SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SLAYER vs METALLICA
róznica jakosciowa jest i dla mnie to nie podlega dyskusji.sorry man.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
- zahartowany metalizator
moze poszukaj kobiete :)Kraft pisze:czuję się już jakbym okładał martwego konia ;)
zasadniczo odpowiadanie takim jak ty czy zenek mija sie z celem - ile razy trzeba wam udowodnic ze nie znacie sie na muzyce :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oooo wy jeszcze tutaj uprawiacie swoją szermierkę na słowa. Pogodzę Was wszystkich: oba zespoły są chujowe, ONLY MEGADETH IS REAL! ;-)
all the monsters will break your heart
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Choć jeden raz by się przydał. :)Adrian696 pisze:ile razy trzeba wam udowodnic ze nie znacie sie na muzyce :)
Szczerze mówiąc thrash w wykonaniu Mega mnie nie bierze, także raz na ruski rok odpalam starsze płyty by podziwiać warsztat Rudego. Zwyczajnie są lepsze zespoły w tym ogródku. Natomiast Countdown i Youthanasia to jest absolutny światowy top. Brzmienie, emocje, zgrabne kompozycje i Friedman. :)nicram pisze:Oooo wy jeszcze tutaj uprawiacie swoją szermierkę na słowa. Pogodzę Was wszystkich: oba zespoły są chujowe, ONLY MEGADETH IS REAL! ;-)
-
- mistrz forumowej ceremonii
ten watek tak troche w krzywym zwierciadle pokazuje,ze mamy sezon ogórkowy,temat wraca od lat i zostal przewalkowany juz na tysiac sposobów,mimo tego,wciaz wywoluje emocje hehe..a o plytach Spiritualized,Public Image Ltd,And Also the trees,Dr.John nikt nie pisze;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
To poczytaj jakie debilizmy pisałes o Black Sabbath.Kraft pisze:Choć jeden raz by się przydał. :)Adrian696 pisze:ile razy trzeba wam udowodnic ze nie znacie sie na muzyce :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Dzięki takim tematom METALLICA cały czas jest "w grze". Zestawienie z thrash metalowym monstrum, nie pozwala zapomnieć starszym i pokazuje młodszym, że ten zespół nagrał kiedyś parę bardzo mocnych numerów. To jest bardzo pożyteczne. Nie rozumiem tych, którzy krytykują takie inicjatywy. Nie można tylko SLAYER, SLAYER i SLAYER. Pamiętajmy o Ojcach tej sceny, mimo zeszłorocznej wpadki i od dłuższego czasu trwającego letargu (lulu).
e
Od ćwierć wieku właściwie powinienem napisać.
e
Od ćwierć wieku właściwie powinienem napisać.
- Kraft
E tam, czepiłeś się wyjętej z kontekstu opinii, w której w ogóle do BS się nie odnoszę. :) Gdzieś tam pisałem niewybrednie, że stawiam zespoły z Bay Area nad hipisów czy dzieci kwiaty, i to prawda. Stawiam też wyżej gatunki wprost z thrashu się wywodzące. Zdecydowanie, to muza mojego pokolenia, moja estetyka. Czczenie kapel z poprzedniej epoki zostawiam ramolom.Adrian696 pisze:To poczytaj jakie debilizmy pisałes o Black Sabbath.
- Zenek
całe szczęście chłopaki z Metallici stawiali na to co było wcześniej, albo było z zupełnie innej bajki niż zespoły z Bay Area ufff...zresztą tak BTW to thrash z Bay Area to już dawno muza z poprzedniej epoki dla ramoli ;)

- Kraft
Niech będzie, jednak podstawowe wartości i cele zacnych kapel metalowych od tamtych lat pozostają niezmienne. Hej, lubię sobie odpalić Zeppelinów czy BS ale w moim prywatnym rankingu nigdy nie wyskoczą wyżej niż choćby Immolation, mimo że te na ich dokonaniach bazuje. W ten sposób mógłbyś mi kazac cofnąć się do murzyńskich chat i czcić wszystko co od tamtej pory tworzono ;)
- Nerwowy
Dobra, nie mam pytań...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rasowy masterfulowicz
Immolation > Led ZeppelinKraft pisze:. Hej, lubię sobie odpalić Zeppelinów czy BS ale w moim prywatnym rankingu nigdy nie wyskoczą wyżej niż choćby Immolation
Metallica > Slayer
To ma sens.
I AM MORBID
- Nerwowy
Immolation > Metallica > Slayer > Black Sabbath > Led Zeppelin
tak to widzę
tak to widzę
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Zenek
Polecam, Sepultura wbijając się do plemiennych chat dobrze swego czasu na tym wyszła ;)Kraft pisze: W ten sposób mógłbyś mi kazac cofnąć się do murzyńskich chat i czcić wszystko co od tamtej pory tworzono ;)

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
:DDDDDNerwowy pisze:Immolation > Metallica > Slayer > Black Sabbath > Led Zeppelin
tak to widzę
this is a land of wolves now
- Kraft
W miejsce Immolation mógłbym podstawić dziesiątki nazw, dla mnie wiele ważniejszych niż Zepy. Kapele z innych parafii rzekłbym. Do proboszcza Dolana uczęszczam z większą przyjemnością. Nie wiem jak może być inaczej u typowego metala. No chyba, że musi koniecznie trzymać twarz przed ramolami. ;)Mort pisze:Immolation > Led Zeppelin
-
- rasowy masterfulowicz
Utrwalę to w moim poście, żeby nie zniknęło kiedy usuniesz swojego.Kraft pisze:W miejsce Immolation mógłbym podstawić dziesiątki nazw, dla mnie wiele ważniejszych niż Zepy. Kapele z innych parafii rzekłbym. Do proboszcza Dolana uczęszczam z większą przyjemnością. Nie wiem jak może być inaczej u typowego metala. No chyba, że musi koniecznie trzymać twarz przed ramolami ;)Mort pisze:Immolation > Led Zeppelin
I AM MORBID
- Kraft
No, póki co chyba kto inny ma z tym problem, lol
-
- rasowy masterfulowicz
Ale to żaden problem. Kiedyś razem się z tego posta pośmiejemy ;)
I AM MORBID
- Adrian696
całkiem sporą grupa :)