Jebnac z bani to za mało, wyrobimy odbiorca, no ja jebie, 300 ton 5ligowej sraki na półkach gniecie główkę.Pacjent pisze:Nawiasem mówiąc te elementy zostały zwulgaryzowane, zdominowały wręcz przekaz i zostały podane w sposób bezpośredni na "One Second" i "Host", co znalazło poklask u mniej wyrobionych odbiorców, oczekujących muzyki taniej i łatwej w
odbiorze.
PARADISE LOST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PARADISE LOST
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- wolff
- rasowy masterfulowicz
"Once Second" to nie są z pewnością wyżyny Paradajsów lecz wpadające w ucho piosnki które dobrze się słucha. Mnie ta płyta nie porwała ale czasem do niej wracam.
Jebać żuli.
-
wolff pisze:"Once Second"

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- vicek
- zahartowany metalizator
Nowe fajne ale po co nizej sie stroic jak b standard
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a za bycie fanem KORN zostaje się z automatu autorytetem moralnym i dostaje się certyfikat na zamienianie gówna w złoto.[V] pisze:Jebnac z bani to za mało, wyrobimy odbiorca, no ja jebie, 300 ton 5ligowej sraki na półkach gniecie główkę.Pacjent pisze:Nawiasem mówiąc te elementy zostały zwulgaryzowane, zdominowały wręcz przekaz i zostały podane w sposób bezpośredni na "One Second" i "Host", co znalazło poklask u mniej wyrobionych odbiorców, oczekujących muzyki taniej i łatwej w
odbiorze.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
To oczywiste.Pacjent pisze:a za bycie fanem KORN zostaje się z automatu autorytetem moralnym i dostaje się certyfikat na zamienianie gówna w złoto.[V] pisze:Jebnac z bani to za mało, wyrobimy odbiorca, no ja jebie, 300 ton 5ligowej sraki na półkach gniecie główkę.Pacjent pisze:Nawiasem mówiąc te elementy zostały zwulgaryzowane, zdominowały wręcz przekaz i zostały podane w sposób bezpośredni na "One Second" i "Host", co znalazło poklask u mniej wyrobionych odbiorców, oczekujących muzyki taniej i łatwej w
odbiorze.
-
I w związku z powyższym pokornie idę do kąta posłuchać V-ligowego death metalu, a Tobie życzę miłego słuchania pozycji z Twojej listy klasyków :)[V] pisze:To oczywiste.Pacjent pisze:a za bycie fanem KORN zostaje się z automatu autorytetem moralnym i dostaje się certyfikat na zamienianie gówna w złoto.
Ostatnio zmieniony 06-08-2017, 19:48 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Skoro już wracasz do dobrze znanego tematu to dodam,że Korn od wielu już lat jest zwyczajnie chujowym zespołem,ale początki mieli wielkie i zawsze będę to powtarzał. A do nowej płyty PL mimo szczerych chęci nie potrafię się przekonać i podtrzymuje pogląd ,ze to ich najgorszy album.
-
jak ogólnie całe PL. no może poza Shades of God i Icon ;)wolff pisze:"Once Second" to nie są z pewnością wyżyny Paradajsów lecz wpadające w ucho piosnki które dobrze się słucha. Mnie ta płyta nie porwała ale czasem do niej wracam.
tutejsze negatywne opinie związane z nowym Paradise Lost skutecznie zachęcają do wcześniejszego kontaktu z Medusa.
To prawda. Mam chytry plan, by zajebać sobie pliki od braci moskali i sprawdzić ten materiał we środę, w drodze do naszych "szwabskich" przyjaciół.byrgh pisze:jak ogólnie całe PL. no może poza Shades of God i Icon ;)wolff pisze:"Once Second" to nie są z pewnością wyżyny Paradajsów lecz wpadające w ucho piosnki które dobrze się słucha. Mnie ta płyta nie porwała ale czasem do niej wracam.
tutejsze negatywne opinie związane z nowym Paradise Lost skutecznie zachęcają do wcześniejszego kontaktu z Medusa.
-
to dawaj znać na bieżąncko, może się zgramy nawet i wymienimy potem spostrzeżeniami :)535 pisze:To prawda. Mam chytry plan, by zajebać sobie pliki od braci moskali i sprawdzić ten materiał we środę, w drodze do naszych "szwabskich" przyjaciół.byrgh pisze:jak ogólnie całe PL. no może poza Shades of God i Icon ;)wolff pisze:"Once Second" to nie są z pewnością wyżyny Paradajsów lecz wpadające w ucho piosnki które dobrze się słucha. Mnie ta płyta nie porwała ale czasem do niej wracam.
-
Co tam, już nikt nie słucha płyty która nie miała jeszcze premiery? ;)
-
Trwają gorączkowe poszukiwania CD, który będzie miał wszystkie kawałki z wersji mp3 :)[V] pisze:Co tam, już nikt nie słucha płyty która nie miała jeszcze premiery? ;)
-
Świetna płyta jednak.
-
- Triceratops
ja slucham caly czas, jedynie Immolation prfzewalkowalem wiecej razy z metalu w tym roku[V] pisze:Co tam, już nikt nie słucha płyty która nie miała jeszcze premiery? ;)
woodpecker from space
- Rattlehead
-
Pięknie i prawidłowo, chciałem zniechęcić smietanowe towarzystwo ale surowy doom/death na medusa przykleja się do serca od razu i nie ma co udawać wariata . Brzmienie genialne jest.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Ze wszystkimi bonusami z mp3 nie widzę. Jest z dwoma w digipacku lub bez w jewel. Mega porażka.