ORCUSTUS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

Re: ORCUSTUS

04-04-2009, 13:19

jester pisze:
So_It_Is_Done pisze: A VT/Belketre split mówi sam za siebie i jestem przekonany że każdy kto zalicza ten album do dziadostwa, poprostu go nie słyszał.

Przesłuchałem i cóż - cały czas MDK, nie zmieniam zdania ani o jotę. VT w stosunku do znanego mi uprzednio dema "Celtic Poetry" czyni o tyle postęp że w ogóle coś słychać, a Belketre to kupa szumu, głowa mnie tylko od tego rozbolała. MDK, MDK, MDK...
Ogólnie to dobrze, że fani Dimmu Borgir nie czają black metalu, tylko zadziwiające jest to że na forum metalowym nie znalazł się ani jeden kto umiałby docenić dobrą muzykę. Wszyscy natomiast jak jeden mąż wielbią plastik.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

04-04-2009, 13:21

So_It_Is_Done pisze:A to kurwa wielką różnicę czyni że ktoś tam mył gacie Darkenowi. Skoro on mówi, że coś jest gówno, to niech tak będzie. Święte słowa.
nigdy nie miałem Twoich zapędów, a to że się z tym nie zgadzasz to nie mój interes;
jak dla mnie wystarczy, że sobie poczytałem jaki to świetny jest split VT/B Twojego autorstwa ... all!
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

04-04-2009, 13:22

No pamiętam przeróżne historie na jego temat... najpierw UOP go chciało zabić, potem się zgłosił na policje, ze Darken i Capricornus go chcą zabić, potem chciał do Norwegii jechać i grac w Mayhem i milion innych takich... nie dziwię się, ze się z nami rozstał... :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

04-04-2009, 13:22

So_It_Is_Done pisze: tylko zadziwiające jest to że na forum metalowym nie znalazł się ani jeden kto umiałby docenić dobrą muzykę.
przeciez ty jestes :D juz wystarczy - wiecej górników nie potrzebujemy :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 13:23

Ihasan pisze:
So_It_Is_Done pisze:A to kurwa wielką różnicę czyni że ktoś tam mył gacie Darkenowi. Skoro on mówi, że coś jest gówno, to niech tak będzie. Święte słowa.
nigdy nie miałem Twoich zapędów, a to że się z tym nie zgadzasz to nie mój interes;
jak dla mnie wystarczy, że sobie poczytałem jaki to świetny jest split VT/B Twojego autorstwa ... all!
Powiedz mi dlaczego Darkthrone jest świetny a to nie jest świetne.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

04-04-2009, 13:25

So_It_Is_Done pisze:Powiedz mi dlaczego Darkthrone jest świetny a to nie jest świetne.
a dlaczego Havla uwaza sie za wybitnego intelektualistę a ciebie za skończonego durnia???
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 13:26

Adrian696 pisze:
So_It_Is_Done pisze: tylko zadziwiające jest to że na forum metalowym nie znalazł się ani jeden kto umiałby docenić dobrą muzykę.
przeciez ty jestes :D juz wystarczy - wiecej górników nie potrzebujemy :D
Nie uwydatniaj faktu że MM to towarzystwo wzajemnej adoracji.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 13:27

Adrian696 pisze:
So_It_Is_Done pisze:Powiedz mi dlaczego Darkthrone jest świetny a to nie jest świetne.
a dlaczego Havla uwaza sie za wybitnego intelektualistę a ciebie za skończonego durnia???
To że dureń uważa kogoś za durnia o niczym nie świadczy. Próbuj dalej. Debil nie wie że jest debil homoseksualny Adrianku, wielbicielu bożka ze Szwecji.
Ostatnio zmieniony 04-04-2009, 13:29 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

04-04-2009, 13:28

to zależy który DARKTHORONE?!
bo ja nie jestem zwolennikiem ich całej dyskografii ...
w przeciwieństwie choćby do EMPEROR;

ale tak ogólnie, nie wiem jak można wogóle bawić się w porównania VT do Darkthrone, gdzie jedni próbują grać muzykę, drudzy grają muzykę ...
Black Magic Mushrooms

Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

04-04-2009, 13:31

Ihasan pisze:to zależy który DARKTHRONE?!
.
KE??? wiekszość E to wstyd nawet na mp3 mieć :D
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 13:32

Trzeba pamiętać, że bm nie można rozpatrywać w ten sposóbi, skoro największe klasyki jeśli by patrzeć z punktu widzenia technicznego brzmią jak hałas i brak słuchu i talentu muzyków.
Awatar użytkownika
Set
postuje jak opętany!

04-04-2009, 13:33

So_It_Is_Done pisze:Epeczka Hell Darkness zjada te wszystkie The Blacki i Orcustusy i wysrywa na rzadko.
Z tym, że Orcustus i The Black muzycznie to jebane Belzebuby z jajami wielkości łba kota, a to Twoje Hell Darkness to co najwyżej Piszczałka Latałka. Do tego obrzezana.
NECRO SKINS SOCIETY
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

04-04-2009, 13:36

So_It_Is_Done pisze:Debil nie wie że jest debil homoseksualny Adrianku, wielbicielu bożka ze Szwecji.
kicia - jedynym homoseksualnym misiem to jestes ty, ciagle wszystko ci sie z tym kojarzy, pewnie jakis proboszcz notorycznie cie zapina, bo boisz sie diabla, taki egzorcyzm analny...
mój bozek pochodzi z Jankesowa trolu...
i zmien podpis w sygnaturce imbecylu, bo nie jestesmy użytkownikami MM, tylko forumowiczami...
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

04-04-2009, 13:39

Adrian696 pisze:
kicia - jedynym homoseksualnym misiem to jestes ty,
Ej, ja myślałem, ze kicia jest Maria? :lol:
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 13:42

Set pisze:
So_It_Is_Done pisze:Epeczka Hell Darkness zjada te wszystkie The Blacki i Orcustusy i wysrywa na rzadko.
Z tym, że Orcustus i The Black muzycznie to jebane Belzebuby z jajami wielkości łba kota, a to Twoje Hell Darkness to co najwyżej Piszczałka Latałka. Do tego obrzezana.
Z tym mogę się zgodzić, ale co z tego skoro oni z tych swoich umiejętności nie korzystają, a nagrywają jakieś wesołkowate walczyki, właśnie bez jaj. Wolę 3 riffy na krzyż, ale z dobrym kopem.
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

04-04-2009, 13:43

Adrian696 pisze:
Ihasan pisze:to zależy który DARKTHRONE?!
.
no dlatego piszę, że w przeciwieństwie do EMPEROR, które dla mnie jest doskonałe od mlp "Emperor" począwszy na "Prometheus`ie" skończywsszy;
Black Magic Mushrooms

Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

04-04-2009, 13:46

Maleficio pisze:
Adrian696 pisze:
kicia - jedynym homoseksualnym misiem to jestes ty,
Ej, ja myślałem, ze kicia jest Maria? :lol:
fakt - sie zagalopowałem... jakby nie spojrzeć na moja polemike z Marianem, musze go niniejszym przeprosic... postawienie kogokolwiek obok SIIDa jest wielce niestosowne...
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

04-04-2009, 13:49

Ihasan pisze:
Adrian696 pisze:
no dlatego piszę, że w przeciwieństwie do EMPEROR, które dla mnie jest doskonałe od mlp "Emperor" począwszy na "Prometheus`ie" skończywsszy;
sie nie rozumiemy - E niestety nie przetrwalo proby czasu... kiedys byla ostra polemika, po ktorej przesluchalem prawie wszystko E i niesmak jest spory...
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

04-04-2009, 14:03

Adrian696 pisze:
Ihasan pisze:
Adrian696 pisze:
sie nie rozumiemy - E niestety nie przetrwalo proby czasu... kiedys byla ostra polemika, po ktorej przesluchalem prawie wszystko E i niesmak jest spory...
ja takowego nie odczuwam ... autentycznie, do tej pory mam spory sentyment i szacunek za to co wszysło spod Ihsahn`owych palców i sp-ki.
Black Magic Mushrooms

Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

04-04-2009, 14:11

Adrian, wielbiciel homoseksualistów na czele z Shining, idzie razem z trendami i całym nurtem, dobre płyty u niego nie mają szans na przetrwanie próby czasu. Liczy się tylko to co modne, tak żeby było o czym porozmawiać na forum.
ODPOWIEDZ