Ale jaja...Mol pisze:cyrku ciąg dalszy

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ale jaja...Mol pisze:cyrku ciąg dalszy
..a też mógł zabićDrone pisze:A najlepsze jest to:
All witnesses, reportees, victims and suspects are entered into a database, but the most recent entry for Fasciana is on April 1, involving him and a female in a domestic dispute.
zgadzam się, dlatego nigdy nie potrafiłem sklecić długiego wypracowania, bo wyglądało ono zazwyczaj jak zwięzłe notatki, zastanawiam się jakim sposobem naściemniam na kilkadziesiąt stron w pracy magisterskiej :p, co do Phila..coś mu się musiało ostatnio nieźle we łbie popierdolićOlo pisze: podczas, gdy osoba myśląca nad wyraz racjonalnie ma z tym problem i nie potrafi stworzyć długiej, nieprawdziwej historii pełnej wymyślonych szczegółów...
przed wydaniem nowej płyty rzadko się słyszy coś innego, więc takiego pierdolenia nigdy nie traktuję poważnieH-K44 pisze:I wg Phila F. będzie to:
"Najbardziej bezlitosny, dopracowany i brutalny" materiał zespołu.
"Naprawdę wracamy tu do korzeni, nie tylko jako zespół, ale i fani metalu".
wyszedłH-K44 pisze: Bo "Doomsday X" to im niestety nie wyszedł...
No przeca ja też. Tak tylko wkleiłem.pogodancer pisze:przed wydaniem nowej płyty rzadko się słyszy coś innego, więc takiego pierdolenia nigdy nie traktuję poważnieH-K44 pisze:I wg Phila F. będzie to:
"Najbardziej bezlitosny, dopracowany i brutalny" materiał zespołu.
"Naprawdę wracamy tu do korzeni, nie tylko jako zespół, ale i fani metalu".![]()
Oj nie. Ja ich bardzo lubię, ale "X" to niestety słaba była.pogodancer pisze:wyszedłH-K44 pisze: Bo "Doomsday X" to im niestety nie wyszedł...
3 lata to małoOlo pisze:jak naprawdę lubię ten zespół tak uważam, że powinni sobie robić dłuższe przerwy..
pogodancer pisze:H-K44 pisze:![]()
wyszedłH-K44 pisze: Bo "Doomsday X" to im niestety nie wyszedł...