CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CANNIBAL CORPSE
track lista too extreme! Too torture:)
- Aron
- postuje jak opętany!
yeah torture
podziękował:)
podziękował:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Grindead
- postuje jak opętany!
Co do okladki to chyba wiecej ludzi bedzie zadowolonych, bo: "(Alex said. "The artwork will be a bit more like what we were known for in the past and a bit less subtle than the last two albums. They were fairly subtle by CANNIBAL CORPSE standards."
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Block69
-
"Wretched..." nie za bardzo mi się podoba - to taka komiksowa wersja "Butchered...", a laska rodzi potworka który jak dorośnie to wystąpi na okładce "Bloodthirst".
- Gore_Obsessed
Tak, ale ma to jakiś wyraz w odróżnieniu od okładek dwóch ostatnich płyt i obu DVD. Też nie uważam tej okładki za rewelacyjną, ale byłby to jakiś postęp, po bohomazach z ostatnich lat. Dla mnie zajebiste okładki skończyły się na "Vile".
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
Byle nie pierdolnęli na okładkę wielkiego napisu Torture. Drugiej takiej okładki bym im nie wybaczył.
-
- rasowy masterfulowicz
to jest fajne:Gore_Obsessed pisze:Dostaniemy pewnie kolejny obrazek jak z komiksu dla dwunastolatków niedomagającego Vince'a.
Teraz rysuje takie pierdoły: http://vincelocke.com/chapter-4.htm
Co to ma być?!?
http://vincelocke.com/red%20sign%20frontis.htm
zblizenie na trupa i kamien nadalo by sie na okladke Kill
I AM MORBID
- vicek
to był goliat :D
-
- rasowy masterfulowicz
Dla mnie na Gallery, ktora bardzo lubie w obu wersjach. Okladka Bloodthirst mi sie podoba bardziej w wersji ocenzurowanej, te w klimacie gore tez lubie. Obrazki na Gore Obsessed, Worm Infested i The Wretched Spawn sa OK, nie powalaja ale podejmuje wlasciwa tematyke.Gore_Obsessed pisze:Dla mnie zajebiste okładki skończyły się na "Vile".
Ostatnio zmieniony 13-01-2012, 20:08 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID
- olo1972
- postuje jak opętany!
Moja ulubiona to Butchered...Jakby coś w tym stylu było,to sikam w majty:)
-
- rasowy masterfulowicz
- olo1972
- postuje jak opętany!
A niebieski to Twój ulubiony kolor?:)Mort pisze:Moja to Eaten Back to Life, bo ma duzo niebieskiego.
-
ulubione chyba GoS, ale jesli mialbym wybierac pomiedzy debiutem i dwojka, to chyba padloby na "Eaten...". czuc swiezosc, mlodziencza agresje i (jeszcze) thrashowy charakter w sile wieku. poza tym nie jest to az tak przeprodukowany album jak dalsze, co mnie najczesciej deprymowalo do poznawania kolejnych Kanibali. i co by nie mowic - "Scattered Remains, Splattered Brains" to jednak wiekszy hicior niz "Gutted" :)
- Aron
- postuje jak opętany!
te niebieskie dżinsy faktycznie wyglądają zajebiście...Mort pisze:Moja to Eaten Back to Life, bo ma duzo niebieskiego.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- rasowy masterfulowicz
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Okładka pewnie jak zwykle będzie tragiczna (no był jeden wyjątek - Kill) Ale spoko, ocenzurowana wersja będzie lepsza. Muzycznie też pewnie niczym nie zaskoczą, ale się posłucha. Narzekam ale wciąż mam nadzieję i wiarę w ten zespół.
-
- rasowy masterfulowicz
- Aron
- postuje jak opętany!
zajebiście Owenowi glaca świeci:)
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki