ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- moonfire
- zahartowany metalizator
Re: ULVER
I Wojciech Mann się podnieci, aż mu łokulary zaparujo, a Rogowiecki wpierdoli jeden numer na swoją kultową składankę.Riven pisze:Shadows swietna, nowa do zaorania. Moim zdaniem ten zespol sie skonczyl i dalej bedzie juz tylko takie miekkie pitolenie dla chlopcow w grubych okularach i obcislych spodenkach :)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Uwielbiam tę epkę. Rewelacyjne wokale, wszechogarniająca dramaturgia i fantastyczne teksty, a nie wypominając o samej muzyce. Arcydzieło!Riven pisze:a tak sobie rzucilem, chociaz Quick Fix to dla mnie zdecydowanie czolowka nagran ulver
all the monsters will break your heart
- czterooki.pastor
- starszy świeżak
A ja lubię tą nową płytę i chuj. Podoba mnie się nawet bardziej od Shadow jednocześnie nie mając nawet startu do najlepszej płyty Ulver czyli Perdition City. Ale oni już wyżej nad PC nie skoczą.
Śmierć Metal Napierdalaj.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Z ostateczną konkluzją nie mogę się nie zgodzić. PC - najlepszy Ulver.czterooki.pastor pisze:A ja lubię tą nową płytę i chuj. Podoba mnie się nawet bardziej od Shadow jednocześnie nie mając nawet startu do najlepszej płyty Ulver czyli Perdition City. Ale oni już wyżej nad PC nie skoczą.
-
535
O tym pisałem 48 stron wstecz, z perspektywy mojej pisaniny uważam i ponownie się powtórzę, iż tego "dzieła" nie da się obronić...borsuk pisze:Z wielką przykrością muszę stwierdzić, że Wars... jest najsłabszym albumem Ulver *
Dopiero w wersji koncertowej te wałki nabierają życia :/
* Nie znaczy to, że mi się nie podoba.
- Riven
- Kontakt:
najlepsze plyty ulver to quick fix, blake i kveldssanger, i na ten poziom zwyczajnie nie ma szans. zmienili target na fanow radiohead
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
+1grot pisze:napisz to kolejne kilkanaście razy to może ktoś ci w końcu uwierzy;)
- Riven
- Kontakt:
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
juz?
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
nowy ulver to gowno
juz?
this is a land of wolves now
- grot
- weteran forumowych bitew
miało być kilkanaście i to, co w poprzednim poście. ale znaj moje dobre serce, i tak zaliczam.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Riven
- Kontakt:
-
Rambo8wTelewizji
- rozkręca się
Mnie tam się nowa płyta Ulver bardzo podoba. Najbliżej jej do "Shadows of the Sun" choć nie jest tak dobra, jednak uważam, że prezentuje zbliżony poziom. Trzeba kilku odsłuchów by się o tym przekonać. Wychwycić ten spokój, lekkość, płynność i melancholię (w pozytywnym znaczeniu) nie jest przecież tak trudno. Jeśli ktoś jest fanem tej grupy i nie uważa "Wars of the Roses" za dobry album to najprawdopodobniej jest z nim coś nie tak, albo jest nieczuły. Jeśli ktoś nie jest fanem - trudno, może się nie podobać. Tylko jak wiele się wtedy traci...
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
albo po prostu nie daje sie nabrac na tanie chwyty. gdzie temu do klasy SotS?Rambo8wTelewizji pisze:Jeśli ktoś jest fanem tej grupy i nie uważa "Wars of the Roses" za dobry album to najprawdopodobniej jest z nim coś nie tak, albo jest nieczuły.