Ogólnie to dobrze, że fani Dimmu Borgir nie czają black metalu, tylko zadziwiające jest to że na forum metalowym nie znalazł się ani jeden kto umiałby docenić dobrą muzykę. Wszyscy natomiast jak jeden mąż wielbią plastik.jester pisze:So_It_Is_Done pisze: A VT/Belketre split mówi sam za siebie i jestem przekonany że każdy kto zalicza ten album do dziadostwa, poprostu go nie słyszał.
Przesłuchałem i cóż - cały czas MDK, nie zmieniam zdania ani o jotę. VT w stosunku do znanego mi uprzednio dema "Celtic Poetry" czyni o tyle postęp że w ogóle coś słychać, a Belketre to kupa szumu, głowa mnie tylko od tego rozbolała. MDK, MDK, MDK...
ORCUSTUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: ORCUSTUS
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nigdy nie miałem Twoich zapędów, a to że się z tym nie zgadzasz to nie mój interes;So_It_Is_Done pisze:A to kurwa wielką różnicę czyni że ktoś tam mył gacie Darkenowi. Skoro on mówi, że coś jest gówno, to niech tak będzie. Święte słowa.
jak dla mnie wystarczy, że sobie poczytałem jaki to świetny jest split VT/B Twojego autorstwa ... all!
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
No pamiętam przeróżne historie na jego temat... najpierw UOP go chciało zabić, potem się zgłosił na policje, ze Darken i Capricornus go chcą zabić, potem chciał do Norwegii jechać i grac w Mayhem i milion innych takich... nie dziwię się, ze się z nami rozstał...

- Adrian696
przeciez ty jestesSo_It_Is_Done pisze: tylko zadziwiające jest to że na forum metalowym nie znalazł się ani jeden kto umiałby docenić dobrą muzykę.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Powiedz mi dlaczego Darkthrone jest świetny a to nie jest świetne.Ihasan pisze:nigdy nie miałem Twoich zapędów, a to że się z tym nie zgadzasz to nie mój interes;So_It_Is_Done pisze:A to kurwa wielką różnicę czyni że ktoś tam mył gacie Darkenowi. Skoro on mówi, że coś jest gówno, to niech tak będzie. Święte słowa.
jak dla mnie wystarczy, że sobie poczytałem jaki to świetny jest split VT/B Twojego autorstwa ... all!
- Adrian696
a dlaczego Havla uwaza sie za wybitnego intelektualistę a ciebie za skończonego durnia???So_It_Is_Done pisze:Powiedz mi dlaczego Darkthrone jest świetny a to nie jest świetne.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie uwydatniaj faktu że MM to towarzystwo wzajemnej adoracji.Adrian696 pisze:przeciez ty jestesSo_It_Is_Done pisze: tylko zadziwiające jest to że na forum metalowym nie znalazł się ani jeden kto umiałby docenić dobrą muzykę.juz wystarczy - wiecej górników nie potrzebujemy
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
To że dureń uważa kogoś za durnia o niczym nie świadczy. Próbuj dalej. Debil nie wie że jest debil homoseksualny Adrianku, wielbicielu bożka ze Szwecji.Adrian696 pisze:a dlaczego Havla uwaza sie za wybitnego intelektualistę a ciebie za skończonego durnia???So_It_Is_Done pisze:Powiedz mi dlaczego Darkthrone jest świetny a to nie jest świetne.
Ostatnio zmieniony 04-04-2009, 13:29 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
to zależy który DARKTHORONE?!
bo ja nie jestem zwolennikiem ich całej dyskografii ...
w przeciwieństwie choćby do EMPEROR;
ale tak ogólnie, nie wiem jak można wogóle bawić się w porównania VT do Darkthrone, gdzie jedni próbują grać muzykę, drudzy grają muzykę ...
ale tak ogólnie, nie wiem jak można wogóle bawić się w porównania VT do Darkthrone, gdzie jedni próbują grać muzykę, drudzy grają muzykę ...
- Adrian696
KE??? wiekszość E to wstyd nawet na mp3 miećIhasan pisze:to zależy który DARKTHRONE?!
.

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Trzeba pamiętać, że bm nie można rozpatrywać w ten sposóbi, skoro największe klasyki jeśli by patrzeć z punktu widzenia technicznego brzmią jak hałas i brak słuchu i talentu muzyków.
- Set
- postuje jak opętany!
Z tym, że Orcustus i The Black muzycznie to jebane Belzebuby z jajami wielkości łba kota, a to Twoje Hell Darkness to co najwyżej Piszczałka Latałka. Do tego obrzezana.So_It_Is_Done pisze:Epeczka Hell Darkness zjada te wszystkie The Blacki i Orcustusy i wysrywa na rzadko.
NECRO SKINS SOCIETY
- Adrian696
kicia - jedynym homoseksualnym misiem to jestes ty, ciagle wszystko ci sie z tym kojarzy, pewnie jakis proboszcz notorycznie cie zapina, bo boisz sie diabla, taki egzorcyzm analny...So_It_Is_Done pisze:Debil nie wie że jest debil homoseksualny Adrianku, wielbicielu bożka ze Szwecji.
mój bozek pochodzi z Jankesowa trolu...
i zmien podpis w sygnaturce imbecylu, bo nie jestesmy użytkownikami MM, tylko forumowiczami...
- Maleficio
- Kontakt:
Ej, ja myślałem, ze kicia jest Maria?Adrian696 pisze:
kicia - jedynym homoseksualnym misiem to jestes ty,

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Z tym mogę się zgodzić, ale co z tego skoro oni z tych swoich umiejętności nie korzystają, a nagrywają jakieś wesołkowate walczyki, właśnie bez jaj. Wolę 3 riffy na krzyż, ale z dobrym kopem.Set pisze:Z tym, że Orcustus i The Black muzycznie to jebane Belzebuby z jajami wielkości łba kota, a to Twoje Hell Darkness to co najwyżej Piszczałka Latałka. Do tego obrzezana.So_It_Is_Done pisze:Epeczka Hell Darkness zjada te wszystkie The Blacki i Orcustusy i wysrywa na rzadko.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no dlatego piszę, że w przeciwieństwie do EMPEROR, które dla mnie jest doskonałe od mlp "Emperor" począwszy na "Prometheus`ie" skończywsszy;Adrian696 pisze:KE??? wiekszość E to wstyd nawet na mp3 miećIhasan pisze:to zależy który DARKTHRONE?!
.
- Adrian696
fakt - sie zagalopowałem... jakby nie spojrzeć na moja polemike z Marianem, musze go niniejszym przeprosic... postawienie kogokolwiek obok SIIDa jest wielce niestosowne...Maleficio pisze:Ej, ja myślałem, ze kicia jest Maria?Adrian696 pisze:
kicia - jedynym homoseksualnym misiem to jestes ty,
- Adrian696
sie nie rozumiemy - E niestety nie przetrwalo proby czasu... kiedys byla ostra polemika, po ktorej przesluchalem prawie wszystko E i niesmak jest spory...Ihasan pisze:no dlatego piszę, że w przeciwieństwie do EMPEROR, które dla mnie jest doskonałe od mlp "Emperor" począwszy na "Prometheus`ie" skończywsszy;Adrian696 pisze:
KE??? wiekszość E to wstyd nawet na mp3 mieć
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ja takowego nie odczuwam ... autentycznie, do tej pory mam spory sentyment i szacunek za to co wszysło spod Ihsahn`owych palców i sp-ki.Adrian696 pisze:sie nie rozumiemy - E niestety nie przetrwalo proby czasu... kiedys byla ostra polemika, po ktorej przesluchalem prawie wszystko E i niesmak jest spory...Ihasan pisze:no dlatego piszę, że w przeciwieństwie do EMPEROR, które dla mnie jest doskonałe od mlp "Emperor" począwszy na "Prometheus`ie" skończywsszy;Adrian696 pisze:
KE??? wiekszość E to wstyd nawet na mp3 mieć
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Adrian, wielbiciel homoseksualistów na czele z Shining, idzie razem z trendami i całym nurtem, dobre płyty u niego nie mają szans na przetrwanie próby czasu. Liczy się tylko to co modne, tak żeby było o czym porozmawiać na forum.