Nie, ale wydrapuje żyletką swastyczki z bookletów w całym nakładzie.Bless this tongue pisze:Czy Sova jest moze na jakims urlopie zdrowotnym?
To musi potrwać.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie, ale wydrapuje żyletką swastyczki z bookletów w całym nakładzie.Bless this tongue pisze:Czy Sova jest moze na jakims urlopie zdrowotnym?
Zobaczymy, ale faktycznie jest to bardzo dobre. To mój pierwszy kontakt z zespołem i naprawdę przyjemnie się tego słucha. Co ciekawe, słuchałem wcześniej kawałka co wypuścili(chyba był to "The Destroyer") i szału nie zrobił, ale w kontekście całej płyty wpasowuje się nieźle. W ogóle dobrze skomponowany jest to materiał. Zróżnicowany, z zamysłem, z riffami dobrze przechodzącymi jeden w drugi. Są tu momenty podchodzące pod Infernal War, jest dobrze wkomponowana melodyka(faktycznie swoim vibe przypominająca Dissection, nie tak słodka, jednak tak jak w przypadku Szwedów czuć, że czai się tu zło), są fragmenty melancholijno-mgłowe("Sinister Lava"), jest Bathory, jest thrash metal, jest podniosłość(subtelne wplecione klawiory i ogólnie cały "The Seeker"). No kurwa dużo rzeczy tu jest, ale nie brzmi to jak kalka czy randomowe wpierdalanie różnych konwencji. Dla mnie takie coś to spore osiągnięcie i jestem zaskoczony, jak dobrze udało się to wszystko spiąć w jeden, wcale nie tak długi album. Co najlepsze, po każdym odsłuchu chcę więcej i więcej. Czuję, że będzie to miało dobre replay-value.Bloodcult pisze:"Kosmocide" - PŁYTA ROKU
Dziwne, że jeszcze nikt Cię tu nie pojechał za ten tekst. ;)Deathhammer66 pisze:polska scena bm jest kapitalna
I bardzo dobrze -w moim przypadku jest podobnie: uważam, ze to bardzo dobry, dojrzały album, ale podejrzewam, że gdybym od razu premierze zagrzał płytę w odtwarzaczu kilkanaście, czy kilkadziesiąt razy z rzędu, nie wróciłbym do niej wcześniej niż po kilku miesiącach.Deathhammer66 pisze:https://podziemnegarkotluki.blogspot.co ... enzja.html
Moja recka "Kosmicide". No więc potwierdzam większość z tego co pisałem wcześniej, choć replayability nie jest aż tak cudowne jak myślałem.
Lodowe sztylety nienawiści, zapomniałeś dodac. :)Plagueis pisze:Lodowe sztylety, zapomniałeś dodać. ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo