?Necropunk pisze:szpilkogłowych
HONOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: HONOR
Wystarczyło w Rotundzie (Mgła itd...) wyjść do palarni... Śpiew niósł się aż na Błonia. I te zakwasy w prawych ramionach na drugi dzień...Chyba, że mi się coś przyśniło. He,he,he.TheDude pisze:Chłopaczki się naśmiewają a w tym kraju są ludzie, którzy ten zespół traktują ze śmiertelną powagą.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
Oddalam postulat, temat zostaje.Necropunk pisze:Postuluję wypierdolenie tematu o tych szpilkogłowych ścierwach w pizdu, zanim paru osobom nie pęknie żyłka z nerwów :)
" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Możliwe, ale nie palę i mieszkam w zupełnie innej części Lolski :)535 pisze:Wystarczyło w Rotundzie (Mgła itd...) wyjść do palarni... Śpiew niósł się aż na Błonia. I te zakwasy w prawych ramionach na drugi dzień...Chyba, że mi się coś przyśniło. He,he,he.TheDude pisze:Chłopaczki się naśmiewają a w tym kraju są ludzie, którzy ten zespół traktują ze śmiertelną powagą.
-
- rozkręca się
Konkwista 88 > Honor
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
gówno = gównoInAGaddaDaVida pisze:Konkwista 88 > Honor
-
- rozkręca się
A tu dla porównania z tym Honorem z poprzedniej strony
[youtube][/youtube]
Czerwony = jeden z lepszych gitarników w tym kraju
[youtube][/youtube]
Czerwony = jeden z lepszych gitarników w tym kraju
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Proste.yossarian84 pisze:gówno = gównoInAGaddaDaVida pisze:Konkwista 88 > Honor
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Tak, ale potem przestał ćpać i założył Obłed. Tak mnie sie przynajmniej wydaje.
-
- postuje jak opętany!
Tak posłuchałem sobie tego utworu "weekend". Ci śmieszni kolesie mogliby grać na Sylwestra w jedynce razem z Piersiami, Top One i innym badziewiem. Dawno nie słyszałem takiego gówna.
- booshee
- postuje jak opętany!
to ten utwór jest na serio? tzn. ten utwór jest nagrany niedawno przez Honor?shadowthrone pisze:Tak posłuchałem sobie tego utworu "weekend". Ci śmieszni kolesie mogliby grać na Sylwestra w jedynce razem z Piersiami, Top One i innym badziewiem. Dawno nie słyszałem takiego gówna.
-
- w mackach Zła
Proszę Cię, przecież to jest jakaś siódma woda po kisielu zwanym Analogs, nawet riffy podpierdolone są w tym kawałku. W dodatku, mimo że Top One i Piersi mam równie głęboko w życi, to idę o zakład, że ich poziom czysto techniczny bije na łeb i szyję te zakute pały bijące konia z myślą o Wielkiej Polsce.shadowthrone pisze:Tak posłuchałem sobie tego utworu "weekend". Ci śmieszni kolesie mogliby grać na Sylwestra w jedynce razem z Piersiami, Top One i innym badziewiem. Dawno nie słyszałem takiego gówna.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
BOX 14 płytowy do zamowienia w LSS plus koszulka okolicznosciowa
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo