CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Re: CANNIBAL CORPSE
Nie wiem, czy mi umknęło, czy nie było, ale kto napisał te ujawnione jak dotąd numery?
Kerosene keeps me warm.
-
- mistrz forumowej ceremonii
lolvicek pisze:kupa w chuj ten album
- vicek
- zahartowany metalizator
taka prawda
- Block69
Prawda taka, że jest to po prostu kolejna płyta CANNIBAL CORPSE. Mnie po "Kill" minęło parcie na ich kolejne wydawnictwa. Co mieli nagrać już dawno nagrali.
PENIS METAL
- vicek
pierwsza połowa płyty jest okej ale prawdziwa kaszana zaczyna się od numeru intestinal crank .
-
A, nie wiedziałem, że słyszałeś już całość. Myślałem, że takie opinie wygłaszasz po tych paru udostępnionych kawałkach.
- Adrian696
nudna płyta, no ale wiecie ze ja ich nie lubie, a w sumie nie tyle nie lubie co mnie nudza jak Obituary :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Wbijcie sobie w te zakute łby, że CC nie nagrywa słabych czy nudnych płyt. To wy jesteście słabi i nudni;)
- vicek
pff porównaj sobie tą płytę do kill czy do gore , a nie wspominając o płytach z Krzychem
-
- rasowy masterfulowicz
juz do kupienia:
http://www.mystic.pl/plyty_cd,cannibal_ ... ,12318.htm
I AM MORBID
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Dla Vicka Legion to kupa, więc zapowiada się dobry album. Póki co, posłuchałem pierwsze cztery utwory i już wiem co sobie kupię po najbliższej wypłacie.:)
Ostatnio zmieniony 08-03-2012, 17:04 przez Headcrab, łącznie zmieniany 1 raz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Mol
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
oby nie był to digisrak w stylu ostatniego Hate Eternal...Mort pisze:juz do kupienia:
all the monsters will break your heart
Oczywiście gówno prawda.535 pisze:vicek pisze:...kupa...vicek pisze:...prawda
Przesłuchałem ze cztery razy i nie słyszę kompromitacji. Biorąc pod uwagę dyscyplinę zwaną DEATH METAL można podsumować jednym zdaniem: do Autopsy tradycyjnie brakuje, a Morbid Angel (ze znanych powodów) przewyższa.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Sorry, postaram się bardziej dbać o ortografię.Mol pisze:puki muwisz?
Chyba tylko do Autopsy z czasów debiutu i Mental Funeral.535 pisze:Do Autopsy tradycyjnie brakuje, a Morbid Angel (ze znanych powodów) przewyższa.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- vicek
Panie gdzie tam legionowi do debiutu.Headcrab pisze:Dla Vicka Legion to kupa, więc zapowiada się dobry album. Póki co, posłuchałem pierwsze cztery utwory i już wiem co sobie kupię po najbliższej wypłacie.:)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kurwa, znowu wydanie w digi....plastikowe pudełka juz sie znudziły? Jak ktoś zakupi to niech da znać, czy aby nie jest to wydanie tak nieszczęsne jak wspomniany Hate Eternal. Zakupię pewnie i tak, najwyżej będę klnął pod nosem na wydanie, bo muzyka zapewne będzie przednia.nicram pisze:oby nie był to digisrak w stylu ostatniego Hate Eternal...Mort pisze:juz do kupienia:
Napiszę bez żadnych niedomówień: każda płyta AUTOPSY stoi wyżej, niż dowolnie wybrana płyta CANNIBAL CORPSE. Zanotować na karteczce i nosić przy sobie.Headcrab pisze:Chyba tylko do Autopsy z czasów debiutu i Mental Funeral.535 pisze:Do Autopsy tradycyjnie brakuje, a Morbid Angel (ze znanych powodów) przewyższa.
- vicek
Prawie bym się zgodził.