INCANTATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: INCANTATION
Błagam...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Rattlehead
No gdzie druga liga, no gdzie, pytam się ja?!!! Kurwa, gdzie jest pierwsza, że się znowuż zapytam?! Tak potrafią zdenerwić człowieka, no jak tu nie pierdolnąć następnego bronxa! A ciśnienie już 200/190 przy pulsie 102.
support music, not rumors
- Adrian696
Też uważam, że z tą drugą ligą to przeszacował. ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Rattlehead
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
ikona - srikona. bardzo przeciętna kapela, która w swoim czasie dorobiła się statusu death metalowych ekstremistów dzięki okładkom i tytułom utworów/płyt. dzieciaki się na to złapały i... jakoś już poszło. muzycznie do Immo, Suffo czy nawet Morpheus startu to to nigdy nie miało żadnego. taka tam monotonna napierdalanka z jeszcze bardziej montonnym blabotaniem Barnesa.Mort pisze:Cannibal Corpse to ikona death metalu i jedyna rzecza ktora mozecie w tej kwestii zrobic, to pogodzic sie z tym
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
To Barnes dalej jest w CC?BadBlood pisze:aka tam monotonna napierdalanka z jeszcze bardziej montonnym blabotaniem Barnesa.
I AM MORBID
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
no dobra, z ostatnią bardzo dobrą płytą mają szansę na awans ;)Adrian696 pisze:też uważam, że z tą druga ligą to przeszacował ;)Rattlehead pisze:No gdzie druga liga, no gdzie, pytam się ja?!!! Kurwa, gdzie jest pierwsza, że się znowuż zapytam?! Tak potrafią zdenerwić człowieka, no jak tu nie pierdolnąć następnego bronxa! A ciśnienie już 200/190 przy pulsie 102.
Coś tam było! Człowiek!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
chyba w barażach i z pomocą fryzjera
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- BadBlood
no niestety, na tym nie poprzestał...Mort pisze:to Barnes dalej jest w CC?
- Rattlehead
a idźcie Wy w pizdu stąd, za przeproszeniem, śmiecić będą pierdołami w Ibex Moonie
support music, not rumors
- Adrian696
mój człowiek od Six Feet Under ;)BadBlood pisze:no niestety, na tym nie poprzestał...Mort pisze:to Barnes dalej jest w CC?
- BadBlood
koncert SFU i bliskie spotkanie trzeciego stopnia z wokalami Barnesa na żywo to jeden z najbardziej żenujących momentów w moim koncertowym życiu ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Grali parę lat temu na jednym z festiwali, a zaraz po nich, na scenie obok Esoteric. na SFU było tyle bydła, że szpilki byś nie wcisnął, na Esoteric natomiast mogłem leżak postawić pod barierkami... taka zazdrość i wkurwienie na świat!
- BadBlood
pewnie mówisz o BA 2008, tak dokładnie było. poza tym oczywiście, że jakbyś rozłożył leżak, to on by w błoto się pogrążył ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
no dobrze, dmuchany fotel. tak tak, BA 08
- BadBlood
Esoteric mnie wtedy zarżnął. najlepszy set festiwalu, miałem ochotę wsadzić łeb w ten szlam i się zapaść w otchłań
- Realista
Dobry żart:))Kingu pisze:Ten zespół to co najwyżej solidna druga liga, w pierwszej grają wizjonerzy kształtujący gatunek.Ihasan pisze: rozumie zaślepienie muzyką INCANTATION, sam bardzo lubie ten zespół ale jak dla mnie to grube przerysowanie stawianie ich jakiejkolwiek płyty nawet w pierwszej dziesiątce death metalu ever!