Jak to nic? Jest gitara, bas, perkusja myślę, że jakiegoś przeciętnego metalowca mogłoby to zainteresować;)Baton pisze:Nie twierdzę że twierdzisz że Red ma coś wspólnego z metalem, ale z tego co napisałeś wynika jasno, że "Red jest najlepsze na początek dla przeciętnego metalowca". No to ja pytam: dlaczego? Wydaje się najbardziej przystepny dla tej grupy, dobra, ale czemu się taki wydaje? Bo jak słucham red to nie widzę tam nic co mogłoby przeciętnego metalowca zainteresować, więc chciałbym poznać uzasadnienie tej tezy.
edit: no dobra, trochę się przypierdalam, a to w dodatku temat o WOJWOD. Żeby było trochę na temat to napisze, że mój ulubiony WOJWOD to albo Killing Technology albo Outer Limits, w sumie te płyty sa tak rózne że ciężko mi je porównywać ze sobą.
Z tego wychodzi, że dyskografię King Crimson to tylko od początku trzeba jechać bo jak komuś coś polecisz tak od serca to cię zjadą, że nie, dlaczego akurat ta płyta a nie inna. Ja poleciłem tę bo akurat mnie zachwyciła na początku chyba najbardziej i wydaje mi się jakby najbardziej przystępna, tak to widzę. Sam poznawałem ich twórczość chronologicznie i jednak tak należy to robić, niech każdy sam ocenia co komu bardziej pasuje.