Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Czemu? Przecież to oczywista oczywistość. Te dwie płyty są już nie do przeskoczenia.Ihasan pisze:To mnie teraz zaskoczyłeś w/w płytami. :)Sova pisze:a moje zdanie jest takie, że od ...Taur-Nu-Fuin.../ Thousand Swords nie było lepszej, pełnej stricte BM płyty w polskim BM ( no może poza ASOD. No i IW ale to jednak inne podejście do BM )
nie bałdzoBloodcult pisze:V to całkiem fajny Reinkaos worship ;)
Wiesz, chyba na palcach jednej ręki można wyliczyć na tym forum ludzi, którzy te płyty bardzo sobie cenią.Sova pisze:Czemu? Przecież to oczywista oczywistość. te dwie płyty są już nie do przeskoczenia.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
To tylko pokazuje jak daleką drogę przeszedł BM w Polsce.Sova pisze:a moje zdanie jest takie, że od ...Taur-Nu-Fuin.../ Thousand Swords nie było lepszej, pełnej stricte BM płyty w polskim BM ( no może poza ASOD. No i IW ale to jednak inne podejście do BM )
To by nie było głupie, zamiast jakieś reedycje Furii wydawać :D. Zaraz beastov machnie flyery. ;)Herezjarcha pisze:Malignant Voices prezentują "Polish Black Metal Underground Classic Series"
...na zielonych cd-rach?Herezjarcha pisze:No chyba, że to początek prania na Malignant Voices prezentują "Polish Black Metal Underground Classic Series" poprawione, zremasterowane, opatrzone specjalnym komentarzem byłego funkcjonariusza UOP reedycje kultowych materiałów, które zmieniły oblicze czarnej sztuki na świecie. Do nabycia w dobrych sklepach muzycznych za jedyne 29,99 + poczta.