KRIEGSMASCHINE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: KRIEGSMASCHINE

02-09-2014, 20:08

Vitriol pisze:zabij się
Nie wyzywaj, bo będzie drugi wypadek.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Vitriol
weteran forumowych bitew

02-09-2014, 20:09

Plastek pisze:
Nie wyzywaj, bo będzie drugi wypadek.
ssij kloca
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

02-09-2014, 20:10

No przecież mówiłem, że nie słucham Enemy of Man.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-09-2014, 20:11

NIE. I co teraz?
all the monsters will break your heart
Vitriol
weteran forumowych bitew

02-09-2014, 20:14

nicram pisze:
NIE. I co teraz?
ale musisz marcin
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
nicram

02-09-2014, 20:16

Najpierw Ty. Potem zobaczę.
Vitriol
weteran forumowych bitew

02-09-2014, 20:19

ja już zmarnowałem szansę
Awatar użytkownika
nicram

02-09-2014, 20:20

Nie pierdol, nigdy nie jest za późno.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

02-09-2014, 20:20

Diabeł raz się o ciebie upomniał Vitriol, zrobi to i drugi raz, możesz być pewien.
Wolę kakaową dziurę!!
Vitriol
weteran forumowych bitew

02-09-2014, 20:23

Plastek pisze:Diabeł raz się o ciebie upomniał Vitriol, zrobi to i drugi raz, możesz być pewien.
ale dopiero jak posłuchasz nowego bop.
pr0metheus

02-09-2014, 20:28

nicram pisze:On mial na myśli kanon muzycznej kloaki. EoM to jak minus nieskończoność. Wyznacza granicę chooojowości blek metalu. Wszystko co złe będzie przyrównywane do tej płyty. Choć z założenia nigdy nie osiągnie jej wartości, ale dążyć oczywiście będą próbowali.

Chylę czoła przed wszystkimi, którzy stracili cenne minuty na obcowaniu z czymś tak przerażająco nudnym. Dostajecie nagrodę za najbardziej jałowo zmarnowane chwile w życiu. :-)
ale zes sie nakrecil. nudne jest, fakt, ale nie jest to jakis dramat,
cos jak z nowym mayhem, dobre bebny i wokal, niezla produkcja,ale przeleci plyta i nie pamietam z tego nic.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

02-09-2014, 20:28

pr0metheus pisze:
nicram pisze:On mial na myśli kanon muzycznej kloaki. EoM to jak minus nieskończoność. Wyznacza granicę chooojowości blek metalu. Wszystko co złe będzie przyrównywane do tej płyty. Choć z założenia nigdy nie osiągnie jej wartości, ale dążyć oczywiście będą próbowali.

Chylę czoła przed wszystkimi, którzy stracili cenne minuty na obcowaniu z czymś tak przerażająco nudnym. Dostajecie nagrodę za najbardziej jałowo zmarnowane chwile w życiu. :-)
ale zes sie nakrecil. nudne jest, fakt, ale nie jest to jakis dramat,
cos jak z nowym mayhem, dobre bebny i wokal, niezla produkcja,ale przeleci plyta i nie pamietam z tego nic.
sedno.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

02-09-2014, 20:36

Rozmienili się na drobne, jakby z ostatniej mgły i ksm zebrali najlepsze pomysły i nagrali 1 płytę to byłaby super. A tak są dwie lekko ponad przeciętne.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Skaut

02-09-2014, 20:53

[V] pisze:
pr0metheus pisze: ale zes sie nakrecil. nudne jest, fakt, ale nie jest to jakis dramat,
sedno.
a coś się Tobie V w tym roku w ogóle podobało? Czy nadal powrót do żelaznej klasyki? ;]
Coś tam było! Człowiek!
[V]

Re:

02-09-2014, 20:54

Skaut pisze:
[V] pisze:
pr0metheus pisze: ale zes sie nakrecil. nudne jest, fakt, ale nie jest to jakis dramat,
sedno.
a coś się Tobie V w tym roku w ogóle podobało? Czy nadal powrót do żelaznej klasyki? ;]
ja słucham tylko death n rolla tera. ok? ;]
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

Re: Re:

02-09-2014, 21:06

[V] pisze: ja słucham tylko death n rolla tera. ok? ;]
mając wyjebane na wszelkiej maści "nowości" ciężko jest obiektywnie ocenić album zespołu, który Ci powiewał wcześniej :)
Są zespoły do których ma się słabość, są zespoły które nagrywają ciekawe płyty, ale na pewno nie można napisać że ten album jest przeciętny i "obleci" bo jest to totalną bzdurą. Wg mnie jest to na prawdę mocna pozycja na naszej scenie i wątpię, czy będzie to zapomniana płyta za 5-10 lat. Wybija się ona bez wątpienia na tle tego co powstało w naszym kraju i to nie podlega dyskusji.
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
[V]

Re: Re:

02-09-2014, 21:12

Ihasan pisze:
[V] pisze: ja słucham tylko death n rolla tera. ok? ;]
mając wyjebane na wszelkiej maści "nowości" ciężko jest obiektywnie ocenić album zespołu, który Ci powiewał wcześniej :)
Są zespoły do których ma się słabość, są zespoły które nagrywają ciekawe płyty, ale na pewno nie można napisać że ten album jest przeciętny i "obleci" bo jest to totalną bzdurą. Wg mnie jest to na prawdę mocna pozycja na naszej scenie i wątpię, czy będzie to zapomniana płyta za 5-10 lat. Wybija się ona bez wątpienia na tle tego co powstało w naszym kraju i to nie podlega dyskusji.
mnie nie obchodzi nasza scena, mnie obchodzi to co się dzieje w ogóle a nie tylko na podwórku obok. Na tym tle Enemy of Man jest nudną płytą do której nie chce mi się wracac a słuchałem tego wielokrotnie i nic z tego nie wynikło..podobnie mam z nowym Mayhem np.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

03-09-2014, 05:41

Only_True_Believers pisze:Rozmienili się na drobne, jakby z ostatniej mgły i ksm zebrali najlepsze pomysły i nagrali 1 płytę to byłaby super. A tak są dwie lekko ponad przeciętne.
E, bez sensu koncept. Przecież to by nijak spójne nie było, a tak są dwie różne, niezależnie pełnowartościowe a jednak uzupełniające się, zajebiste płyty.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
kenediusze
weteran forumowych bitew

03-09-2014, 12:45

Plastek pisze:
kenediusze pisze:Enemy of Man to jest najprawdopodobniej rzecz dziejowa i mam nadzieję, że jak za 15 lat ludzie będą układali kanon polskiego/światowego black metalu z XXI wieku (albo w ogóle), to EoM zajmie tam jedną z kluczowych pozycji.
Ja pierdole...Ostro musisz ćpać, żeby tak nudne, mdłe i bezbarwne chujostwo jak Enemy of Man nazywać przyszłym kanonem światowym. Złote wary stulecia. I stulejki.
Panicz chyba nie wziął dzisiaj leków na nadciśnienie.

Ten album jest unikalny, jeśli nie scenie światowej, to na pewno polskiej, nie wiem jak można tego nie słyszeć, no ale w sumie ludzka głupota (i głuchota) podobno nie zna granic, a rzeczy trudne zawsze przyjmują się z oporem. Chętnie bym podyskutował merytorycznie o tym, ale obawiam się, że nie ma z kim.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
maciek z klanu

03-09-2014, 18:09

kenediusze pisze:
Plastek pisze:
kenediusze pisze:Enemy of Man to jest najprawdopodobniej rzecz dziejowa i mam nadzieję, że jak za 15 lat ludzie będą układali kanon polskiego/światowego black metalu z XXI wieku (albo w ogóle), to EoM zajmie tam jedną z kluczowych pozycji.
Ja pierdole...Ostro musisz ćpać, żeby tak nudne, mdłe i bezbarwne chujostwo jak Enemy of Man nazywać przyszłym kanonem światowym. Złote wary stulecia. I stulejki.
Panicz chyba nie wziął dzisiaj leków na nadciśnienie.

Ten album jest unikalny, jeśli nie scenie światowej, to na pewno polskiej, nie wiem jak można tego nie słyszeć, no ale w sumie ludzka głupota (i głuchota) podobno nie zna granic, a rzeczy trudne zawsze przyjmują się z oporem. Chętnie bym podyskutował merytorycznie o tym, ale obawiam się, że nie ma z kim.

aha czyli witamy na forum kolejnego niezrozumianego przez plebejeuszy znawce gatunku. poznales ksm jak rozumiem z 2 lata temu? jak sie zrobil hype na mgwah?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
ODPOWIEDZ