Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
dobra. trzeba się trochę ukorzyć. Desolate Endscape to świetna płyta jednak. nie żeby mi szczęka opadła do samej ziemi, ale po przepracowaniu tego albumu stwierdzam, że ewidentnie ma coś w sobie. jest tu jakaś przyczyna powodująca, że chce się do tego wracać
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
dobra wiadomość , debiucik bardzo podszedł , często w odtwarzaczu gości po prostu dobry album a nawet bardzo dobry . Ciekaw bardzo czy poziom będzie utrzymany a może dowalą równie ciężko ale jeszcze gęściej
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Z bujającego i proszącego się o potrząsanie głową death metalu ,który robi zajebiście dobrze do średniej ligi silącego się śmierć metalu na black metal bez polotu. Kompletnie mnie to nie przekonuje. Nie wiem po chuj ta zmiana.
Kupię Of Feather and bone Bestial bymns of perversion
Cuś takiego. Plyta jakich pełno. Chwytliwy death metal wychodził im masę lepiej. Srogi zawód wg mnie. Wynudziłem się okrutnie. 3 przesłuchanie i tak o jedno za dużo. W takim blackdeatmetalowym interesie jest co najmniej kilkanaście kapel, które miotą ich z planszy
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kupię Of Feather and bone Bestial bymns of perversion
Jeszcze nie przesłuchiwałem ostatniej płyty, zmienili jebani styl na blackmetal?
Nic nie zmienili, Tomasz coś majaczy.
Nie jest to wybitny album, zwłaszcza, że wciśli aż trzy na nowo nagrane numery z epy, a jeszcze biorąc pod uwagę długość całości to tak trochę mało tego nowego.
Do debiutu podskoku nie ma moim zdaniem, ale gniecie jak zawsze.