DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE - DARK THRONES AND BLACK FLAGS -
Że są chujowe? Wiedziałem, ale na ogół mówiono, że się nie znam or smt.
Yare Yare Daze
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
ja o Sabbat nie wypowiadam się, bo mimo, ze znam kapele od ponad 18 lat jakoś nie przypadli mi nigdy do gustu... ale to pewnie głownie z ich homoseksualnego image... nie lubię golasów z stylu manowar
Ostatnio zmieniony 16-11-2008, 20:21 przez Maleficio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Sam jesteś homoseksualny, Sabbathcie.
- Maleficio
- Kontakt:
ha ha... wez bo wyskocze nagi na sceneCzesław pisze:Sam jesteś homoseksualny, Sabbathcie.
- ultravox
Litości! Jak czytam te posty to myślę sobie, że najlepiej by było, gdyby zamiast "A Blaze..." nagrali "Goatlord" i się rozpadli. Wyobrażam sobie jak mówisz to wszystko płaczliwym głosem T.G.Warriora z "Into the Pandemonium" i wtedy nabiera to sensu 

- ultravox
To nie wniosek. Po prostu mógłby to być lepszy scenariusz
Według Twojej logiki powinni już przynajmniej trzy razy się rozpaść i zmienić nazwę.
Swoja drogą nie mogę się doczekać, aż wreszcie posłucham tej nowej płyty. Kto wie, może i ja dołączę do grona lamentujących

Według Twojej logiki powinni już przynajmniej trzy razy się rozpaść i zmienić nazwę.
Swoja drogą nie mogę się doczekać, aż wreszcie posłucham tej nowej płyty. Kto wie, może i ja dołączę do grona lamentujących

- ultravox
Stąd, że już nie raz zmieniali styl, teksty i wizerunek, więc jeśli to miałby być powód do zmiany nazwy, powinni byli zrobić to dawno temu. Ale w sumie niepotrzebnie się czepiam, po prostu odbieram ten zespół nieco inaczej niż Ty. Nawet jestem w stanie Cię zrozumieć(zresztą te stare mercedesy są dużo ładniejsze od nowych
), ale dla mnie przynależność gatunkowa nie ma aż takiego znaczenia. Poza tym odbieram Darkthrone jako zespół, który cały czas się zmienia.
A tak z czystej ciekawości, jakie kapele masz na myśli?

A tak z czystej ciekawości, jakie kapele masz na myśli?
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
jebane chrągiewkiultravox pisze:już nie raz zmieniali styl, teksty i wizerunek
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
jebane chorągiewkiultravox pisze:już nie raz zmieniali styl, teksty i wizerunek
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no, lepiej byc zakutym lbem
this is a land of wolves now
no raczej.
przecież dt się sprzedali już w okolicach ravishing grimness.
tylko pozerzy o tym nie wiedzą.
przecież dt się sprzedali już w okolicach ravishing grimness.
tylko pozerzy o tym nie wiedzą.
- ultravox
A ten jaki młody ortodoksCzesław pisze:jebane chorągiewkiultravox pisze:już nie raz zmieniali styl, teksty i wizerunek

- Scaarph
a co to za chorągiewka, co zamiast z wiatrem to pod wiatr zapierdala?Czesław pisze:jebane chrągiewkiultravox pisze:już nie raz zmieniali styl, teksty i wizerunek
czytając takie rzeczy kibicuję im - w co trudno może uwierzyć, jako że darkthrone to mój ulubiony zespół i zawsze zaciskałem za nich kciuki aż do połamania kości - jeszcze mocniej.
kult darkthrone nie istnieje - wystarczyło, że zrobili coś, czego jeden z drugim nie zaczaił (bo jakże to, jak ONI śmieli!?) i już liczba fanów stopniała dramatycznie.
aaa nie chce mi się gadać po próżnicy, kto wie, ten wie, reszcie jebie z kopyt

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Dokladnie. Kultu nie ma, ale pozostali wyznawcyScaarph pisze: kult darkthrone nie istnieje

na tej płycie uwidoczniła się metamorfoza Fenriza ktory już nie jest troo lecz happy ,kolejna wesoła twórczość starzejących się kolesi ktorym skonczyly sie patetny na black metal, w sumie dla mnie ta kapela skonczyla się po Total Death a może nawet wczesniej ,dam 6/10 z sentymentu
- Maleficio
- Kontakt:
ty, Nowa Huta... Fenrizowi możesz najwięcej plecy umyć... szczyluwolf pisze:na tej płycie uwidoczniła się metamorfoza Fenriza ktory już nie jest troo lecz happy ,kolejna wesoła twórczość starzejących się kolesi ktorym skonczyly sie patetny na black metal, w sumie dla mnie ta kapela skonczyla się po Total Death a może nawet wczesniej ,dam 6/10 z sentymentu

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja nie jestem sentymentalny, wiec wogole nie bede tej plyty ocenial 

pudło,mieszkam bardziej na południeMaleficio pisze:ty, Nowa Huta...wolf pisze:na tej płycie uwidoczniła się metamorfoza Fenriza ktory już nie jest troo lecz happy ,kolejna wesoła twórczość starzejących się kolesi ktorym skonczyly sie patetny na black metal, w sumie dla mnie ta kapela skonczyla się po Total Death a może nawet wczesniej ,dam 6/10 z sentymentu
widzę głodnemu zawsze chleb na mysli,kurna jednak fani black metalu bywają ciepliFenrizowi możesz najwięcej plecy umyć... szczylu

- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
właściwie mogę się podpisać, ale tylko pod wyboldowanym tekstem, reszta to jakieś śmieszne historiewolf pisze:na tej płycie uwidoczniła się metamorfoza Fenriza ktory już nie jest troo lecz happy ,kolejna wesoła twórczość starzejących się kolesi ktorym skonczyly sie patetny na black metal, w sumie dla mnie ta kapela skonczyla się po Total Death a może nawet wczesniej ,dam 6/10 z sentymentu
Coś tam było! Człowiek!
- Maleficio
- Kontakt:
płyty roku, za zwyczaj mają taka własciwosc, ze rosna... o nowym darkthrone bedziemy jeszcze dlugo rozmawiac, a o takej metallice i ich pseudo powrocie do korzeni z death magnetic juz nikt nie pamięta...Drone pisze:Dziwne, ale jakoś urósł u mnie ten album. I dopiero teraz się zorentowałem, że okładka to oczywiste nawiązanie do Monty Pythona: "Bring out your dead!"