DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
vulture

Re: DARKTHRONE - DARK THRONES AND BLACK FLAGS -

22-10-2008, 09:36

a tak kontynując wątek humorystyczny,bo zaraz debata na temat Now Diabolical sie zrobi i pizdanty białej gorączki dostaną

Obrazek

:wink:
kakademona
weteran forumowych bitew

22-10-2008, 10:19

rob pisze:
arise pisze:Kazdy ma swoje, ja tam nie przykładam do tego żadnej filozofii ! Słucham to co mi sie podoba i to co lubię. A że wiekszosc czasu spedzam przy muzyce "cięższej " to juz moja sprawa BO TO MI PASUJE ! Jak ktos sie spuszcza przy geje heavy geraman metal czy innym 'bolcu" to juz jego sprawa i chuj na to kładę.
chyba jednak nie kładziesz pisząc takie rodzynki jak np ten, który pozostawiam bez komentarza :

`(...) Moze Marian masz jakies złe wspomnienia z tą płytą ? Stary Cie pukał przy niej czy co ? (...)

A nieprawda! nie pukałem Mariana!
vulture

22-10-2008, 10:22

Maria Konopnicka pisze:
vulture pisze: b) wielbiciel niemieckiego heavy metalu dla pedałów który jeszcze nie dalej jak kilka miesięcy temu nie miał bladego pojęcia o Voivod czy Coroner a teraz knuje spiskowe teorie dziejów jakby to Satyr pragnąl zawładnąc listami przebojów
...napisał lachociąg zasłuchany w Prodigy, który o muzyce wie tyle co przeczytał w postach Trotzkiego
vulture pisze: ,za chuja ciemnego nie widząc że takie Now Diabolical aż rozpierdala od środka duch Venom i innych Bogów z przed lat.
...aż nogi rwą się do tańca :)
vulture pisze: Na nauke historii nigdy nie jest za późno i dopóki tej lekcji dobrze nie odrobicie nie kompromitujcie się takimi wypowiedziami jak powyższe.
Rozumiem, że powyższą wypowiedź dedykujesz sobie.
no,już lepiej? możesz mi pociągnąć a później dalej ustawiać sobie nieodfoliowane płyty na półeczce i utwierdzać sie w przekonaniu że jesteś metalowym ekspertem..buahhahahahaha
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

22-10-2008, 10:27

Maria Konopnicka pisze:
arise pisze: PIERDOLENIE !!!!! Moze Marian masz jakies złe wspomnienia z tą płytą ? Stary Cie pukał przy niej czy co ? Sorry ale to już jest NUDNE. Pewnie zaraz zostę poluty przez samego "MISZCZA " :mrgreen:
To nie czytaj jak Cię nudzi. Tak samo powtarzają się Ci co nie zaakceptowali metroseksualnego oblicza Satyricona jak i te wszystkie dyskotekowe pedałki, które oglądają MTV i myślą, że są postępowi. Ja rozumiem, że komuś nowy Satyricon może się podobać, ale niech mi nie wmawia, że to esencja black metalu, szczyt bezkompromisowości i wyraz artystycznej niezależności. Wystarczy popatrzeć sobie na filmik, który bodaj Rob wkleił gdzieś wyżej by przekonać się o tym czym jest ta kapela i jakich ma odbiorców.

100% racji
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
vulture

22-10-2008, 10:32

Marian,tak trochę z innej strony,powiedz jak księdzu na spowiedzi,jaki był ostatni album Darkthrone który naprawdę Cię sponiewierał?
kakademona
weteran forumowych bitew

22-10-2008, 10:54

transylvanian?
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

22-10-2008, 13:13

Maria Konopnicka pisze: Ja rozumiem, że komuś nowy Satyricon może się podobać, ale niech mi nie wmawia, że to esencja black metalu, szczyt bezkompromisowości i wyraz artystycznej niezależności.
trafiłeś w sedno tematu
jebać frajerów
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

22-10-2008, 22:51

Maria Konopnicka pisze:Ravishing Grimness.
zdecydowanie najsłabszy Darkthrone
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

22-10-2008, 23:38

goatlord \m/
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

23-10-2008, 18:19

twoja_stara_trotzky pisze:
Maria Konopnicka pisze:Ravishing Grimness.
zdecydowanie najsłabszy Darkthrone
ta, bez jaj...na tym albumie są przepiękne melodie, najsłabszy to jest FOAD.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
vulture

23-10-2008, 18:28

Ten zespól nie nagrał słabej plyty.Najnowsza wlaśnie przyniósł listonosz i już za chwilę cd wyląduje w odtwarzaczu.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

23-10-2008, 18:44

Maria Konopnicka pisze:
twoja_stara_trotzky pisze: zdecydowanie najsłabszy Darkthrone
nie znasz się :)
na leśnych popierdówkach rzeczywiście się nie znam :lol:
Awatar użytkownika
Skaut

23-10-2008, 18:50

Maria Konopnicka pisze:
vulture pisze:Ten zespól nie nagrał słabej plyty.Najnowsza wlaśnie przyniósł listonosz i już za chwilę cd wyląduje w odtwarzaczu.
skąd masz? Myślałem, że premiera dopiero 27 października ?
przecież napisał że Fenriz do niego przyszedł ;)
Coś tam było! Człowiek!
vulture

23-10-2008, 18:50

premiera była 20 pażdziernika proszę pana.

Te zdjęcia we wkładce he he..podziękowania,komentarze,jak za starych lat.MOC!!!!!!!
vomit

23-10-2008, 18:54

Maria Konopnicka pisze:
vulture pisze:Ten zespól nie nagrał słabej plyty.Najnowsza wlaśnie przyniósł listonosz i już za chwilę cd wyląduje w odtwarzaczu.
skąd masz? Myślałem, że premiera dopiero 27 października ?
http://www.burningshed.com/store/peacev ... /261/1096/
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

23-10-2008, 18:56

Maria Konopnicka pisze:
twoja_stara_trotzky pisze: na leśnych popierdówkach rzeczywiście się nie znam :lol:
nie słyszę na tej płycie nic leśnego - bardziej przywodzi mi na myśl ekstremalną zimę :)
chuj z tym - to najbardziej przepitolona i melodyjna płyta Darkthrone = najsłabsza.
vulture

23-10-2008, 19:02

Maria Konopnicka pisze:
vulture pisze:premiera była 20 pażdziernika proszę pana.

Te zdjęcia we wkładce he he..podziękowania,komentarze,jak za starych lat.MOC!!!!!!!
tak to jest jak człowiek zaopatruje się w Agonii :( Do mnie przyjdzie razem z nowym TAAKE i HORNA. Liczę, że któraś z tych trzech kapel nagrała coś zajebistego
Raczej nie jesteś największym fanem FOAD na tej planecie ,z tego co wywnioskowałem,a nowy opus jest utrzymany w zbliżonych klimatach,tak więc,niechybnie,okaże sie dla Ciebie rozczarowujacy.
Ja póki co jestem zachwycony i nie mogę sie tą płytą nacieszyć.
Heretyk

23-10-2008, 19:30

7/10 w tej chwili, ale trzeba tego jeszcze sporo razy posłuchać
Awatar użytkownika
brb
postuje jak opętany!

23-10-2008, 23:04

o ile hiking metal punks przyprawilo mnie o lekkie mrowienie w kroczu, tak cala plyta lekko znudzila i jak na razie foad czy tcia stawiam o wiele wyzej
vulture

23-10-2008, 23:08

brb pisze:o ile hiking metal punks przyprawilo mnie o lekkie mrowienie w kroczu, tak cala plyta lekko znudzila i jak na razie foad czy tcia stawiam o wiele wyzej
jest INNA.nie tak 'chwytliwa" (wbrew pozorom).Jest tu wiele znakomitych patentów,ale nie wyłaza one od razu.
bardzo dobry album 8/5/10 do 9/10.

BREAK THE CHAINS!!!!
ODPOWIEDZ