page of the site. This is the track listing:
Commando
The Wolfpack
Black Crow On A Tombstone
Die By My Hand
My Skin Is Cold(album version)
The Sign Of The Trident
Last Man Standing
Den Siste
Okladka - zajebista!

The Age Of Nero cover and track listing
The front cover as you might have seen now, is at the opening page of the site. This is the track listing:
Commando
The Wolfpack
Black Crow On A Tombstone
Die By My Hand
My Skin Is Cold(album version)
The Sign Of The Trident
Last Man Standing
Den Siste
Okladka - zajebista!

Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
Re: Re:
Atreju pisze:Okładka w klimacie ostatniego Keltik Frost. Oby płyta nie była tak samo gówniana...
- grot
- weteran forumowych bitew
Re: SATYRICON
Na stronie Roadrunner jest kawałek "Black Crow On A Tombstone" z nadchodzacej płyty.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Skaut
te szumne zmiany, o których wspominali wydają się być przesadzone. Kawałek dobry, ale spodziewałem się czegoś mocniejszego, bo to wygląda jak zwykła kontynuacja poprzedniczki. Brakuje w tym przestrzeni. Poza tym, perkusja jakaś taka przewidywalna. Ale trzeba przyznać, że mają talent do pisania chwytliwych kawałków.grot pisze:Na stronie Roadrunner jest kawałek "Black Crow On A Tombstone" z nadchodzacej płyty.
Coś tam było! Człowiek!
- Adrian696
- zahartowany metalizator
kawałek świetny - ale czuje spory niedosyt, jak cała płyta bedzie dreptaniem w miejscu, to poczuje rozczarowanie...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- twoja_stara_trotzky
niby ok numer, ale mnie znudził jakoś. podobnie zresztą, jak i poprzedni singlowy... mam pewne obawy, co do płyty...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no calkiem ok, ale brzmi jak kolejny odrzut z sesji N,D.
to byla zajebista plyta, ale chyba potwierdza sie moje obawy, ze to dla nich slepa uliczka
to byla zajebista plyta, ale chyba potwierdza sie moje obawy, ze to dla nich slepa uliczka
this is a land of wolves now
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Dajcie linka.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
absinthe_patriote
- postuje jak opętany!
Kurewnie zachowawcze granie, i niestety też jakby trochę ugładzone w stosunku do poprzedniczek, no ale słucha sie przyjemnie. Być może ta płyta to będzie taki Satyricon ala Roadrunner, czyli bez rewelacji ale dla każdego coś miłego, i dla starszych fanów i dla tych co na codzien klęczą przed TRiViuM czy innym As I LAy DyiNG;)