Ponoć spadło mu na głowe jakieś wielkie pudło.koreaniec pisze:czemu Kenny Bamber odszedł w 1985 z MA?
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
PENIS METAL
-
Sineater
- postuje jak opętany!
Ja cos słyszalem, że morbid Angel tak robia, że tytuly układają się w alfabet jakiś i tu pojawia się moje pytanie: w jakim alfabecie pierwsze litery to O, T, E, B, I, 10, D, N, B, R i P? Proszę o szczegóły.
Ostatnio zmieniony 06-04-2011, 14:04 przez Sineater, łącznie zmieniany 1 raz.
- koreaniec
- w mackach Zła
sam nie wiem, który tytuł mnie najbardziej żenuje, chyba ten Mea Culpa jest moim faworytem ;)
Lefthandpathyoga
- Rattlehead
o wielkie dzięki. Zajebiste tytuły.Bonny pisze:właśnie znalazłem. masz:Rattlehead pisze:Ponoć już gdzieś krążą tytuły nowych numerów. Ktoś, gdzieś, coś widział? Szalenie ważne to jest dla mnie.
1. Omni Potens
2. Too Extreme!
3. Existo Vulgoré
4. Blades of Baal
5. I Am Morbid
6. 10 More Dead
7. Destructos VS the Earth / Attack
8. Nevermore
9. Beauty Meets Beast
10. Radikult
11. Profundis - Mea Culpa
łapaj, nowa okładkaKurt pisze:A ja bym wreszcie chciał zobaczyć tę nową okładkę. I podobno ma być jakieś ekstra wydanie tej płyty ?

przypomina trochę Domination
support music, not rumors
- Scaarph
kurde, a tak bardzo chciałem wkleić tę tracklistę pierwszy :(
- Maleficio
- Kontakt:
koreaniec pisze:czemu Kenny Bamber odszedł w 1985 z MA?
Kenny Biber?
- koreaniec
- w mackach Zła
Sineater pisze:Ja cos słyszalem, że morbid Angel tak robia, że tytuly układają się w alfabet jakiś i tu pojawia się moje pytanie: w jakim alfabecie pierwsze litery to O, T, E, B, I, 10, D, N, B, R i P? Proszę o szczegóły.
ma ktoś Ą, Ć, Ę?
Lefthandpathyoga
- Block69
Możesz ją wkleić jako drugi.Scaarph pisze:kurde, a tak bardzo chciałem wkleić tę tracklistę pierwszy :(
PENIS METAL
- Scaarph
Zawsze drugi. No, ale ok, namówiłeś mnie. Oto ona:
1. Omni Potens
2. Too Extreme!
3. Existo Vulgoré
4. Blades of Baal
5. I Am Morbid
6. 10 More Dead
8. Nevermore
9. Beauty Meets Beast
10. Radikult
1. Omni Potens
2. Too Extreme!
3. Existo Vulgoré
4. Blades of Baal
5. I Am Morbid
6. 10 More Dead
8. Nevermore
9. Beauty Meets Beast
10. Radikult
- Block69
Ja sie już nie moge doczekać kolejnej płyty na K a potem ponoć ma być kompilacja ich 3 najlepszych płyt z różnych okresów i ma sie to nazywać box KFC.
PENIS METAL
- Scaarph
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
To jest alfabet Culuthu, bowiem w najnowszym niepublikowanym jeszcze wywiadzie ich gitarzysta Ricky Burnello mówi że ich lider, Tray Amenuel III Ostrogoth (ale mają dziwne imiona, dlatego ich nie słucham!) bardzo się interesuje mitologią egipską i dlatego używają egipskiego alfabetu Culthuhu do nazywania swoich tytułów.Sineater pisze:Ja cos słyszalem, że morbid Angel tak robia, że tytuly układają się w alfabet jakiś i tu pojawia się moje pytanie: w jakim alfabecie pierwsze litery to O, T, E, B, I, 10, D, N, B, R i P? Proszę o szczegóły.
- koreaniec
- w mackach Zła
usuńcie swoje wcześniejsze posty, zlitujcie się nad człowiekiemScaarph pisze:kurde, a tak bardzo chciałem wkleić tę tracklistę pierwszy :(
Lefthandpathyoga
- koreaniec
- w mackach Zła
Kiedyś podejrzewałem Trey'a o bycie Bucketheadem. ;)Scaarph pisze:nie box, a kubełek :PBlock69 pisze:Ja sie już nie moge doczekać kolejnej płyty na K a potem ponoć ma być kompilacja ich 3 najlepszych płyt z różnych okresów i ma sie to nazywać box KFC.
Lefthandpathyoga
-
Sineater
- postuje jak opętany!
Dzięki, a posłałbyś mi jeszcze na PM listę tytułów z nowej płyty?Blackult pisze:To jest alfabet Culuthu, bowiem w najnowszym niepublikowanym jeszcze wywiadzie ich gitarzysta Ricky Burnello mówi że ich lider, Tray Amenuel III Ostrogoth (ale mają dziwne imiona, dlatego ich nie słucham!) bardzo się interesuje mitologią egipską i dlatego używają egipskiego alfabetu Culthuhu do nazywania swoich tytułów.Sineater pisze:Ja cos słyszalem, że morbid Angel tak robia, że tytuly układają się w alfabet jakiś i tu pojawia się moje pytanie: w jakim alfabecie pierwsze litery to O, T, E, B, I, 10, D, N, B, R i P? Proszę o szczegóły.
- Rattlehead
Fajna kapela ze stanów. Mają na swoim koncie 8 pełnych albumów plus jeden lajw. Teraz ma podobno pojawić się ich nowy album, ale jeszcze nie znam szczegółów. Poniżej próbki z majspejs. Warto się im bliżej przypatrzeć. Nie wiem, może znacie.
http://www.myspace.com/morbidangelmusic
http://www.myspace.com/morbidangelmusic
support music, not rumors
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
W końcu jakiś sensowny głos w dyskusji.koreaniec pisze:Kiedyś podejrzewałem Trey'a o bycie Bucketheadem. ;)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze nie widziałem nowej listy tracklisty ale za to widzę że kolega Rattlehead wrzucił NOWĄ OKŁADKĘ! ZAJEBISTA!Sineater pisze:Dzięki, a posłalbys mi jeszcze na PM listę tytułów z nowej płyty?Blackult pisze:To jest alfabet Culuthu, bowiem w najnowszym niepublikowanym jeszcze wywiadzie ich gitarzysta Ricky Burnello mówi że ich lider, Tray Amenuel III Ostrogoth (ale mają dziwne imiona, dlatego ich nie słucham!) bardzo się interesuje mitologią egipską i dlatego używają egipskiego alfabetu Culthuhu do nazywania swoich tytułów.Sineater pisze:Ja cos słyszalem, że morbid Angel tak robia, że tytuly układają się w alfabet jakiś i tu pojawia się moje pytanie: w jakim alfabecie pierwsze litery to O, T, E, B, I, 10, D, N, B, R i P? Proszę o szczegóły.
Rattlehead pisze: łapaj, nowa okładka
- Scaarph
PMSineater pisze:Dzięki, a posłalbys mi jeszcze na PM listę tytułów z nowej płyty?Blackult pisze:To jest alfabet Culuthu, bowiem w najnowszym niepublikowanym jeszcze wywiadzie ich gitarzysta Ricky Burnello mówi że ich lider, Tray Amenuel III Ostrogoth (ale mają dziwne imiona, dlatego ich nie słucham!) bardzo się interesuje mitologią egipską i dlatego używają egipskiego alfabetu Culthuhu do nazywania swoich tytułów.Sineater pisze:Ja cos słyszalem, że morbid Angel tak robia, że tytuly układają się w alfabet jakiś i tu pojawia się moje pytanie: w jakim alfabecie pierwsze litery to O, T, E, B, I, 10, D, N, B, R i P? Proszę o szczegóły.
- Block69
Dziś słyszałem na mieście, że teksty na nową płyte MORBID ANGEL są tak bluźniercze, że żadna drukarnia nie chciała im książeczki z tekstami zrobić i wszystkie liryki na każdym egzemplarzu płyty będą pisane odręcznie. Dlatego taka obsuwa.
PENIS METAL