BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BLAZE OF PERDITION
Nie mogę się zdecydować co jest bardziej żenujące. Postawa tych siusiaków, czy sugerowanie zakończenia sprawy wpierdolem. Wszystko to przypomina sytuację z rozbrajająco sympatycznym, bdb kolegą Mariuszem.
edit
Z drugiej strony jakim trzeba być chujem, by przypierdalać się do tamtej spontanicznej akcji? Kto chciał ten dał, kto nie chciał ten olał. I na tym należy zakończyć. Po co mieszać w to jakieś swoje mierne pitolenie? Przewróciło się w makówkach od wszechobecnego marketingu? Podsumowując. Pozdrawiam całą dziewczęcą część "redakcji" Pereł Metalu.
Serdecznym palcem.
edit
Z drugiej strony jakim trzeba być chujem, by przypierdalać się do tamtej spontanicznej akcji? Kto chciał ten dał, kto nie chciał ten olał. I na tym należy zakończyć. Po co mieszać w to jakieś swoje mierne pitolenie? Przewróciło się w makówkach od wszechobecnego marketingu? Podsumowując. Pozdrawiam całą dziewczęcą część "redakcji" Pereł Metalu.
Serdecznym palcem.
-
- weteran forumowych bitew
No ja się zgadzam generalnie tylko żeby to działało w obie strony. Tak samo jak ich nie powinno obchodzić, czy ktoś zbierał na Blaze of Perdition, tak tych którzy się ich czepiali wcześniej nie powinno obchodzić że zbierają od ludzi na płytę - bo i nie rozumiem, dlaczego miałoby to kogoś interesować.535 pisze: Z drugiej strony jakim trzeba być chujem, by przypierdalać się do tamtej spontanicznej akcji? Kto chciał ten dał, kto nie chciał ten olał. I na tym należy zakończyć.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Karkasonne pisze:No ja się zgadzam generalnie tylko żeby to działało w obie strony. Tak samo jak ich nie powinno obchodzić, czy ktoś zbierał na Blaze of Perdition, tak tych którzy się ich czepiali wcześniej nie powinno obchodzić że zbierają od ludzi na płytę - bo i nie rozumiem, dlaczego miałoby to kogoś interesować.535 pisze: Z drugiej strony jakim trzeba być chujem, by przypierdalać się do tamtej spontanicznej akcji? Kto chciał ten dał, kto nie chciał ten olał. I na tym należy zakończyć.
Bo metaluchy uwielbiają skandale, ploteczki, pudelkowe klimaty. Aż się dziwię, że np. pewne oświadczyny na Marszu Niepodległości nie zostały tutaj należycie skomentowane.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- vicek
plastek co to za sympatyczna niewiasta z twojego avataru ???
- zawlekacz
- w mackach Zła
co vicek tez masz fantazje zeby ja w zad popychac przed lustrem kiedy rzyga?
nie ma to tamto
-
- postuje jak opętany!
" onclick="window.open(this.href);return false;
:D
:D
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
" onclick="window.open(this.href);return false;
:D :D :D
:D :D :D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- megawat
Matko, co za rozjebańcy.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
to jest koniec ... wygrali internety :)
- Silent_Sea
noo proszę, w końcu ktoś na tym szatanistycznym forume złożył życzenia świąteczne - lepiej późno niż wcale ! .... a tak w ogóle, to ładny drapak ...
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Nerwowy
Doskonała gównoburza Milordzie !
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie śmiej sie z REALIZATORA PROGRAMURiven pisze:ja nawet nie
[youtube][/youtube]
Swoją drogą ciekawi mnie, czy gdyby chlopcy z pereł metalu mieli nieco inne aparycje, to deklaracji wpierdolu byłoby tyle samo czy nieco mniej?
-
- postuje jak opętany!
http://vladrocker.blogspot.com/2015/02/ ... amien.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Miałem rację co do Vlada i Pereł. Jedna mentalność.
Miałem rację co do Vlada i Pereł. Jedna mentalność.
-
jacy oni są głupi :D dostali na tacy powód całego zamieszania, sam im go przedstawiłem najprościej jak mogłem, a i tak będą szukać dziury w całym i odwracać kota ogonem żeby tylko wybielić się tam, gdzie wyszli na idiotów. i pomyśleć, że zaczęło się od tego, że wkleiłem gdzieś w dyskusji na fb zdjęcie tego typa od życzeń z wklejonym cytatem z jego ignoranckiej wypowiedzi o realizacji nagrań. tylko tyle, nie było to nawet jakoś szczególnie uwłaczające, ale najwyraźniej ból w okolicach odbytu był tak duży, że po dniu czy dwóch wyskoczył z koncertowym odwetem, który się okazał samobójem :D
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
przestan obrazac perly bo utno niewinno glowe
[youtube][/youtube]
jak zobaczylem thumba to myslalem ze jakis isis :C
[youtube][/youtube]
jak zobaczylem thumba to myslalem ze jakis isis :C
this is a land of wolves now
Skoro istnieją perły metalu, a my ich niedoceniamy, to czy czyni to z nas wieprze metalu?
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
bycie takim kucem wymaga nie lada talentu
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "