Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: Behemoth v.2
mówisz kto te twoją staro zapinał czy nie, ? bo czasu nie mam, przyznaj ze jeteś cyganem parchu, bedzie ci łatwiej, obiecuje ze nie bede sie śmiał :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Czy ja ci wypominam, że twoja stara wysrała cię prosto do sracza a lecąc przypierdoliłeś czachą o muszlę, stąd niedowład umysłowy?
Wypierdalaj bać się pod kołdrę .
Wypierdalaj bać się pod kołdrę .
Jebać żuli.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
te teksty wolff vs lucek są zajebiste xD
a jakieś smutne pedały narzekają na poziom forum xD
- Lucek
@podczłowiek - cipa męska
o clubingowiec :) zapomniałem ze przecież jesteś clubingowcem kurwo pedale, lubisz tańczyć ? robić wygibasy i kręcić dupą ? choć pedałku zapne cie z buta
o clubingowiec :) zapomniałem ze przecież jesteś clubingowcem kurwo pedale, lubisz tańczyć ? robić wygibasy i kręcić dupą ? choć pedałku zapne cie z buta
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Drżysz cały wszak już niebawem musisz wyjść ze swej nory a przecież na zewnątrz zawsze czekają ci którzy gnębią lucia. Znowu będziesz musiał błaznować przed swymi oprawcami by poprzestali na kilku liściach i wytarciu śpika o twoje czoło. Może dzisiaj poprzestaną na komendzie "tańcz", postaraj się ich rozśmieszyć. Gdy jednak wytrzeźwiejesz i wyschniesz po nerwowym dla ciebie spotkaniu, będziesz mógł umyć kudły w kałuży a potem wrócić przed monitor by znowu być luciem, tym niezwyciężonym, tanim brudem z forum.
Jebać żuli.
- Lucek
lol pedałek znowu gęsto sie uruchamia :D, kurwo clubingowy zlewie na sperme czuć z kilometra ze byłeś ostro jebany przez ojca i kolegów w dupala, wyjatkowo ciekawy a raczej nie ciekawy z ciebie przypadek obrzympało, widzisz pedrylu o ile ja odpowiadam merytorycznie na temat tego co śmiesz mierna cipo tutaj wypisywać tak ty cały czas snujesz jakies luzne swoje fantazje i projekcje, naprawde nie sposób rozmawiać z tak głęboko upośledzoną autystyczną prostytutką ale wiesz co ? mam ostatnio całkiem sporo wolnego czasu, rozpatrze złozenie ci wizyty, ciekawe jak zaśpiewasz ze połową mego buta w dupie ? a teraz do budy i waruj piewco czarnych chuji, styknie już czynienia ci zaszczytów na dziś.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Brudna i spedalona kurwo, wobec tego czekam. Bardzo bym był rad wyłapać wpierdol od takiej wiecznie najebanej kurwy jak ty frajerzyno, chyba się nie cofniesz lucio. A może znowu się boisz wyjść w dzień na ulicę żeby się z ciebie nie śmiali ruchając w brudny ryj?
Ustosunkuję się do twych "merytorycznych pierdów" śmierdzielu jak się spotkamy na ubitej glebie, luciu.
Ustosunkuję się do twych "merytorycznych pierdów" śmierdzielu jak się spotkamy na ubitej glebie, luciu.
Jebać żuli.
http://www.propertynews.pl/hotele/coraz ... 67703.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Myślę, że ten tekst powinien dać do myślenia panu Nergalowi i jemu podobnym, bo trzeba być wyjątkową kanalią, by odmawiać dziecku możliwości wyjazdu, wychowując osobnika z niewykształconą potrzebą bycia gdziekolwiek poza swoim pueblo.
Wracając do kariery naszych caballeros. Jakoś dziwnie jestem pewien, że następnym krokiem będzie opera, filharmonia lub coś w tym guście. Prawa muzykowania i marketing tego wymagają.
Myślę, że ten tekst powinien dać do myślenia panu Nergalowi i jemu podobnym, bo trzeba być wyjątkową kanalią, by odmawiać dziecku możliwości wyjazdu, wychowując osobnika z niewykształconą potrzebą bycia gdziekolwiek poza swoim pueblo.
Wracając do kariery naszych caballeros. Jakoś dziwnie jestem pewien, że następnym krokiem będzie opera, filharmonia lub coś w tym guście. Prawa muzykowania i marketing tego wymagają.
- Lucek
znowu ci puściły zwieracze clubingowy zlewie na sperme, ależ ty jesteś pocieszna, łajzo :)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tylko niech zaden kurwa nagorliwy moder nie probuje tego wyciac, to merytoryczna czesc dyskusji i bardzo duzo wnosi do sprawy ksiecia ciemnosci.yossarian84 pisze:te teksty wolff vs lucek są zajebiste xD
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wiedziałem luciu, teraz będziesz próbował być śmieszny a przecież obiecałeś mi wizytę wszak masz trochę wolnego czasu i chcesz mi wsadzić buta w dupę, chyba nie zapomniałeś, to wyznanie to raptem kilka postów wcześniej.
Czekam wobec tego, jeśli chcesz mogę walczyć jedną ręką. Mężczyzna powinien być honorowy, nie bój się, mam nadzieję, że nawet tak marna kurwa jak ty nie cofnie się i pokaże, że jednak nie jest typową parówką i się nie boi. Może prześladowcy przestaną cię dręczyć i ujeżdżać na szkolnym boisku, zapuścisz tedy wszaruch nie bojąc się, że ktoś będzie nim podcierał kakao.
Ejże lucio, jesteś tam czy znowu schowałeś się za szafę?
Mam nadzieję, że nikt nie będzie płakał jakobym to ja kogoś gonił na Wielickiej, lucio sam zaproponował więc czekam.
Czekam wobec tego, jeśli chcesz mogę walczyć jedną ręką. Mężczyzna powinien być honorowy, nie bój się, mam nadzieję, że nawet tak marna kurwa jak ty nie cofnie się i pokaże, że jednak nie jest typową parówką i się nie boi. Może prześladowcy przestaną cię dręczyć i ujeżdżać na szkolnym boisku, zapuścisz tedy wszaruch nie bojąc się, że ktoś będzie nim podcierał kakao.
Ejże lucio, jesteś tam czy znowu schowałeś się za szafę?
Mam nadzieję, że nikt nie będzie płakał jakobym to ja kogoś gonił na Wielickiej, lucio sam zaproponował więc czekam.
Przepraszam bardzo, chciałem dodać, że odniosłem się do ostatniej płyty Behemoth a , że jakaś łajza płacze więc nie mogłem pozostać obojętny.Triceratops pisze:Tylko niech zaden kurwa nagorliwy moder nie probuje tego wyciac, to merytoryczna czesc dyskusji i bardzo duzo wnosi do sprawy ksiecia ciemnosci.yossarian84 pisze:te teksty wolff vs lucek są zajebiste xD
Jebać żuli.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Easy-listening black metal :-)
Wiem, że nie godzi się szanownym paniczom przeszkadzać w fascynującej dyskusji prowadzonej od 2 stron, ale chciałbym tylko napisać, że nowy Behemoth to easy-listening black metal. Dlatego powyższe wyboldowałem, co zwiększa szanse, że ktoś to przeczyta.
Wiem, że nie godzi się szanownym paniczom przeszkadzać w fascynującej dyskusji prowadzonej od 2 stron, ale chciałbym tylko napisać, że nowy Behemoth to easy-listening black metal. Dlatego powyższe wyboldowałem, co zwiększa szanse, że ktoś to przeczyta.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- TheDude
^ Popieram tezę
- Erkropka
- rozkręca się
Kurde, nigdy nie sądziłem, że to powiem, ale fajna ta płyta. Owszem, bardzo przystępna, ale nie zmienia to faktu, że fajnie się tego słucha.
Przyłączam się tym bardziej że jadę z namiotem w góry i będę miał problem z obserwacją. Chciałbym jednak w niedzielne popołudnie przy zimnym Harnasiu przeczytać kto komu na Wielickiej wpierdolił. Także bardzo proszę o pozostawienie wszystkiego w oryginale.Triceratops pisze:Tylko niech zaden kurwa nagorliwy moder nie probuje tego wyciac, to merytoryczna czesc dyskusji i bardzo duzo wnosi do sprawy ksiecia ciemnosci.yossarian84 pisze:te teksty wolff vs lucek są zajebiste xD
-
- w mackach Zła
Ni znam żadnego z nich ale stawiam na remis ze wskazaniem na wspólne pójście na piwo.535 pisze:Przyłączam się tym bardziej że jadę z namiotem w góry i będę miał problem z obserwacją. Chciałbym jednak w niedzielne popołudnie przy zimnym Harnasiu przeczytać kto komu na Wielickiej wpierdolił. Także bardzo proszę o pozostawienie wszystkiego w oryginale.Triceratops pisze:Tylko niech zaden kurwa nagorliwy moder nie probuje tego wyciac, to merytoryczna czesc dyskusji i bardzo duzo wnosi do sprawy ksiecia ciemnosci.yossarian84 pisze:te teksty wolff vs lucek są zajebiste xD
- Sybir
Prędzej polecą Twoje wpisy :)Triceratops pisze:Tylko niech zaden kurwa nagorliwy moder nie probuje tego wyciac, to merytoryczna czesc dyskusji i bardzo duzo wnosi do sprawy ksiecia ciemnosci.yossarian84 pisze:te teksty wolff vs lucek są zajebiste xD
Słuszna koncepcja.DeadButDreaming pisze:Easy-listening black metal :-)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
Dokładnie. Zajebiste to jest. Czasem się zastanawiam czy lucek i Wolf to nie ta sama osobayossarian84 pisze:te teksty wolff vs lucek są zajebiste xD
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo