Chiński mistrz się przecież nie rozdwoi. O ile chłopaków w ogóle byłoby stać na niego.Analripper pisze:doskonały komentarz:
Drum sound, you're not a drum sound.
+1
IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Re: IMMOLATION
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jakby sie komus stream zacinał:
Przesłuchałem i podtrzymuję. Będzie płyta roku.
Przesłuchałem i podtrzymuję. Będzie płyta roku.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
535
Jakieś to sztuczne. Takie pykanie może być na dłuższą metę wkurwiające. No ale, ani mnie to ziębi, ani grzeje. Jeżeli chodzi o death metalową płytę roku 2013, to ona właśnie się "robi" i tam takiej gównianej perkusji z pewnością nie będzie.
- vicek
- zahartowany metalizator
behemoth ?535 pisze:Jakieś to sztuczne. Takie pykanie może być na dłuższą metę wkurwiające. No ale, ani mnie to ziębi, ani grzeje. Jeżeli chodzi o death metalową płytę roku 2013, to ona właśnie się "robi" i tam takiej gównianej perkusji z pewnością nie będzie.
- vicek
- zahartowany metalizator
hihihi
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Gitary chodzą zajebiście, wokale jak zawsze klasa, ale przez te bębny ledwie byłem w stanie zmęczyć kawałek do końca. Może się okazać, że zwyczajnie położą przez to ten album...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Castor
Mam wrażenie, że i tak jest lepiej niż na poprzednim albumie.
E: myślę o brzmieniu bębnów.
E: myślę o brzmieniu bębnów.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Yyy, nie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Castor
Poczekajmy, aż wyjdzie ta płyta, wtedy będziemy mieć pewność, czy lepsze, czy gorsze. Póki co, ja obstawiam, że lepsze.
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Death metalowa płyta roku 2013 będzie naturalnie nowe Ulcerate :)535 pisze:Jakieś to sztuczne. Takie pykanie może być na dłuższą metę wkurwiające. No ale, ani mnie to ziębi, ani grzeje. Jeżeli chodzi o death metalową płytę roku 2013, to ona właśnie się "robi" i tam takiej gównianej perkusji z pewnością nie będzie.
-
535
Na szczęście nie grozi im taka porażka jak w przypadku Morbid Angel, choć ja osobiście, omijam takie granie szerokim łukiem.Castor pisze:Poczekajmy, aż wyjdzie ta płyta, wtedy będziemy mieć pewność, czy lepsze, czy gorsze. Póki co, ja obstawiam, że lepsze.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze się przekonamy, czy aby na pewno deathmetalowa, ale możesz mieć rację. ;)Tarpaulin pisze:Death metalowa płyta roku 2013 będzie naturalnie nowe Ulcerate :)
- Castor
Ostatniego Morbid Angel to chyba nic nie przebije :)535 pisze:Na szczęście nie grozi im taka porażka jak w przypadku Morbid Angel, choć ja osobiście, omijam takie granie szerokim łukiem.Castor pisze:Poczekajmy, aż wyjdzie ta płyta, wtedy będziemy mieć pewność, czy lepsze, czy gorsze. Póki co, ja obstawiam, że lepsze.
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
No tak, tu jest pewna wątpliwość :)Self pisze:Jeszcze się przekonamy, czy aby na pewno deathmetalowa,Tarpaulin pisze:Death metalowa płyta roku 2013 będzie naturalnie nowe Ulcerate :)
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Nie Immolation. Illud podobało mi się juz w chwili premiery, teraz podoba mi się jeszcze bardziej. Zapraszam do tańca:Castor pisze: Ostatniego Morbid Angel to chyba nic nie przebije :)
I AM MORBID
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: IMMOLATION
Może samo Morbid Angel, przebije siebie na następnej płycie. W sumie nie było by to takie złe rozwiązanie, a pewnie lepsze, niż wracanie na siłę do korzeni i stworzenie wymęczonego, przeciętnego albumu.Castor pisze:Ostatniego Morbid Angel to chyba nic nie przebije :)
@ Mort: Doskonały wybór, to chyba najlepszy numer na Illud.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
535
Re: Odp: IMMOLATION
Nie rozumiem. Przecież właśnie tego udało im się dokonać na ostatnim. Słuchać się tego w całości nie da.Headcrab pisze:Może samo Morbid Angel, przebije siebie na następnej płycie. W sumie nie było by to takie złe rozwiązanie, a pewnie lepsze, niż wracanie na siłę do korzeni i stworzenie wymęczonego, przeciętnego albumu.Castor pisze:Ostatniego Morbid Angel to chyba nic nie przebije :)
@ Mort: Doskonały wybór, to chyba najlepszy numer na Illud.
-
KRIS1977
- zaczyna szaleć
Po tym jednym kawałeczku Immo nie sądzę że przebiją ABSOLUTNIE DOSKONAŁEGO Incantation Vanquish in Vengeance