SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SUFFOCATION
Nowe Suffocation spoko a ta produkcja jest do wytrzymania. Drugie Blood Oath jednak nie nagrali.
- Mol
- zahartowany metalizator
kto oprocz mnie czeka na CD? jutro premiera i wiele wskazuje na to, ze jutro bede dzierzyl te plyte w lapkach. pomimo wiadomego brzmienia, czuje mimo wszystko dreszczyk ekscytacji ;)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja czekam.Mol pisze:kto oprocz mnie czeka na CD? jutro premiera i wiele wskazuje na to, ze jutro bede dzierzyl te plyte w lapkach. pomimo wiadomego brzmienia, czuje mimo wszystko dreszczyk ekscytacji ;)
-
Też zamierzam niedługo potrzymać swój CD.Nasum pisze:Ja czekam.Mol pisze:kto oprocz mnie czeka na CD? jutro premiera i wiele wskazuje na to, ze jutro bede dzierzyl te plyte w lapkach. pomimo wiadomego brzmienia, czuje mimo wszystko dreszczyk ekscytacji ;)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
Już zapomniałem, że ma wyjść. Panowie, porzućcie sentymenty. Na prawdę jest dużo więcej ciekawszych i lepiej wyprodukowanych płyt. Mam 5 płyt Suffocation na półce i raczej więcej nie będzie. Te krążki w zupełności zaspokajają moje zapotrzebowanie na ten zespół.
-
NAPRAWDĘ to obowiązkiem jest posiadanie pierwszych 6 albumów i obu EP-ek SUFFOCATION.Nostromo pisze:Już zapomniałem, że ma wyjść. Panowie, porzućcie sentymenty. Na prawdę jest dużo więcej ciekawszych i lepiej wyprodukowanych płyt. Mam 5 płyt Suffocation na półce i raczej więcej nie będzie. Te krążki w zupełności zaspokajają moje zapotrzebowanie na ten zespół.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Ja mam od nich wszystko i jestem z tego powodu bardzo kontent. To jedna z tych kapel, których kolejne płyty po prostu muszę mieć.
-
- zaczyna szaleć
Również już zamówiłem i czekam na pierwszy odsłuch z CD:)Pacjent pisze:Też zamierzam niedługo potrzymać swój CD.Nasum pisze:Ja czekam.Mol pisze:kto oprocz mnie czeka na CD? jutro premiera i wiele wskazuje na to, ze jutro bede dzierzyl te plyte w lapkach. pomimo wiadomego brzmienia, czuje mimo wszystko dreszczyk ekscytacji ;)
-
Do mnie doszła już wczoraj ale zapomniałem u lekarza.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Dzisiaj będę w Media Markt - jeśli będzie, przygarnę. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- w mackach Zła
Pacjent pisze:NAPRAWDĘ to obowiązkiem jest posiadanie pierwszych 6 albumów i obu EP-ek SUFFOCATION.Nostromo pisze:Już zapomniałem, że ma wyjść. Panowie, porzućcie sentymenty. Na prawdę jest dużo więcej ciekawszych i lepiej wyprodukowanych płyt. Mam 5 płyt Suffocation na półce i raczej więcej nie będzie. Te krążki w zupełności zaspokajają moje zapotrzebowanie na ten zespół.
Nie lubię obowiązków. Z takich obowiązków wynikają kolejne - więcej odkurzania nieużywanych płyt na półce :)
Nie wiem ja u Ciebie, ale ja tak rzadko wracałem do płyt nagranych po Despise The Sun, że po prostu pozbyłem się ich i zakupiłem kilka innych krążków, które kręciły się nono stop. Z resztą poza nielicznymi wyjątkami posiadam tylko po kilka pierwszych płyt mistrzów gatunku.
Świeża krew dużo skuteczniej poprawia mi krążenie. Gdyby Suffocation dojebał teraz jakimś konkretnym albumem, który wcisnąłby mnie w glebę na pewno bym tego nie przeoczył. Czy za taki uważasz ten nowy materiał? Dla mnie jest to po prostu płyta do kolekcji, a kolekcjoner ze mnie żaden.
- Mol
- zahartowany metalizator
mam. mam!
po dwoch przesluchaniach, na goraco, moge powiedziec, ze bdb material, no i nawet te gary az tak nie wkurwiaja.
po dwoch przesluchaniach, na goraco, moge powiedziec, ze bdb material, no i nawet te gary az tak nie wkurwiaja.
-
Mam i ja i mam podobne odczucia. Płyta jest coraz lepsza, a beznadziejna okładka okazuje się być pewnym konceptem, który ujawnia swoje oblicze po rozłożeniu wkładki.Mol pisze:mam. mam!
- morbid
- rasowy masterfulowicz
jest bardzo dobrze...
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Empik poinformował, że wysłali, odbiór pewnie po weekendzie dopiero...
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Słaba jest stopa, ale kompozycje wyborne.
-
- zaczyna szaleć
W oczekiwaniu na CD zassałem ripa kompaktu we FLACu - ze ten mastering ktoś powinien wisieć :( - czekam na FLACi z winyla bardziej niż na mój egzemplarz CD niestety. Świadomość wojny loudness jak widać do Nuclear Blast nie dotarł :( oni stale podkręcają głośniej.
Brzmi jak kolejne starcie Godzilli, z kimś tam. NIgdy nie złapię tej nowomowy. Szkoda tylko, że płyta nędzna. Nie ma się co czarować, gdyby porównać to z pierdoloną jedynką, pierwszą reakcją winien być wstyd. Przynajmniej ja osobiście, bym się wstydził. No ale jak powszechnie wiadomo, każdy ma swoją skalę. Wstydu także.gorguts pisze:W oczekiwaniu na CD zassałem ripa kompaktu we FLACu
-
Weźże Michał, co ty mi tu ciulosz o jedynce skoro wiadomo, że najlepiej zagrali na Blood Oath!