Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
rob pisze:chyba jednak nie kładziesz pisząc takie rodzynki jak np ten, który pozostawiam bez komentarza :arise pisze:Kazdy ma swoje, ja tam nie przykładam do tego żadnej filozofii ! Słucham to co mi sie podoba i to co lubię. A że wiekszosc czasu spedzam przy muzyce "cięższej " to juz moja sprawa BO TO MI PASUJE ! Jak ktos sie spuszcza przy geje heavy geraman metal czy innym 'bolcu" to juz jego sprawa i chuj na to kładę.
`(...) Moze Marian masz jakies złe wspomnienia z tą płytą ? Stary Cie pukał przy niej czy co ? (...)
no,już lepiej? możesz mi pociągnąć a później dalej ustawiać sobie nieodfoliowane płyty na półeczce i utwierdzać sie w przekonaniu że jesteś metalowym ekspertem..buahhahahahahaMaria Konopnicka pisze:...napisał lachociąg zasłuchany w Prodigy, który o muzyce wie tyle co przeczytał w postach Trotzkiegovulture pisze: b) wielbiciel niemieckiego heavy metalu dla pedałów który jeszcze nie dalej jak kilka miesięcy temu nie miał bladego pojęcia o Voivod czy Coroner a teraz knuje spiskowe teorie dziejów jakby to Satyr pragnąl zawładnąc listami przebojów
...aż nogi rwą się do tańcavulture pisze: ,za chuja ciemnego nie widząc że takie Now Diabolical aż rozpierdala od środka duch Venom i innych Bogów z przed lat.![]()
Rozumiem, że powyższą wypowiedź dedykujesz sobie.vulture pisze: Na nauke historii nigdy nie jest za późno i dopóki tej lekcji dobrze nie odrobicie nie kompromitujcie się takimi wypowiedziami jak powyższe.
Maria Konopnicka pisze:To nie czytaj jak Cię nudzi. Tak samo powtarzają się Ci co nie zaakceptowali metroseksualnego oblicza Satyricona jak i te wszystkie dyskotekowe pedałki, które oglądają MTV i myślą, że są postępowi. Ja rozumiem, że komuś nowy Satyricon może się podobać, ale niech mi nie wmawia, że to esencja black metalu, szczyt bezkompromisowości i wyraz artystycznej niezależności. Wystarczy popatrzeć sobie na filmik, który bodaj Rob wkleił gdzieś wyżej by przekonać się o tym czym jest ta kapela i jakich ma odbiorców.arise pisze: PIERDOLENIE !!!!! Moze Marian masz jakies złe wspomnienia z tą płytą ? Stary Cie pukał przy niej czy co ? Sorry ale to już jest NUDNE. Pewnie zaraz zostę poluty przez samego "MISZCZA "
trafiłeś w sedno tematuMaria Konopnicka pisze: Ja rozumiem, że komuś nowy Satyricon może się podobać, ale niech mi nie wmawia, że to esencja black metalu, szczyt bezkompromisowości i wyraz artystycznej niezależności.
zdecydowanie najsłabszy DarkthroneMaria Konopnicka pisze:Ravishing Grimness.
ta, bez jaj...na tym albumie są przepiękne melodie, najsłabszy to jest FOAD.twoja_stara_trotzky pisze:zdecydowanie najsłabszy DarkthroneMaria Konopnicka pisze:Ravishing Grimness.
na leśnych popierdówkach rzeczywiście się nie znamMaria Konopnicka pisze:nie znasz siętwoja_stara_trotzky pisze: zdecydowanie najsłabszy Darkthrone
http://www.burningshed.com/store/peacev ... /261/1096/Maria Konopnicka pisze:skąd masz? Myślałem, że premiera dopiero 27 października ?vulture pisze:Ten zespól nie nagrał słabej plyty.Najnowsza wlaśnie przyniósł listonosz i już za chwilę cd wyląduje w odtwarzaczu.
chuj z tym - to najbardziej przepitolona i melodyjna płyta Darkthrone = najsłabsza.Maria Konopnicka pisze:nie słyszę na tej płycie nic leśnego - bardziej przywodzi mi na myśl ekstremalną zimętwoja_stara_trotzky pisze: na leśnych popierdówkach rzeczywiście się nie znam
Raczej nie jesteś największym fanem FOAD na tej planecie ,z tego co wywnioskowałem,a nowy opus jest utrzymany w zbliżonych klimatach,tak więc,niechybnie,okaże sie dla Ciebie rozczarowujacy.Maria Konopnicka pisze:tak to jest jak człowiek zaopatruje się w Agoniivulture pisze:premiera była 20 pażdziernika proszę pana.
Te zdjęcia we wkładce he he..podziękowania,komentarze,jak za starych lat.MOC!!!!!!!Do mnie przyjdzie razem z nowym TAAKE i HORNA. Liczę, że któraś z tych trzech kapel nagrała coś zajebistego
jest INNA.nie tak 'chwytliwa" (wbrew pozorom).Jest tu wiele znakomitych patentów,ale nie wyłaza one od razu.brb pisze:o ile hiking metal punks przyprawilo mnie o lekkie mrowienie w kroczu, tak cala plyta lekko znudzila i jak na razie foad czy tcia stawiam o wiele wyzej