INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: INFERNAL WAR
OK, widzę, że ostro pałowaliście się Piekielnym Worem, póki Łorkrajmer siedział na majsterfulu. To zrozumiałe, nie wszyscy są tak odważni jak yossarian i większość jednak boi się zemsty podziemia. Ale że DCI spierdolił z forum, to możecie napisać, co naprawdę myślicie o tym zespole.
To ja zacznę - sprzedali się na splicie z KSM, chujowe trendziarskie kurwa gówno. Ogółem zaorać, 2/10.
To ja zacznę - sprzedali się na splicie z KSM, chujowe trendziarskie kurwa gówno. Ogółem zaorać, 2/10.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Przyznaję się - z Infernal Łor mam tylko rzeczony split z KSM, a Terrorfron dopiero co zamówiłem. I Voidhanger, debiut, też. Zamówiłbym jeszcze Redesekration, ale nie znalazłę ;____;
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
Per analogiam - jak z forum ostatecznie spierdoli i Vitriol to nagle wszyscy zaczną uważać BOP za najlepszy zespół parafial... znaczy się, religijno black metalowy?Self pisze:OK, widzę, że ostro pałowaliście się Piekielnym Worem, póki Łorkrajmer siedział na majsterfulu. To zrozumiałe, nie wszyscy są tak odważni jak yossarian i większość jednak boi się zemsty podziemia. Ale że DCI spierdolił z forum, to możecie napisać, co naprawdę myślicie o tym zespole.
Jesionki nie urżnąłem przy Redesekracjach, no ale ja zwykły cham jestem i dla mnie piosenka metalowa, gdzie jest więcej niż 5 riffów i solówki to już profanacja i pop. Split z Inferno i "Infernal SS" sobie spraw, bo to jest czystej wody kult i klasyka polskiego NSBM. Potem nagle zaczęli mydlić oczy, że to wszystko dla Szatana i w ogóle nie wiem o co ho... nie z nami te numery, Bruner!Sybir pisze:Przyznaję się - z Infernal Łor mam tylko rzeczony split z KSM, a Terrorfron dopiero co zamówiłem. I Voidhanger, debiut, też. Zamówiłbym jeszcze Redesekration, ale nie znalazłę ;____;
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
@Lykan: Tak, zacznie się od wymienionych przez Ciebie rzeczy, a potem będą Honory i inne, dziękuję :D Czy w tym przypadku można mówić (nawet naginając fakty) o syndromie Thunderbolt? ;)
Poza tym, wpis miał być żartobliwy, o humorystycznym rysie, tak naprawdę przecież nie słucham Infernal War :)
Poza tym, wpis miał być żartobliwy, o humorystycznym rysie, tak naprawdę przecież nie słucham Infernal War :)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Infernal War hói. Gorsze nawet od Slayer.
Najlepszy cover band Watain ;)Lykantrop pisze:Per analogiam - jak z forum ostatecznie spierdoli i Vitriol to nagle wszyscy zaczną uważać BOP za najlepszy zespół parafial... znaczy się, religijno black metalowy?Self pisze:OK, widzę, że ostro pałowaliście się Piekielnym Worem, póki Łorkrajmer siedział na majsterfulu. To zrozumiałe, nie wszyscy są tak odważni jak yossarian i większość jednak boi się zemsty podziemia. Ale że DCI spierdolił z forum, to możecie napisać, co naprawdę myślicie o tym zespole.
- Lykantrop
He he he i jeszcze raz kurwa he, z Thunderbolt to już w ogóle cuda niewidy. Po latach gdzieś się nawet Pimon czy tam Paimon tłumaczył, że co złego to nie on, że te deklaracje o czystości rasy w bookletach to wszystko wina wydawców, a on miał czyste ręce. Chuje nie ludzie, cichaczem mu przypinali łatkę neonazi, a on tylko myślał, że jest satanistą. Ehhh... tak się składa, że miałem jeszcze do niedawna kontakt z Jackiem, który mu wydawał taśmy za czasów przekrześcijańskej Polsky i jak mu przeskanowałem te rewelacje to miał niezły ubaw. W sumie ja też, w kontekście tego co kiedyś Błażej pierdolił w wywiadach... nie wiem w sumie tylko na chuj kłamać i wymyślać bajki, przecież są starsi z nienajgorszą pamięcią i wszystko w razie potrzeby wypomną :DSybir pisze:@Lykan: Tak, zacznie się od wymienionych przez Ciebie rzeczy, a potem będą Honory i inne, dziękuję :D Czy w tym przypadku można mówić (nawet naginając fakty) o syndromie Thunderbolt? ;)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
Czekam zatem na skany we właściwym temacie.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a cóż to się porobiło, że redesekration jest sold out w wersji na cede? Dlatego konfiturator nas opuścił?:(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
tak, a za zarobioną kasę kupił kejbord i chłopaki grają po weselach przeboje typu " Ona tańczy dla mnie " w lekko podkręconej wersji - Stormblast wybija rytm :)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- vicek
- zahartowany metalizator
ten zespół poszedł się jebać chyba tak jak akercocke .
- Lykantrop
Teraz jest ok.vicek pisze:ten zespół poszedł się jebać chyba tak jak rockbitch.
-
nie poszedł, szykujcie się niewierne kundle na kolejny mocarny cios
- vicek
ta ??? a kiedy ??
-
ja pierdolę, chyba z 5 razy Warcrimer pisał, że materiał się powoli robi i będzie wtedy, kiedy będzie. może nawet w tym roku
- vicek
nie będzie
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Bedzie i nie bedzie jednoczesnie.
- Silent_Sea
dokładnie, nagrają brązową nutę i cały nakład bezpośrednio po tłoczeniu będzie zniszczony0ms pisze:Bedzie i nie bedzie jednoczesnie.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: INFERNAL WAR
Trochę głupio że DCI zamiast skupić się na najważniejszym, czyli pisaniu na forum, traci czas na głupoty tj. na nową płytę IW.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Realista
Nie będzie nowej płyty IW, zespół stwierdził ze nie dotrze do dojrzałych, wyrobionych słuchaczy grając swoją muzykę i postanowił dać sobie spokój. :(