CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CANNIBAL CORPSE
no to posłuchajmy...
- twoja_stara_trotzky
dobra... już mnie znudziło.....
- hcpig
- twoja_stara_trotzky
supcio!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
już się przestraszyłem, że Ci się spodobało;
dobrze, że wrócilem na poprzednią stronę zobaczyć pozostałe posty :))
dobrze, że wrócilem na poprzednią stronę zobaczyć pozostałe posty :))
- Aron
- postuje jak opętany!
Liczyłeś na błogosławieństwo Trockiego wobec nowej płyty CC?
To tak irracjonalne jakby stonki ziemniaczane modliły się o oprysk azotoxem.
To tak irracjonalne jakby stonki ziemniaczane modliły się o oprysk azotoxem.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
My się z Trockim blogosławiliśmy prawie 20 lat temu :)
wystarczy klepania :)
wystarczy klepania :)
- Aron
- postuje jak opętany!
Nawet nie pytam o szczegóły:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Pedalskie zapędy zachowaj dla swojego chłopaka :)
- Aron
- postuje jak opętany!
Wystarczy że jestem żydem, jakbym jeszcze miał być pedałem to już dawno bym się powiesił:)
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
i o to chodzi - bo to jest prawdziwy metal, a nie muzyka dla chłopców w wełnianych swetrach z golfem :) To nie Turbowolf czy inny badziew, muzyka Cannibal Corpse wymaga czasu i osłuchania :) Tobie brakuje i jednego i drugiego, dlatego nigdy nie skumasz i nie docenisz tej kapeli. I tak podziwiam, że robisz jakieś podejścia do ich kolejnych płyt. Albo piszesz, że robisz... :)twoja_stara_trotzky pisze:dobra... już mnie znudziło.....
Taki czarnuch jak Ty to nawet powiesić się nie umie. :)Aron pisze:Wystarczy że jestem żydem, jakbym jeszcze miał być pedałem to już dawno bym się powiesił:)
- Aron
- postuje jak opętany!
Nigdy nie napisałaś dzieła na miarę "Quo Vadis" więc spierdalaj:D
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
shitfun vs vile/wretched spawn?535 pisze:Napiszę bez żadnych niedomówień. Każda płyta AUTOPSY stoi wyżej, niż dowolnie wybrana płyta CANNIBAL CORPSE. Zanotować na karteczce i nosić przy sobie.
Rozumiem, że to niemal dwie różne dyscypliny, ale...
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- twoja_stara_trotzky
ale co? Shitfun znacznie lepsze przecież... może ostatnia płyta Autopsy by się gdzieś koło najlepszych wyziewów CC znalazła, ale i tak jest oczywiscie lepsza. to jak z horrorami, Autopsy to Ostatni dom po lewej czy Teksańska masakra piłą mechaniczną, a CC to Piła.
to jest prawdziwy metal. jak nie łapiesz różnicy, to chuja tam wiesz o metalu :D
Maria Konopnicka pisze:i o to chodzi - bo to jest prawdziwy metal, a nie muzyka dla chłopców w wełnianych swetrach z golfem :) To nie Turbowolf czy inny badziew, muzyka Cannibal Corpse wymaga czasu i osłuchania :) Tobie brakuje i jednego i drugiego, dlatego nigdy nie skumasz i nie docenisz tej kapeli. I tak podziwiam, że robisz jakieś podejścia do ich kolejnych płyt. Albo piszesz, że robisz... :)twoja_stara_trotzky pisze:dobra... już mnie znudziło.....
to jest prawdziwy metal. jak nie łapiesz różnicy, to chuja tam wiesz o metalu :D
To też jest prawdziwy metal, choć przystępniejszy i łatwiejszy w odbiorze. :) Zamknąłbym Cię najchętniej w jakiejś klatce i puszczał Cannibali przez parę tygodni po 10 godzin na dobę. Najpierw byś się nudził, później narzekał na ból głowy, płakał, wymiotował, ale jak już bym Cię wypuścił to do końca życia byłbyś mi wdzięczny i nie wypisywałbyś głupot na forach. :)
- twoja_stara_trotzky
ti ti ti mały faszysto :D
- Aron
- postuje jak opętany!
Ja bym był wdzięczny każdemu kto by mnie Cannibalami potraktował, a nie cyklonem B:)
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- rasowy masterfulowicz
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Tak.
Po co w ogóle wpisywać się w temacie, jak nie lubi się zespołu/płyty, których temat dotyczy?
Po co w ogóle wpisywać się w temacie, jak nie lubi się zespołu/płyty, których temat dotyczy?
Kerosene keeps me warm.
-
- zahartowany metalizator
"tym z Warszawy to wydaje sie, ze im wszystko wolno"