ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Rambo8wTelewizji
- rozkręca się
Re: ULVER
A gdzie tu tanie chwyty? Wszystko jest ładnie przedstawione, widoczne jak na dłoni. Może się to wydawać sofciarskie ale Ulver to zbyt wysokiej klasy zespół, by w rzeczywistości był sofciarski ;]0ms pisze: albo po prostu nie daje sie nabrac na tanie chwyty. gdzie temu do klasy SotS?
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
tak ci sie tylko wydaje.nie ma swietych krów.skrecaja w kierunku szalików,trampek,torebek na ramie i papierosów palonych na cmentarzu pod figurka aniolka .zly kierunek.ale z drugiej strony to tylko jedna plyta.moga nagrac jeszcze kilka znacznie lepszych.moga zrobic masakre z tymi coverami.zobaczymy.WARS OF THE ROSES jest SLABE.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Mimo, że na początku płyta mi się nawet podobała, zmuszony jestem jednak zweryfikować swój pogląd i podzielić powyższy. Niestety, kiepski jest ten krążek, męczący i nużący w odsłuchu. :([V] pisze:WARS OF THE ROSES jest SLABE.
The madness and the damage done.
-
Baton
- weteran forumowych bitew
Nie nie nie, nie jest ani trochę. Słabe, rozwodnione, rózowe, pluszowe gówno, definitywnie najgorszy album roku (z tych większych nazw oczywiście). Morbid Endżel, z czym się zgodze, też jest niesłychanie chujowe, ale nawet oni nie stoczyli się tak nisko.haath pisze:Już tak kurwa nie rozpaczajcie nad "war...
...jest dobre jak na ULVERA przystało
Jednak w obu wypadkach są to pierwsze poważne wpadki w karierze, więc miejmy nadzieje, że jeszcze nagają coś sensownego. Osobiście jestem ciekaw tego ulverowego albumu z coverami.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- grot
http://www.kup-bilet.net/224985/ulver-v ... owice.html
Ulver i Virus w Kato? to by było całkiem miłe, tylko nie wiem na ile to wiarygodne
Ulver i Virus w Kato? to by było całkiem miłe, tylko nie wiem na ile to wiarygodne
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
mam nadzieje,ze koncert dojdzie do skutku ,mam zamiar wybrać się z żoną. jakby ktos cos chciał sie napic whiskey z sępem to zapraszam;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- grot
http://www.roadburn.com/2011/10/ulver-c ... xposition/
w takim razie covery w przyszłym roku muszą wypuścić
w takim razie covery w przyszłym roku muszą wypuścić
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
- grot
jaki piękny tytuł: Daniel O'Sullivan: ten, který posunul Ulver :D
http://www.the-aardvark.cz/daniel-osull ... unul-ulver
http://www.the-aardvark.cz/daniel-osull ... unul-ulver
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?