Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Behemoth v.2
nie chce mi się szukać postów, ale dawno przewidywałem, że to wszystko będzie zmierzało w stronę Mgły. już wyglądają prawie identycznie, teraz pewnie przyjdzie czas na zmiany muzyczne
kurwa, to nawet smieszne nie jest
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nasza najbardziej charakterystyczna cecha jest brak jakichkolwiek charakterystycznych cech.....
woodpecker from space
-
ale ta wieczna pogoń za trendami przynosi bardzo wymierne efekty i chyba jedynie o to w tym całym interesie chodzi. pogratulować
Jestem za. Z tą uwagą, żeby potem wrzucić je do działu dowcipy, jaja, debilizmy, bo tam jest ich docelowe miejsce.Triceratops pisze:Proponuje scalic tematy Behemoth i Batushka, co wy na to?
-
- świeżak
Zrzynania ciąg dalszy tym razem ściągają od Ritual Death..chodzi oczywiście o wygląd
- zorro
- zaczyna szaleć
^ Tak.535 pisze:Jestem za. Z tą uwagą, żeby potem wrzucić je do działu dowcipy, jaja, debilizmy, bo tam jest ich docelowe miejsce.Triceratops pisze:Proponuje scalic tematy Behemoth i Batushka, co wy na to?
Ciekawe kiedy tutaj zaczna sie nawzajem wyrzucac. Seth I tak jest na w pol wyrzucony :) Inferno w tym teledysku jest jakis nijaki taki (z twarzy podobny zupelnie do nikogo).
A jak scalimy Behemoth I Batushka to bedzie BB :)
- uglak
jesli chodzi o estetyke to rzna bardziej z Cult of Fire niz z Batushki.
Guilty of being right
- Oferma
- weteran forumowych bitew
A kuknąłem ten klip nowy. Mgła + klip Watain do „Nuclear Alchemy” + Hellraiser.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- nagrobek
- zahartowany metalizator
plus Decapitated i bedzie w ogóle BDBzorro pisze:^ Tak.535 pisze:Jestem za. Z tą uwagą, żeby potem wrzucić je do działu dowcipy, jaja, debilizmy, bo tam jest ich docelowe miejsce.Triceratops pisze:Proponuje scalic tematy Behemoth i Batushka, co wy na to?
Ciekawe kiedy tutaj zaczna sie nawzajem wyrzucac. Seth I tak jest na w pol wyrzucony :) Inferno w tym teledysku jest jakis nijaki taki (z twarzy podobny zupelnie do nikogo).
A jak scalimy Behemoth I Batushka to bedzie BB :)
- vicek
- zahartowany metalizator
[youtube][/youtube]
Tak powinien wyglądać teledysk
Tak powinien wyglądać teledysk
- Triceratops
-
Heretyk pisze:
Idealny komentarz do tego kloca.
- TheDude
^ Sztuka tworzona przez Nergala to poważna sprawa. Tu nie ma żadnego śmiacia się !

- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Hm, pierwszy raz od dłuższego czasu mogę powiedzieć, że teledysk Behemoth mi się nawet podoba, dobrze wyszły te ujęcia z drona, i te postacie rzeczywiście raczej przerażające niż śmieszne.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
A ja, cholera myślałem, że to teledysk promujący ostatniego Predatora.
- 10,5
- postuje jak opętany!
Dawno ich nie słuchałem. Ta tendencja klawiszowa w kierunku Dimmu to dla nich nowość czy już tak mieli wcześniej?
Nono.
-
- rozkręca się
Kolejne źródło inspiracji.

(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
Widzę, że jesteś świeży w ciężkiej muzie, a już z pewnością w ekstremalnym blacku. Przecież to wpływy Almighty December's Fire z czasów jeszcze przedchrześcijańskiej Polski.10,5 pisze:Dawno ich nie słuchałem. Ta tendencja klawiszowa w kierunku Dimmu to dla nich nowość czy już tak mieli wcześniej?
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Ale Mashę i Niedźwiedzia to Ty szanuj!il cattivo pisze:Kolejne źródło inspiracji.
The withered bones of those who failed
- 10,5
- postuje jak opętany!
Nie będę ukrywał nic przed Wami, ale jak by było więcej rocka a mniej Jean Michel Jarre`a to by było lepiej.535 pisze:Widzę, że jesteś świeży w ciężkiej muzie, a już z pewnością w ekstremalnym blacku. Przecież to wpływy Almighty December's Fire z czasów jeszcze przedchrześcijańskiej Polski.10,5 pisze:Dawno ich nie słuchałem. Ta tendencja klawiszowa w kierunku Dimmu to dla nich nowość czy już tak mieli wcześniej?
Nono.