Bardzo dobry teledysk. Taki jaki chciałem zobaczyć ;))Dragazes pisze:
NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Re: NILE
Jak pójdziesz do liceum to zrozumiesz :)mad pisze:Do czego można POTRZEBOWAĆ plakat - i to akurat Nile? Zachodzę w głowę.
- ultravox
- zahartowany metalizator
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Posłuchałem uważniej tej ostatniej płyty i zdanie podtrzymuję - jest kiepska. Generalnie wszystko to już słyszałem, albo w podobnych konfiguracjach, albo wręcz w bliźniaczo podobnych utworach na poprzednich płytach i jeden, góra dwa utwory, w miarę dla nich nowe nie ratują tutaj sytuacji. Już na poprzedniej płycie doszli do ściany w swojej stylistyce, teraz drepczą w miejscu łapiąc zadyszkę. Ciekawe tylko co z tym dalej zrobią.
Aha, teledysk nawet w porządku ;)
Aha, teledysk nawet w porządku ;)
The madness and the damage done.
-
- rasowy masterfulowicz
To, ze to juz bylo i znales ma znaczyc, ze kiepskie? Wczesniej tez kiepsko grali? Oczywiscie nie ma rewolucji. At the Gates of Setu to dobry miks calej dyskografii Nile, podoba mi sie, ze przypomnieli sobie o aranzacji wokali z czasow przed debiutem. Dla mnie to najbardziej interesujaca pozycja w ich dyskografii od czasu Annihilation of the Wicked.Kurt pisze:Posłuchałem uważniej tej ostatniej płyty i zdanie podtrzymuję - jest kiepska. Generalnie wszystko to już słyszałem, albo w podobnych konfiguracjach, albo wręcz w bliźniaczo podobnych utworach na poprzednich płytach i jeden, góra dwa utwory, w miarę dla nich nowe nie ratują tutaj sytuacji.
;)ultravox pisze:No, Nile straszna komercha. Powinni co płytę zmieniać styl, tak jak Incantation.
I AM MORBID