Przyznam, że w kilku momentach przypomniało mi się FF. Tak czy siak płyta jest przyzwoita.Tarpaulin pisze:Zwłaszcza cokolwiek plastikowe bębny.
IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IMMOLATION
-
byrgh
- zahartowany metalizator
chyba na epce, na pełniaku całkiem do rzeczy, a jak na triggery to nawet rewelacyjnievicek pisze:na poprzedniej płycie bębny brzmiały tragiczniej
- Castor
- weteran forumowych bitew
Słyszałeś już całość? Jak? Gdzie? Kiedy? Skąd miałeś?....est pisze:Przyznam, że w kilku momentach przypomniało mi się FF. Tak czy siak płyta jest przyzwoita.Tarpaulin pisze:Zwłaszcza cokolwiek plastikowe bębny.
Daje se koleś z tym świetnie radę. Wystarczy sobie posłuchać i porównać Nile na "Those Whom the Gods Detest" z "Ithyphallic". Jednym słowem przepaść.Kevol pisze:W sumie najfajniej się mi się słucha ostatnio produkcji spod ręki Rutana.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Dobry ten nowy numer.
-
est
Nie słyszałem całości:) Miało być "będzie". Znowu wybiegam w przyszłość :D
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Antycypujesz:D
-
Kevol
- starszy świeżak
Elementy FF w Immo ? Do czego to doszło.
Castor - Oczywiście że tak, mimo że kilka osób coś tam gada o plastiku etc to uważam że mało kto potrafi nadać brzmienie z takim pierdolnięciem jak Eryk. W ogóle najzabawniejsze jest to że z kolei Hate Eternal sam w sobie średnio lubię tak i z brzmienia jak i muzyki ..;) A co do twojego przykładu to nie sposób się nie zgodzić. Nile już bez Rutana na " At The Gates Of .. " brzmi Imho okropnie,płasko, piaszczyście i bez kopa. A oba krązki mam na swojej półce i nawet kiedyś próbowałem porównywać i niesamowite jest to jaki można regres poczynić. Swoją drogą jeśli już jesteśmy przy perkusji, to Kollias się chyba marnuje w Nile. W zespole w którym zapanowała taka stagnacja i powolne wyczerpanie formuły nie za bardzo rozwinie się już swoje skrzydła. Oczywiście to nie jego wina że zespół padł ofiarą własnej innowacji sprzed kilkunastu lat, ale tak tylko sobie myśle.. ;)
Castor - Oczywiście że tak, mimo że kilka osób coś tam gada o plastiku etc to uważam że mało kto potrafi nadać brzmienie z takim pierdolnięciem jak Eryk. W ogóle najzabawniejsze jest to że z kolei Hate Eternal sam w sobie średnio lubię tak i z brzmienia jak i muzyki ..;) A co do twojego przykładu to nie sposób się nie zgodzić. Nile już bez Rutana na " At The Gates Of .. " brzmi Imho okropnie,płasko, piaszczyście i bez kopa. A oba krązki mam na swojej półce i nawet kiedyś próbowałem porównywać i niesamowite jest to jaki można regres poczynić. Swoją drogą jeśli już jesteśmy przy perkusji, to Kollias się chyba marnuje w Nile. W zespole w którym zapanowała taka stagnacja i powolne wyczerpanie formuły nie za bardzo rozwinie się już swoje skrzydła. Oczywiście to nie jego wina że zespół padł ofiarą własnej innowacji sprzed kilkunastu lat, ale tak tylko sobie myśle.. ;)
-
est
ancymonuję;)
- Castor
@Kevol - dobrze prawisz. Kolias w Nile się już nie rozwinie, ale swoje 5 minut, że tak to ujmę, w tym zespole już miał. Ja bym nad nim tak nie ubolewał, bo choć doceniam jego wkład, to do takiego Tony'ego Laureano czy Derek'a Roddy kompletnie nie ma startu.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
-
Kevol
- starszy świeżak
Wiadomo, ale skurwysyn szybki jest :) Mało kto tak potrafi przyśpieszyć jak on hehe.
- Harlequin
Nie działa mi ten stream :(
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
doskonały komentarz:
Drum sound, you're not a drum sound.
+1
+1
-
est
Słabo z tą perkusją. A są momenty w tym kawałku takie, że aż prosi się o żywsze, bardziej dynamiczne bębny.
- twoja_stara_trotzky
LOLAnalripper pisze:doskonały komentarz:
+1
- Góral
- w mackach Zła
Alex wróć. Wokal Dolana ciągle przepotężny.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: IMMOLATION
Pewnie powrót Alexa by nie wypalił, ale np. pan Lombardo jest ostatnio wolny. ;)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Harlequin
Włansie udało mi się odpalic stream. Głos Dolana nadal kruszy skały, ale gary....
-
est
Gary do zlewu :)
- Biały
- w mackach Zła
u mnie dalej dupa, ale jest na jewtubie jakby komuś też nie chodził ten stream;Harlequin pisze:Włansie udało mi się odpalic stream.
co do garów to zbytnio w tyle zdają się być, zdecydowanie ciężej i agresywniej powinno to brzmieć, tak czy srak będzie dobra płyta
-
nan
- postuje jak opętany!
Mimo tych bębenków fajny album.