SWALLOWED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SWALLOWED
Tak, też to znalazłem, ale ja na razie aspiruję do rozmiaru L :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
jesli ktoś chce CD to zapraszam:
http://allegro.pl/swallowed-lunarterial ... 08069.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/swallowed-lunarterial ... 08069.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
chcę, dziękuje za zaproszenie.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bień
- postuje jak opętany!
No i pieknie ;]
- Sova
- rasowy masterfulowicz
top tego roku, wcześniej słuchałem sporadycznie z bandcampa, bo czekałem na fizyczny nośnik. jebańce znaleźli przepis na dotarcie do mego gustu, brawo i jeszcze raz szatan.
-
- zaczyna szaleć
album kupiony dopiero dzisiaj - jakoś od momentu wydania były inne priorytety, niemniej pora nadrobić tę zaległość - rewelacyjna mikstura doom/death - kto jeszcze nie zakupił niech się pośpieszy
- twoja_stara_trotzky
najlepsza sierść z zeszłego roku.
- Drone
Dobre, ale TEITANBLOOD zdecydowanie lepszy, dojrzalszy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
Ale i mniej tajemniczy i zaskakujący.Drone pisze:Dobre, ale TEITANBLOOD zdecydowanie lepszy, dojrzalszy.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
ale to i tak najlepsza płyta 2014 jeśli chodzi o jazgot.....Drone pisze:Dobre, ale TEITANBLOOD zdecydowanie lepszy, dojrzalszy.
- twoja_stara_trotzky
kwestia gustu.Drone pisze:Dobre, ale TEITANBLOOD zdecydowanie lepszy, dojrzalszy.
Teitanblood też dobry, w mojej ocenie jednak nie tak dobry.
idiotą będzie ten, kto będzie twierdził, że albo Swallowed albo Teitanblood są słabe, reszta jest już tylko takim droczeniem się.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie no bądźmy poważni . To jest bardzo fajne, ciekawe i zaskakujące granie, ale coś więcej będzie można powiedzieć jak panowie pograją jeszcze trochę i wytworzą z tego chaosu coś naprawdę wielkiego jak na przykład doskonały, ostatni album Portal.twoja_stara_trotzky pisze:najlepsza sierść z zeszłego roku.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Nawet jeżeliby tak było, to nie ma tam tyle miejsca.Drone pisze:Dobre, ale TEITANBLOOD zdecydowanie lepszy, dojrzalszy.
- twoja_stara_trotzky
Nie łapiesz, ja właśnie chcę od nich WIĘCEJ tego chaosu, a mniej dłubania w jakimś schematycznym death-doom.Nerwowy pisze:Nie no bądźmy poważni . To jest bardzo fajne, ciekawe i zaskakujące granie, ale coś więcej będzie można powiedzieć jak panowie pograją jeszcze trochę i wytworzą z tego chaosu coś naprawdę wielkiego jak na przykład doskonały, ostatni album Portal.twoja_stara_trotzky pisze:najlepsza sierść z zeszłego roku.
- Drone
Ok, tu się zgodzę.twoja_stara_trotzky pisze:kwestia gustu.Drone pisze:Dobre, ale TEITANBLOOD zdecydowanie lepszy, dojrzalszy.
Teitanblood też dobry, w mojej ocenie jednak nie tak dobry.
idiotą będzie ten, kto będzie twierdził, że albo Swallowed albo Teitanblood są słabe, reszta jest już tylko takim droczeniem się.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Nerwowy
No właśnie w tym rzecz, że jak będzie więcej to im się to wszystko w ogóle w pytkę rozleci. A Portal potrafił ogarnąć swój hałas i zredukować do kilku niebędnych dźwięków i niczego więcej. To jest sztuka dopiero.twoja_stara_trotzky pisze:Nie łapiesz, ja właśnie chcę od nich WIĘCEJ tego chaosu, a mniej dłubania w jakimś schematycznym death-doom.Nerwowy pisze:Nie no bądźmy poważni . To jest bardzo fajne, ciekawe i zaskakujące granie, ale coś więcej będzie można powiedzieć jak panowie pograją jeszcze trochę i wytworzą z tego chaosu coś naprawdę wielkiego jak na przykład doskonały, ostatni album Portal.twoja_stara_trotzky pisze:najlepsza sierść z zeszłego roku.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- twoja_stara_trotzky
nie lubię Portal, oczekuję raczej tego, że Swallowed pójdzie w klimat black metalowego Painkiller.Nerwowy pisze: No właśnie w tym rzecz, że jak będzie więcej to im się to wszystko w ogóle w pytkę rozleci. A Portal potrafił ogarnąć swój hałas i zredukować do kilku niebędnych dźwięków i niczego więcej. To jest sztuka dopiero.
- longinus696
Po parunastu przesłuchaniach muszę powiedzieć, że naprawdę bardzo dobra płyta im wyszła. I zupełnie mi nie przeszkadza, że momentami ta muzyka jest "bezkierunkowa". Dla mnie to podobna bezkierunkowość, jaką mamy we free-improv - muzycy nawarstwiają drogi wyboru i wreszcie z którejś muszą skorzystać. Goście ze Swallowed są jak Tezeusz w labiryncie, który trzyma nić Ariadny, więc zagubienie się w dźwiękach im nie grozi. Nawet przez moment mnie nie nudzi ten krążek. A ostatni kawałek chyba najlepszy. Bardzo lubię, jak najlepsze zostaje na koniec.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- morbid
- rasowy masterfulowicz
ostatni numer to taki HAWKWIND z najbrutalniejszym wydaniu :)longinus696 pisze:Po parunastu przesłuchaniach muszę powiedzieć, że naprawdę bardzo dobra płyta im wyszła. I zupełnie mi nie przeszkadza, że momentami ta muzyka jest "bezkierunkowa". Dla mnie to podobna bezkierunkowość, jaką mamy we free-improv - muzycy nawarstwiają drogi wyboru i wreszcie z którejś muszą skorzystać. Goście ze Swallowed są jak Tezeusz w labiryncie, który trzyma nić Ariadny, więc zagubienie się w dźwiękach im nie grozi. Nawet przez moment mnie nie nudzi ten krążek. A ostatni kawałek chyba najlepszy. Bardzo lubię, jak najlepsze zostaje na koniec.
- Harlequin
No w końcu. Trochę sie dziwiłem, że akurat Ty nie złapałeś tej płyty od razu.longinus696 pisze:Po parunastu przesłuchaniach muszę powiedzieć, że naprawdę bardzo dobra płyta im wyszła. I zupełnie mi nie przeszkadza, że momentami ta muzyka jest "bezkierunkowa". Dla mnie to podobna bezkierunkowość, jaką mamy we free-improv - muzycy nawarstwiają drogi wyboru i wreszcie z którejś muszą skorzystać. Goście ze Swallowed są jak Tezeusz w labiryncie, który trzyma nić Ariadny, więc zagubienie się w dźwiękach im nie grozi. Nawet przez moment mnie nie nudzi ten krążek. A ostatni kawałek chyba najlepszy. Bardzo lubię, jak najlepsze zostaje na koniec.